SHEIN.com

• 208 549
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,може ли да ми помогнете.Направихме поръчка от Шейн ,но по някакъв начин има друг телефон на поръчката.Върната е в грСофия.Казаха ми да променя номера като се обадя на Шейн,но как и от къде ,мога ли да им пиша?

# 256
  • у нас
Здравейте,може ли да ми помогнете.Направихме поръчка от Шейн ,но по някакъв начин има друг телефон на поръчката.Върната е в грСофия.Казаха ми да променя номера като се обадя на Шейн,но как и от къде ,мога ли да им пиша?
Може да им пишете от Support. Вземате си билет, отговарят до 24 часа.

# 257
Здравейте над каква сума поръчката я пращат на митницата?

# 258
Здравейте, имам нужда от помощ. Осмелих се да направя първата си поръчка от Шейн. Уж въведох данни от картата и платих, но като се разрових в профола си излиза пак да се плати. Когато цъкна върху него ми отваря поле за въвеждане отново на данните от картата. Преди получавах съобщение, когато плащам с картата, от скоро не получавам и няма как да разбера по това. Според вас платено ли е или трябва пак да си въведа данните?

# 259
Здравейте, имам нужда от помощ. Осмелих се да направя първата си поръчка от Шейн. Уж въведох данни от картата и платих, но като се разрових в профола си излиза пак да се плати. Когато цъкна върху него ми отваря поле за въвеждане отново на данните от картата. Преди получавах съобщение, когато плащам с картата, от скоро не получавам и няма как да разбера по това. Според вас платено ли е или трябва пак да си въведа данните?
Онлайн банкиране нямаш ли? От там лесно можеш да видиш дали са ти дръпнати парите 😊

# 260
Не, нямам. Сега получих и друго съобщение, в което пише, че няма отчетено плащане, но ако все пак е платено да не се въвеждат данните отново и до 3 часа плащането ще бъде одобрено. 🙄
Нищо друго не ми остава, освен да чакам.

# 261
Днес направих първата си поръчка от Шейн - няколко дребни неща в една поръчка. Интересувам ме дали всичките неща ще дойдат в една пратка или в отделни пратки?

# 262
Всички неща идват в една пратка от Спиди.

Аз да попитам някой има ли опит с връщането - кой е най-изгодния вариант и колко ви излезе доставката?

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 16:47 от tina_

# 263
Здравейте, не съм поръчвала от сайта, но дъщеря ми си е харесала някои неща, та искам да попитам - нали в долари е най-изгодно да се плаща? Благодаря предварително!

# 264
Здравейте, за пръв път ми се случва да пускам поръчка за 300 лева, и искам да попитам дали някой е запознат дали ще имам начислена митническа такса и как мога да проверя? Благодаря Ви предварително!

# 265
  • от Луната
Здравейте! Моля за малко помощ, тъй като явно не се справям с търсачките на сайта. Трябват ми тези обувки https://www.aliexpress.com/item/4000986840173.html?dp=316b0fc4d6 … afSmartRedirect=y
Genuine Leather Stretch Arch Grecian Sandals Jazz Dance Shoes Women Ballet Jazzy Dancing Teacher Sneaker Sandals Excercise Gym
Бих могла и от Алито да си ги поръчам, но ме притесява времето за доставка, че се оказаха леко спешни.

# 266
  https://m.shein.com/us/Spring-autumn-New-Plus-Size-Vintag … s&rep=dir&ret=mus
Точно същите не намирам, тези са подобни.

# 267
  • от Луната
Много благодаря, но явно от алито ще с епоръча и дано дойдат на време. Няма как да са различни, тъй като всяко дете само се оправя с поръчката, родителя де Wink

# 268
  • 🌊
И аз като Тина искам да питам дали някой е връщал неща? Досега съм поръчвала само неща за дома, там гаф трудно става, но сега си търся рокля за коледно парти и има голям шанс за издънка

# 269
  • Пловдив
Здравейте,
Как поръчвате от американския сайт, при положение, че не приема български данни /тел, адрес/?

Общи условия

Активация на акаунт