Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Контеса ако питаш за юския Поанг на 80 лева е. 
http://jysk.bg/dnevna/kresla/kreslo-tune-cvyat-krem-kafe-izkkozha

# 241
Контеса ако питаш за юския Поанг на 80 лева е. 
http://jysk.bg/dnevna/kresla/kreslo-tune-cvyat-krem-kafe-izkkozha
Мерси. Добра цена е,
Има същите в Икея на цена от 90-100 долара, а детския вариант беше 40-45 за бройка.

# 242
Столовете ми харесват почти Иймс ако беше до мен бих ги купила:) обачИ приятелят ми не ги харесва той в леген нямало да сяда! Много скъпи у вас! В момента тук са на 75 лева.
http://jysk.bg/dnevna/stolove/kuhnenski-stolove/kuhnenski-stol-k … cheren-tekstil-db

Не е стабилен този стол, аз го пробвах преди месеци и се отказах  Mr. Green

# 243
  • София
Понеже заговорихте за столове, срещали ли сте този стол някъде за да мога да го видя на живо?

Пепси, благодаря!

# 244

В Надежда рамкират на много ниски цени ( това след дълго лутане из софииските ателиета). Препоръчвам с две ръце.

Много полезна информация, благодаря! Надежда - кварталът Надежда или студио с това име? Ако е кварталът, някое конкретно ателие ли имаш предвид?

Кварталът, на централната улица е, има малко ателие до една аптека мисля. Отзад ж блока им е голямото ателие. Като се прибера мога да го погледна на гугъл мапс. Имат, или поне имаха, и мебели от стъкло ( мисля, че са производители). даже се ядосвах за една маса, че щеше да ми излезе няколко пъти по-евтино, ако си я бях поръчала там

# 245
  • София
7no6ti, можеш ли да кажеш къде точно да ида в Художествената гимназия, кога и какво има в нея? Голям интерес имам, а освен, че е до Попа друго за тази гимназия не знам  Praynig

Това е линк към галерията на Художествената гимназия - "Дебют" Има работно време, което си го пише, (през лятото е различно) Намира се на партерния етаж на около 3-4 метра през главния вход навътре по коридора и веднага леко в дясно:
http://hg-iliapetrov.com/bg/galeriya-debiut

Леле, Баща ми беше художник и имам огромна колекция от няколкостотин негови и на други автори произведения и надали ще си купувам картини, които да сложа у дома, защото имам предостатъчно и всяка от тях си има история.
Завижд!

Акварелът вече е мой - продавачът ще ми го прати утре, ще си го взема в понеделник. Предполагам рамкирането ще излезе повече от самата картина, но това не ме тревожи, поне през екрана "усетих" картината много наша. Поръчах една нощна гора за пак толкова пари. За първи път купувам картина през интернет, но ни грабнаха и се надявам на живо да не се разочароваме.

Нареждам се и аз за информация за Художествената гимназия. Аз знам къде се намира, но ми е неудобно просто да ида там и да питам портиера дали мога да си купя картина. Не се ли излагат някъде картините специално?

Много съм щастлива, че сте успели и най-вече, че ви е харесал.
А за тати, и аз си завиждам, но си оголих всички стени, защото през май почина и само като погледна картините му и очите ми се пълнят със сълзи.... Толкова много ми липсва...

(Ето, ако искате да погледнете нещо негово:
PS: Не бързай да рамкираш, ще ти дам координати на прекрасно ателие за рамки, което работи на супер изгодни цени, но трябва да поискам координатите от майка ми.

PPS: Момичета, можете ли да ми кажете някаква (по възможност безплатна) програма, с която да си визуализирам хола и да си направя проект? Досега все сядах с тати за тези неща и той рисуваше такива проекти, че ми разтапяше душата, но сега дори не искам да хващам молива....

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 00:10 от 7no6ti

# 246
Спалнята с херувимчетата искрено ме разсмя. На кого би му хрумнало таккова нещо? Crazy

Какво ще кажете за ей такава идея за спалня: стени в небесно синьо, мебели в бяло (с дървесна шарка), килимчета в бяло, пердета и други нещица в топло таупе?
Скрит текст:
- най-светлото синьо от снимката + таупето
Ето го за мебелите:
Скрит текст:

# 247
  • София
Спалнята с херувимчетата искрено ме разсмя. На кого би му хрумнало таккова нещо? Crazy

Какво ще кажете за ей такава идея за спалня: стени в небесно синьо, мебели в бяло (с дървесна шарка), килимчета в бяло, пердета и други нещица в топло таупе?
Скрит текст:
- най-светлото синьо от снимката + таупето
Ето го за мебелите:
Скрит текст:

Звучи ми много добре  Flutter

# 248
  • Варна
7nosti, съболезнования за баща ти. Картините му са чудесни.

# 249
  • Варна
....
Обожавам комбинациите от дърво , метал, бетон. Харесвам скандинавският стил, всякакви геометрични форми - особено кубове и хексагони.😀
Бях харесала една баня с жълти кубични плочки , на която се любувах по няколко пъти на дден  в продължение на седмици. .😄

Давай банята звучи интересно.
Макарон британски стил? Класика е  http://two2creative.blogspot.bg/2016/05/blog-post.html

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 09:29 от Doris

# 250
А за тати, и аз си завиждам, но си оголих всички стени, защото през май почина и само като погледна картините му и очите ми се пълнят със сълзи.... Толкова много ми липсва...
Моите съболезнования за баща ти - бил е прекрасен творец, а явно и чудесен татко. Flowers Rose Flowers Rose
Разгледах албума - всичко ми хареса, а някои картини породиха в мен желание да ги видя на живо.

PPS: Момичета, можете ли да ми кажете някаква (по възможност безплатна) програма, с която да си визуализирам хола и да си направя проект? Досега все сядах с тати за тези неща и той рисуваше такива проекти, че ми разтапяше душата, но сега дори не искам да хващам молива....
Аз ползвам безплатната версия на planner5d.com При безплатната версия имаш ограничен брой мебелен дизайн, но можеш да се ориентираш за постановката на мебели с такъв размер в обема на стаята. С платената версия имаш доста различни модели вече.

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 11:08 от Макарон

# 251
7 нощи, чудесно ще стане такава спалня, на мен ми звучи добре  Simple Smile
Английският стил го обожавам, особено прозорците. Simple Smile

# 252
  • Варна
7 нощи съболезнования. Зная за какво говориш, преди 2 месеца се навършиха 21 години откакто татко си отиде, още ми липсва! Но с течение на времето вместо сълзи докосването до неща, които е правил или имал извикват усмивка, връщат ми всички прекрасни усещания и ми е по уютно.
Наистина прекрасни неща, някои ми напомнят Кандински като усещане и послание, с удоволствие бих притежавала няколко неща! Hug

Забравих! Това арктическо синьо за мен е цвета, който в най голяма степен оптически разширява стаята, чуден е с едни широки бели первази за да го рамкират и да не стои измит.

# 253
 ето още New England интериор

capture screen

Харесва ми, но има нещо, което не ми достига за да ми стане любим стил. Прекалено бяло, прекалено синьо и на моменти ми идва в повче,особено бялото.Ако е съчетано с нещо по-цветничко  и повече цвтове, както е тук обаче е ще е супер.

# 254
А мислите ли, че може да стане прекалено синьо, ако всички стени са в този цвят? newsm78
Пода го наследявам с хубав дъбов паркет и первазите са пластмасови, като за ламинат, в същия цвят. Малко не ми се занимаваше да ги сменям, но може пък и да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт