Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 093
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Понеже стана дума за Библията, ето нещо интересно, което прочетох днес:

Скрит текст:

Добавям към пожеланията и искрени усмивки и смях от сърце Laughing

# 211
Как да ти кажа Галче, много ми напомня на неща от другите религии ... Така че се замисли доколко християнството е копирало и преработвало подобни неща, така че хем да му пасват на изискванията, хем да ги използва по-ефективно, хем и после с кеф да казва, че другите религии са езически или варварски.
Ако се замислиш във Уика и други подобни се отдава чест и т.н. както на Бога, така и на Богинята Wink. Интересно защо в християнството са взели само половината от нещата Wink.

# 212
  • София
Записвам се, благодаря! Страхотна тема  bouquet
Бъдете здрави!

# 213
  • на острова на мечтите
Нинжи bouquet,Благодаря!
Днес си закупих книгата за Тао,или пътят. Вчера изчетох откъса,който свалих от книжарницата. Страхотни мисли,невероятна е книгата.
Желая ви обич!
Благодаря! На теб и близките ти също! А този Лао-Тцу да не е известният Лао-Дзъ? Питам понеже сходството е подозрително голямо.
Сигурно е същата личност. Аз преведох буквално от текста.
Сенко,всяка национе или религия смята себе си за праведна, а другите за поганци Wink Апо повод ролята на женското начало, уви е дискриминирана не само в религията. Crossing Arms

# 214
danilu: Само донякъде е така, основно с християнството и исляма. Като погледнеш някой от теченията като Уика и Паган, те няма да те заклеймят като неверник, ако си от друга религия. По-скоро ще ти подадат ръка, ще ти помогнат да разбереш техните основни принципи и учения. В будизма донякъде също е така. Проблемите са предимно от егрегорите на религиите и какво е заложено и изменено в тях. Оттам следват много проблеми и омрази м/у религиите. Също и хората със знания и жажда за власт и те могат да променят много неща, за да се сдобият както си мислят с повече власт, но не се замислят после каква цена ще платят както другите, така и те самите.

# 215
Мили вълшебници, пак ви изпуснах. Че и новолунието пропуснах покрай домакинстване, гласене да се пренасям и покрай същите тези тихи радости на близко семейство.
Този път не стигнах до там да принтирам пеликана- получих си следващото работно място, даже днес имам мейл и за друго интервю.  Laughing

По въпроса за съденето смятам, че книгата на Дейл Карнеги *Как да печелим приятели и да влияем на околните* ме намери в подходящ момент. Чета я от дъжд на вятър, но като че ли улягам, старая се да си укротявам първите впечатления, емоциите, а горкият език е май постоянно прехапан.
Относно религиите в главата ми е каша, особено откакто се даде гласност на истерията около прекъсването на бременността в Полша...

# 216
  • на острова на мечтите
Сенко, не познавам много добре всички религиозни учения и общности, да да мога да дискутираме,  но познавам хората и съм малко песимист,че алтруизма е много разпространен между нас. Рядко срещан феномен Simple Smile
С книгата за Тао,започвам и аз да улягам и да съм по-спокойна. Опитвам се да зачитам всичко,което ми поднася съдбата и да не съдя никого.
Приятен уикенд  bouquet

# 217
  • на последния етаж
С книгата за Тао,започвам и аз да улягам и да съм по-спокойна. Опитвам се да зачитам всичко,което ми поднася съдбата и да не съдя никого.
Това ли е книгата:

# 218
  • на Мелмак
Точно тази ми е настолна в момента Grinning

# 219
Предполагам, че я няма онлайн за сваляне?

# 220
  • на Мелмак
Тц.
Взех я от един сайт -буктрафик, доставка за един ден, безплатна.

# 221
  • на острова на мечтите

Това е книгата.
Вариант на Вайн Дайер с обяснения,подходящи за съвременния живот. Оригиналът е отпреди 2500 години.
Моята си я закупих онлайн на електронната ми книга. Излиза ми много по евтино.

# 222
Мерси, Ети, ще я потърся онлайн тогава.

# 223
  • на Мелмак
Ето от тук я взех, но на 11.80 лв с безплатна доставка  може би е имало някаква промоция  newsm78
http://www.booktraffic.bg/book/%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B5%D1 … D0%BD%D0%B8%D0%B5
Иначе коричната й цена е 14.95

# 224
  • на острова на мечтите
Успявате ли да схванете същността на подобен текст,от съвършен но различна култура?

Общи условия

Активация на акаунт