Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 457
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • в огледалото на живота
Здравейте, прекрасна група!Имам молба,ако знаете ритуал за отключване на късмета. Благодаря!  Simple Smile

Ако подсъзнателно си мислиш, че късмета ти е заключен......то той със сигурност ще е!
Подкрепям  Peace

# 661
danilu, съжалявам за загубата ви  Hug Вярвам, че котанка е на едно по-хубаво място  Praynig

# 662
  • на острова на мечтите
danilu, съжалявам за загубата ви  Hug Вярвам, че котанка е на едно по-хубаво място  Praynig
И аз така си мисля Hug
За късмета подкрепям напълно Дев и Дани Peace Всичко е в главата ни. Всяка сутрин благодаря за късмета си и за всичко,което ме очаква  Praynig Действа 99,9% Heart Eyes

# 663
Здравейте, прекрасна група!Имам молба,ако знаете ритуал за отключване на късмета. Благодаря!  Simple Smile

Ако подсъзнателно си мислиш, че късмета ти е заключен......то той със сигурност ще е!
Подкрепям  Peace

Напълно сте прави,нещо съм в дупка и искам да изляза.Аз толкова съм си помагала. Нямах цикъл две години и хапчета не ми помагаха,тогава не случайно ми попадна книгата за Силата на подсъзнанието и с визуализация цикъла ми дойде след месец. Благодаря за което Simple Smile И сега въпреки изпитанията които имам ми е трудно да съм позитивна.Сега докато пиша се замислих, че визуализацията ми е най-силната страна Simple Smile Благодаря!

# 664
lilina1, и на мен визуализацията ми е много силна страна........да не ви разказвам с нея какви "върхове" съм покорила, че няма да ми повярвате Laughing Когато съм в неприятна ситуация също ми е много трудно да визуализирам, направо ми е невъзможно... ooooh!

Успех и късмет, скоро всичко ще се нареди! Със сигурност! bouquet

# 665
Има една визуализация за избягване (или поне опит за това) на близки нещастни събития (в рамките на няколко часа до наколко дни преди събитието).
Представяте си че сте в пустиня от чисто жълт пясък. Представяте си негативното събитие като черен облак носещ се отляво надясно по небето. Пускате няколко мълнии, които да го изгорят и разпръснат преди да е стигнал до десния "край" на "екрана". Това премахва близки неприятности или поне намаля силата им.

# 666
Как ще разбера, че ми предстои нещастно събитие?

# 667
  • на острова на мечтите
Как ще разбера, че ми предстои нещастно събитие?
+1 newsm78
lilina1, няма нищо "случайно"   Hug Според мен всичко се нарежда за наше добро, точно в нужния момент и по най-добрият за нас начин.

# 668
  • Варна
Малко се обърках този месец на коя дата се пишат желания.
Преди няколко страници в темата пише че силния период започва от днес до 28.03,
А след няколко поста, че новолуние в овен настъпва на 28.03 и тогава се пишат.

# 669
Здравейте,
желания се пишат от днес до 28.03 4ч сутринта.
приятно писане и много сбъднати  желания ви пожелавам.

# 670
  • София
Новолунието в Овен настъпва на 28.03.2017г. в 05:57 след този час се пишат желания

# 671
  • Бургас
Вярвате ли в неизбежната съдба и кармата на родителите?

Скрит текст:
Дъщеря ми се счупи предния зъб и щях да го приема за случайност, ако на мен на същата възраст и по подобен начин не бях счупила моят на времето...

Какво може да се направи?

Галче, не вярвам, че е абсолютно неизбежна,все трябва да има начин, но напоследък и аз мисля по тази тема.По стечение на обстоятелствата научавам разни неща и виждам как моя живот е подобен, а не искам да е така.Аз използвам благославянето и вярвам, че ще даде резултат.

# 672
Сега и аз се обърках ,от днес ли се пишат желания или от 28-ми  Rolling Eyes

# 673
Вярвате ли в неизбежната съдба и кармата на родителите?

Скрит текст:
Дъщеря ми се счупи предния зъб и щях да го приема за случайност, ако на мен на същата възраст и по подобен начин не бях счупила моят на  времето...

Какво може да се направи?

Галче, не вярвам, че е абсолютно неизбежна,все трябва да има начин, но напоследък и аз мисля по тази тема.По стечение на обстоятелствата научавам разни неща и виждам как моя живот е подобен, а не искам да е така.Аз използвам благославянето и вярвам, че ще даде резултат.

И мен много ме интересува тази тема.
Галчудо, родителите си/близките ли благославяш или или молиш за благослов и за себе си и как го правиш? (Ако желаеш да споделиш, разбира се.)

# 674
 newsm78От литературата, която съм чела, съдбата може да бъде променена на 30 процента, нали това е свободната си воля. Има обаче, неща , през които трябва да преминем, уроци, които трябва да научим и мърдане няма. Наскоро, една жена, която се занимава с подобни теми, ми каза, че душата има планировка, но има и резервни варианти и пътища.
В родовата карма вярвам, но мисля, че негативната може да бъде омекотена, с вяра, добри намерения и молитви.

Общи условия

Активация на акаунт