Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ритуалът с пеликана, закачен на стената?
-
Какви са препоръките за привличане на пари чрез ритуали?
За привличане на пари чрез ритуали участниците споделят различни методи, като например редовно даряване за благотворителност, подпомагане на нуждаещи се хора и редовно изпълнение на парични ритуали, като например поставяне на пари някъде в дома по време на новолуние и тяхното прибиране след три дни.
-
Какви са препоръчителните ритуали за здраве?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията от книгата „Вълшебството“ по време на работа?
-
Какви са препоръките за изпълнение на упражненията за благодарност?

Неочаквано се почувствах спокойна и заспивах почти веднага. След третата визуализация спря да хърка
Не е шега,макар че ми става смешно всеки път,когато се сетя.
Колко време ви отнема, за да започнете по-лесно да визуализирате? 
Здрасти пак на всички (и на тези, дето не сме се засичали, но аз ви знам
Не че така съм си го мислела, впоследствие осъзнах, че така съм процедирала. Сега ме е яд, че толкова знание съм затрила по чекмеджетата. На моменти като изкукуригам, единствено се сещам за хоопонопоно-то, хаха. 
и реших да я взаимствам за теми като Добри навици, Поводи за благодарност. Като ми хрумне нещо го добавям към схемата и така визуално ще мога да си следя прогреса