Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя процеса на резервация за круиз по-лесен?
Каква е вероятността да получите по-добра каюта при круиз с MSC?
Какви изненади могат да се очакват от круизната компания MSC?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя процеса на резервация за круиз по-лесен?
При резервацията за круиз е важно да предоставите всички необходими данни, обикновено по време на самата резервация. Агентите обикновено се грижат за оформянето на документите, особено ако сте лоялен клиент. В случаи на резервации в последната минута агентите могат да поемат тази грижа и да ви насочат към кораба без изпращане на документи до вас. Важно е да имате предвид, че някои пристанища и терминали изискват предварителна уговорка и документи, които трябва да бъдат подготвени навреме.
-
Каква е вероятността да получите по-добра каюта при круиз с MSC?
Вероятността за надграждане до по-добра каюта при круиз с MSC е по-висока, ако сте лоялен клиент или ако резервирате кабината с гаранция за по-висок клас. Обикновено надстройките се правят между различните класове на кабините, като за лоялните клиенти има по-голяма вероятност за подобно подобрение. Въпреки това, в повечето случаи каютите с балкон са в по-висок клас и надстройките са по-вероятни за вътрешни или с прозорци кабини.
-
Какви изненади могат да се очакват от круизната компания MSC?
-
Какви са възможностите за хранене на корабите на MSC?
-
Какви са възможностите за хранене на корабите на Royal Princess?
ето обяснение за Тенерифе - Има няколко автобуса, като този е най-директния- номер 103
. Очарова ни, прекрасна гледка, малко ,китно, невероятна красота. Взехме визитката. Сега въобще не ми се търсеше визитка, но първия хотел, на който му харесах местоположението и цената беше същия, с оценка в букинг почти 9 е. Та, нарекох го съдба. Ще кажа дали ми е харесало като се върна. В момента една приятелка е там, но спи в Мачико /близо до летището е/, в апартамент. Изключително доволна е от апартамента, за две седмици им е излезнал около 250 евро, даже си има и гараж
Наистина сме извън темата, да вземеш да направиш една отделна за острова
Много полезна информация. Аз гледах полети от Барселона юни месец, около 200 лева на човек, чудех се дали не пропускам по-добър вариант. Но сега като каза Лондон виждам, че от там има цени през май по 150-200лв. Имам си въпроси, но си запазвам правото да те питам на лично