Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 106 124
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета bouquetЗаписвам,за се във вашата тема,някой знае ли кога настъпва следващото новолуние,защото инфото в нета е противоречиво.

# 226
  • Бургас
30  октомври  20.39 ч.
Гледам в сайта           fazinalunata.com.

# 227
  • на острова на мечтите
Темата много затихнала.
Аз уж чета,уж помъдрявам,а от време на време забравям всичко и яхвам метлата  #2gunfire Трябва да намеря начин да изпускам парата без да ставам антипатична  newsm78
Гуш на всички bouquet

# 228
  • Добрич
Здравейте! Отдавна ви чета, но досега не съм писала. Искам да попитам някой от вас правил ли е ритуала 11 дни чудеса? Вчера го започнах и имам въпрос: на 30,10,2016 новолунието настъпва в 20,39, а по принцип се пише сутринта... или е трябвало да започна от днес със писането?

# 229
Темата много затихнала.
Аз уж чета,уж помъдрявам,а от време на време забравям всичко и яхвам метлата  #2gunfire Трябва да намеря начин да изпускам парата без да ставам антипатична  newsm78
Гуш на всички bouquet

Дани, направо си ми взела думите от устата и аз точно така се чувствам.
Но напоследък всеки ден си правя разбор на деня преди да заспя вечер и умишлено си припомням всички събития с цел да намеря нещо хубаво и в най-лошите си постъпки. Така се чувствам по-добра и се стремя да бъда още по-добра на следващия ден. А преди да се захвана с припомнянето, задължително правя поне 5 минути медитация в легнало положение Mr. Green като си представям, че лежа на плаж, а вдишването и издишването са морските вълни. Дори и звука при шумно дълбоко дишане прилича на този от плисък на морски вълни. Ако усетя, че ме връхлита някоя мисъл, я визуализирам като облак в небето и й казвам чао. Mr. Green
Вие ползвате ли трикове да се възприемате като "по-добри" и какви?
На мен лично най-трудно ми е с негативната нагласа, която имам за себе си и заради която страдат и околните и затова ми е толкова важно да сменя перспективата към мен самата Peace

# 230
  • Бургас
На мен за нагласата към себе си много ми помогна йогата.Стана неусетно.

# 231
Мерси, че сподели Галчудо bouquet

Мен и йогата не ми помага, когато съм негативно настроена към себе си. Започвам да се изнервям, защо не ми се получава позата, фокусирам се върху физическия елемент Blush А не е като да съм начинаеща.
Наскоро гледах ето тази иконография, и установих, че от синята чакра нагоре, всички ми куцат Rolling Eyes Не си изразявам чувствата, интуиция никога не съм имала и изобщо не мога да се свържа с висшето си Аз Blush

Скрит текст:

# 232
  • Бургас
Защото се сравняваш, а целта е да се отпуснеш.Аз не съм огъваема в сравнение с повечето, които ходят на йога, но и нямам амбиции.Може би инструктора ви задава такъв тон.Аз не оставам никъде, където ме карат да се напрягам.Не искам повече да си давам зор, искам спокойствие във всяко отношение.И мисля, че доста добре се изразяваш. Peace

# 233
Всъщност аз тренирам вкъщи. Може би оттам идва проблемът. Първо изисквам прекалено много от себе си, после това се пренася и на хората около мен.

Много си права, че разковничето е спокойствие във всяко едно отношение bouquet Точно към това се стремя и понеже девизът според зодията ми е "Аз мога" гледам да си казвам по-често, Ами, ако мога, вместо, ами ако не мога Blush

# 234
  • Бургас
Със сигурност можеш много. Имай вяра в себе си и спокойствието ще дойде.

# 235
Със сигурност можеш много. Имай вяра в себе си и спокойствието ще дойде.

Благодаря ти, точно това имах нужда да чуя и случайно или не Wink ето на какво попаднах във ФБ:

# 236
  • на острова на мечтите
Интересен диалог. Намирам много неща, които са валидни и за мен. Ще се опитам да приложа на практика споделеното. Има моменти,в които ми е трудно да се позная  Embarassed
Когато мм хъркаше,започнах да си представям, че всъщност това е прибоят на вълните JoyНеочаквано се почувствах спокойна и заспивах почти веднага. След третата визуализация спря да хърка Crossing Arms  Simple SmileНе е шега,макар че ми става смешно всеки път,когато се сетя.

# 237
  • на Мелмак
Интересен диалог. Намирам много неща, които са валидни и за мен. Ще се опитам да приложа на практика споделеното. Има моменти,в които ми е трудно да се позная  Embarassed
Когато мм хъркаше,започнах да си представям, че всъщност това е прибоят на вълните JoyНеочаквано се почувствах спокойна и заспивах почти веднага. След третата визуализация спря да хърка Crossing Arms  Simple SmileНе е шега,макар че ми става смешно всеки път,когато се сетя.
Joy
Страхотно , ще го пробвам и аз  Hug

# 238
  • Sofia
Галче, благодаря за картинката за чакрите:

bouquet bouquet bouquet

# 239
  • София

Danilu, това е страхотна идея, ще се пробва  bouquet
Аз от съвсем скоро се опитвам да се "пренастроя" така да се каже, много често не мога да се концентрирам и се отказвам Sad Колко време ви отнема, за да започнете по-лесно да визуализирате?
И проблема ми е, че някак си не мога да се виждам през собствените си очи, често все едно се гледам отстрани, а доколкото знам това не е много правилно. Какво ще кажете по въпроса, някакви съвети ?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт