SHEIN.com

• 208 420
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
На мен ми стоя така около 3-4 дни.
Гледам,  че са променили срока на доставка от 11-12 на 13-16 работни дни. Отиде на 3-4 седмици доставката... Като махнем съботите и неделите...
Иначе и аз си поръчах въпросния мини гофретник 😁 Гледах на някои хора доста добри гофретки им се получават. Дано всичко да е наред, но и да не е поне няма да ме е яд - 10 лв ми излезе на мен.
Значи се броят само роботните дни без събота и неделя тези 13-16

# 361
Поръчката ми от 27.11 от днес е в Стара Загора.
И аз имам две пратки от 27.11. От няколко дни статусът и на двете е Package is in accelerated transit, please be patient 🤦♀
Моята днес пристигна!
Супер! Имаше ли промяна в тракинга или директно пристигна? Май ще се окаже, че не винаги го актуализират.🤷‍♀️

# 362
Flora5 , нямах промяна. Директно смс и доставка в един ден.

# 363
Здравейте, моята поръчка е от 24 ноември. Все още е в transit, като вчера получих 50 точки за компенсация. Надявам се тази седмица да дойде, защото увисвам с подаръците 😭.

# 364
Моята поръчка от 23.11 пристигна днес, а беше за банкета ми в миналия петък. Много съм разочарована този път. Другата, която направих на 24.11 дойде преди седмица. Логика?

# 365
Моята поръчка от 23.11 пристигна днес, а беше за банкета ми в миналия петък. Много съм разочарована този път. Другата, която направих на 24.11 дойде преди седмица. Логика?

Явно някой от избраните продукти не е бил наличен. Аз друга логика не виждам. 🤷‍♀️

# 366
  • на последния етаж
Здравейте, дъщеря ми е харесала някои дрехи и бижута от сайта - явно е голям хит сред подрастващите. Притеснява ме връщането ако не ни допадне нещо - как става, за чия сметка е, за колко време връщат парите?

# 367
Моята от 24.11 дойде днес..
От 14.12 е била в Стара Загора

# 368
На мен и лятото ми бавиха една порчъка за детето около 1 месец, накрая  все пак дойде. Сега обаче масово има забавяне.

# 369
Отговорът на Куинс:
Здравейте,

“Благодарим Ви за сигнала. Днес получихме сигнал за некоректен печеливш и след направена проверка  беше дисквалифициран.

Всички печеливши са щателно проверявани ръчно след като бъдат изтеглени от софтуера. Ако забележим нещо нередно, веднага биват дисквалифицирани.

Ще сме благодарни да дадете конкретен пример с някой печеливш, за да можем да направим още 1 проверка и да предприемем нужните действия.

Поздрави, “

Чакат ние да им свършим работата, вместо да се размърдат и да проверят щателно всеки един печеливш. Жалко, но така губят клиенти.

# 370
Някой пазарувал ли е вълнена палта? Какво е качеството?

# 371
Здравейте,някой поръчвал ли е дрехи за новородено бебе, качествени ли са?

# 372
Здравейте,

надявам се да не е забранено и да не ме изтрият...

Имам едно зимно дълго яке за продажба. Р-р Л. Някой ако се интересува повече може да ми пиша на лично.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 373
Проверете си товарителниците. Моята, така както беше в транзит , изведнъж се оказа в Бургас. Чакам я в София.

# 374
  • Пловдив
Проверете си товарителниците. Моята, така както беше в транзит , изведнъж се оказа в Бургас. Чакам я в София.

Кога е шипната поръчката - днес ли се промени тракинга?
Моята на 1.12. е изпратена, от 10.12. няма движение никакво...

Общи условия

Активация на акаунт