Спечелете раничка на American Kids от "Самсонайт"

• 60 557
  • 693
  •   1
Отговори
# 675
Ами щом е изтеглен печеливш с такъв пост и отговорът е зачетен от организаторите на играта и съответно наградата ще се даде на момичето, считам, че дискусията по темата е абсолютно излишна, не мислиш ли ?  Wink

Не  , не мисля. Защото, пак ще повторя, не е спазено условието и не е справедливо.

Съгласна съм, че не е правилно, но се съмнявам, че някой ще прочете забележката.

# 676
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз си мисля,че тези които не са изпълнили условието не трябва да се включват в тегленето  Peace

# 677
Съгласна съм  не е справедливо. Защо има условия, като не е задължително да се спазват? Като искаш да участваш в една игра и да имаш шанс да спечелиш, то тогава спазваш условията. Ако искаш само да изкажеш мнение в играта, тогова не е задължително да спазваш условията, но и нямаш шансове за награда. Аз така виждам нещата, ако някой ги вижда по друг начин ще помоля да обясни.

# 678
  • софия
Изрично питах в администраторската тема преди време. При положение, че е написано снимка не виждам причина да се приема линк? На някой си му било трудно. Ами да не се пишат условия тогава.
Скрит текст:
И не, не завиждам. Грозно е. Ако има условия нека се спазват, ако няма - ок. Но да пишеш условия и да не ги спазваш, за чий.. ?
Честито на спазилите условията! Да е спорна учебната година на децата!

# 679
От иос, линк не можах да кача, камо ли снимка. Да е честито на победителите. Семейството ми няма нужда от такава раница. Исках да я даря на нуждаещо се дете.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 21:44 от Bobkabebkova

# 680
  • софия
От иос, линк не можах да кача, камо ли снимка.

И? Чий е проблемът? Има написани някакви си условия.

# 681
  • София, България
На който му е трудно от мобилната версия, но пък много държи да участва - като се прибере вкъщи - да си включи лаптопа и да участва от там. Половината с линковете намаляват шансовете на тези, които са си направили наистина труда да спазят регламента  Peace

# 682
  • софия
В конкурсите/игрите с награди и ексклузивни промоции за потребители на BG-Mamma при теглене на наградата взимат ли се предвид отговорите, които не отговарят на обявените условия?
Напр. в тази игра е записано:
.....
Публикувайте снимката на раничката, която сте избрали, като коментар в настоящата тема.
.....
Голяма част от отговорите съдържат линк към страницата, а не снимката.
zvanche, винаги при игрите се следи за спазване на условията при теглене на победители.
Мисля, коментарът е излишен. Всеки може да направи изводите за себе си. Алтернатива има. Тъпо е авторитетът да се измерва с раница Самсонайт.

# 683
На този въпрос:
В конкурсите/игрите с награди и ексклузивни промоции за потребители на BG-Mamma при теглене на наградата взимат ли се предвид отговорите, които не отговарят на обявените условия?
.....
Публикувайте снимката на раничката, която сте избрали, като коментар в настоящата тема.
.....
Беше даден този отговор.
zvanche, винаги при игрите се следи за спазване на условията при теглене на победители.
А във връзка с мой въпрос беше получен този отговор ( да уточня, че спечелилите в тази тема не се отнасят в тази категория):
Честа практика ли е някой да се регистрира, само за да участва в игрите с възможност да спечели нещо?
Следи се за злоупотреби с правилата. Отделно от това, преди излъчването на победителите, участниците се разглеждат  повторно от наш редактор, а често и от екип на организаторите.

# 684
На този въпрос:
.....
.....
Беше даден този отговор.
А във връзка с мой въпрос беше получен този отговор ( да уточня, че спечелилите в тази тема не се отнасят в тази категория):
Честа практика ли е някой да се регистрира, само за да участва в игрите с възможност да спечели нещо?
Следи се за злоупотреби с правилата. Отделно от това, преди излъчването на победителите, участниците се разглеждат  повторно от наш редактор, а често и от екип на организаторите.

То ако става на въпрос и на предишната игра ,където трябваше да се изберат 10 продукта за училище, една от печелившите беше избрала само два - пак е не спазване на правилата! Ама явно това за организаторите не е от значение... ooooh! ooooh! ooooh!

# 685
Ей, много злобарки тук. Честито на победителите.

# 686
Искам ново теглене  Crossing Arms Crossing Arms

# 687
Защото, Жана, условието беше да се публикуват снимки, дори е болднато. И не съм казала ,че е лесно, аз също се мъчих 7 пъти докато му хвана цаката как става, но нали за това са условията - участваш според тях и имаш шанс  за награда. А тези с линковете , неотговарящи на споменатите условия просто не би било справедливо да участват в тегленето за награди.

Напълно споделям този пост! Предполагах, че всички линкове ще са изключени от играта.Още повече, през отпускарски сезон, когато повечето пътуват и не са сигурни на какъв и-нет ще разчитат.За първи път попадам на игра, която не спазва правилата си. Иначе съм фен на Самсонайт и имам много техни продукти, но реклама не се прави "през куп за грош", малко усърдие не беше излишно.

# 688
  • София
Победителите в тази игра са изтеглени и обявени от организаторите Samsonite. Подаден е към тях сигнал за казуса.

# 689
То ако става на въпрос и на предишната игра ,където трябваше да се изберат 10 продукта за училище, една от печелившите беше избрала само два - пак е не спазване на правилата! Ама явно това за организаторите не е от значение... ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote]
Ако става дума за мен,аз съм избрала не 2,а 3 продукта.Като за тетрадките съм писала "няколко'Условието на играта беше да се изберат ДО 10 продукта,а НЕ точно 10.Аз съм преценила,че толкова ми трябва и за това съм играла.

Общи условия

Активация на акаунт