SHEIN.com

• 205 298
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам вече няколко поръчки и   съм много доволна от качеството. Някой поръчвал ли е от клиновете за спорт?
Поръчах, но още ги чакам. Като дойдат ще споделя - 2 модела взех за дъщерята

Благодаря предварително Wink Най-вече ме интересува дали са стегнати и материята хубава ли е

# 91
Хубави са, стегнати.
Не мога да разбера над колко евро е безплатна доставката, всеки мисля е различно, както и отстъпките, още не мога да се ориентирам нещо

# 92
  • Ланкър, планините Овнерог
Хубави са, стегнати.
Не мога да разбера над колко евро е безплатна доставката, всеки мисля е различно, както и отстъпките, още не мога да се ориентирам нещо
Винаги ми пише над 9€ или 17 и нещо лв.
От няколко месеца съм свалила приложението и чак сега се накумих да поръчам, но всеки път, като влезна, ми пише горните суми за безплатна доставка.

# 93

Проверих си пратката, защото доста време чакам и виждам това съобщения като въведох номера на товарителницата.
От спиди казват, че нямам пратка 😳

# 94

Проверих си пратката, защото доста време чакам и виждам това съобщения като въведох номера на товарителницата.
От спиди казват, че нямам пратка 😳
Това е само, че е създадена товарителница, но пратката още не е предадена на куриер. А в сайта какво ви показва?

# 95
Моята още от началото излиза и в Спиди, но още е в транзит. Сигурно, защото ДПД Гърция и ДПД България (Спиди) са едно. Аз проверявам в https://parcelsapp.com/en/tracking

# 96
И аз така проверявах през парселап и ми даде някакъв номер на ДПД, който уж беше на Спиди. Само, че после се оказа, че е тракинг номер на пратка за Гърция и няма нищо общо с моята.
Моята си дойде де, без да я проследявам. При следващите поръчки само си чакам смс от Спиди, пренасочвам до офис и това е. Не се занимавам преди това да я следя.

# 97
  • Бургас
При мен пратките винаги идват за около 10 дни и не съм имала проблем до сега.

# 98
Аз не следя и не пренасочвам към офис, по удобно ми е до вратата да ми ги доставят. При мен идват за около 2 седмици.

# 99
  • Ispania
SHEIN в Испания сега процъфтява.
Пълни боклучета, тип Алиекспрес 🙄.
При нас(Испания) идват за 8-10 дни, и всички тийнки са се побъркали 😅. Но има определени стоки, които имат склад в Испания, и идват за 3,4 дни.
Безплатната доставка е над 29 евро, но в апликацията постоянно пускат някакви оферти, и се мени. Имало е дни без доставка дори, или над 17 евро.
Аз съм поръчвала от джаджите за коса, за детето.
Веднъж поръчах чершафи , и при  първото изпиране, преди да се сложат на леглото, на студено и бързо пране, от червени станаха  бледо розови, с топченца по тях 😂.
Имам и три рокли, платовете са ужасно “евтини” и с много ниско качество.
Гледам децата са си поръчвали клинове (понеже видях че се пита за тях)- ужасно качество, но като за три пъти обличане , може и да стават….Но наистина, до сега не съм намерила /видяла, нищо от нормален плат.
Нова версия на Алиекспрес…
 Декорацията само ми харесва. Разни лепенки, картинки, балончета …. Точно както едно време при Алито.
За кучето съм купувала също разни джаджи, както и дрехи 😂.
Каишки, калъфки, фиби- стават, но “дрехите” са същите евтини платове, тип”турска” стока. Но като за куче става 😂.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 01:26 от Val

# 100
Аз за нов нагръдник и дъждобран се оглеждам (за кучът). Здрави ли са като за силно, дърпащо се куче?

# 101
Не съм съгласна напълно с Val. Определено има страшни боклици. Няма спор. Но имам страхотни дънки, сака, якета, гащеризони и са много го хубави. Детето има няколко рокли, които са чудесни. Също много готини сандали сме взимали. Бански имам от там и нямах проблем. Трябва да се гледат реални снимки и да не се очаква, че за рокля от 20 лв ще има качество от 200.

# 102
  • Сф
И аз не съм съгласна с Вал. При нас , нещата които взехме не са боклук. И роклята и късите дънкови също. Моята не носи какво да е и ако имаше и най - малка вероятност да са боклук , към 160 лв щяха да заминат към коша. Това за всички неща ,които взехме. А и това нашето са дрехи за едно лято, ще свършат добра работа. Облечени седят много добре и няма смисъл да пускам снимки ей така. Панталонките за 20 лв например, по нищо не отстъпват на тези от пул  Беър, които взех за 40 преди 10 дена.
Както и да е , всеки има право на избор.

# 103
  • Бургас
И аз съм на същото мнение. Взимала съм доста неща, които не са мръднали и са супер!

# 104
  • Ispania
Аз за нов нагръдник и дъждобран се оглеждам (за кучът). Здрави ли са като за силно, дърпащо се куче?

Аз взех нагръдник , който видях абсолюнто същия за 50 евро в зоо магазин🙄, (наистина същия , без никаква разлика ) и е много здрав и силен, но кучето за което го взех е два килограма с него заедно😂, та от опит не мога да кажа дали издържа .
За голямото куче съм взимала каишка, с времето си изгуби от цвета, но те всички с времето го губят, та бих казала че беше добра покупка.

Дами, не е нужно да сте съгласни с мен 😅, зная че много хора казват същото като вас, имали са хубави покупки, за съжаление моите никога (за дрехи говоря), не са били качествени. А децата още купуват от там , и виждам че и техните не са качество.
Но пак казвам, постоянно чувам как има хора които казват че са имали добри попадения, просто аз не съм от тях 😅.
(Но не спирам да купувам разни джаджи, 😅)

Общи условия

Активация на акаунт