Искам да кажа ... (86)

• 68 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 375

Днес нещо не ми върви -
Аз каква сага имам с един пердетааааа! По едно време ми идеше да се нарева!

Янтра, приемаш ли войници за обучение?
Ще взимам пример от теб!

# 376
Ау, за передата - не ми говори..))

Все ми се откачат стоперите, губят се и тн.. А са високи таваните и за да ги закача отново - тичам до гаража и мъкна всеки път тежка стълба. #Crazy

# 377
Мен ме е срам да разказвам колко е активен моят в кухнята. Whistling Най-добрият резултат е 2 пъти в годината да изпържи мекици и някои и други картофи.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 18:52 от Осмичка

# 378
Хаха, и моят не е активен.
Дай му само барбекюта да прави..)
Но пък аз редовно го пращам в ресторанта до нас - там си хортува по съседски и му готвят по поръчка..))

# 379
Ау, за передата - не ми говори..))

Все ми се откачат стоперите, губят се и тн.. А са високи таваните и за да ги закача отново - тичам до гаража и мъкна всеки път тежка стълба. #Crazy
Ох, моите драми са други!
ММ не готви, но помага в слагане на масата, раздигане, миене и чистене след гости. Барбекюто си е негово.

# 380
Моят мъж готви, дори предпочита аз да изляза с децата, а той да приготви нещо.
Двамата обаче ако решим заедно да готвим нещо...настава война. Simple Smile И вече не правя такива опити.
Прави страхотна мусака. Аз мразя да я готвя.

След почивката продължавам да си търся работа. Толкова зле не е било положението от години. Може би и поради естеството на работата ми, е още по-трудно.  Макар че не държа да съм в същата сфера.

# 381
  • Ямбол
Тъкмо щях да казвам, за моя 18-годишен и видях, че имало и по-големи и се успокоих. Може сам да си направи всичко, сам си прибира, но муе по-сладко мама да му направи.

# 382
Тъкмо щях да казвам, за моя 18-годишен и видях, че имало и по-големи и се успокоих. Може сам да си направи всичко, сам си прибира, но муе по-сладко мама да му направи.
Лиле, те всичките могат, ама им е по-лесно друг да им го направи и уж по-сладко де Wink То и на мен ми е по-приятно да си седна наготово ама... Simple Smile Иначе си признавам, че не е капризен и даже обича предимно лесни за приготвяне неща, което ме олеснява много. Никога не ми е мрънкал защо има това, а не онова примерно.Ако случайно съм сготвила нещо, което не му се яде, си прави сандвичи и изобщо не ме притеснява. Имам приятелки, чиито мъже не сядат ако няма месо, салати и не знам си какво още и жените им само сноват между печката и масата по цял ден.Аз на такова юркане не бих издържала, не че не мога, не ИСКАМ. Laughing

# 383
И моите предпочитат мама да им прави храната и да ви кажа, на мен също ми е приятно. Угаждам им за всичко и ги храня много добре. Но ако ги видите, ще кажете, че са държани само на хляб и вода, изобщо нямат типичната кръгла форма на съвременното дете.
Като ме няма, сами се оправят, големият може дори да готви някои неща - кюфтета и пица например. Сладки също пече, но после не разтребва и кухнята е ужас след него, а разсипаните по земята брашно и какао са повече от тези, които трябват за рецептата.
ММ си прибира всичко, след като яде, но пък винаги забравя да реже на дъска и ми прави мушамите на лентички.

# 384
Ооо, добре съм аз с 2 щерки, често хапваме шоколадово суфле, шоколадов мус, крем карамел, дребната сега се е научила бисквитени бонбони да прави.....супер. Ама понякога ми се ще един боб да бяха сварили  Mr. Green Друго няма, ама десерта ни е муцка   Laughing
Мъжът ми е цар на рибата и скарата, няма да умре гладен, ама миялната посмъртно не може да я зареди  Naughty То минимум инженер трябва да си според него

# 385
И това го има, ако случайно сготвят чистенето след тях е по-уморително от самото приготвяне на яденето. Simple Smile Аз също предпочитам да си готвя сама, по-спокойно ми е и си правя нещата по мой вкус. Моят си хапва редовно и стабилно, но слава богу не е придобил кръгла форма, засега си е слаб и висок, да видим докога... Laughing

# 386
Уф, и за капак - кучката щеше да се удави в квартслната отходна рекичка..(((
Едвам я извадихме и сега смърди..(()

# 387
  • Варна
Както се казва “Гладът е по-силен от тока” , всичко
могат , ама ги мързи... Децата се оправят в кухнята,
Ловето, не го влече, скарата/барбекюто са му силата.
Това с миялната и моя не го умее, в открития космос
ще се оправи по-добре, от поставянето на съдовете
в някакъв приличен ред.

Днес, по общинската програма, са пекли хляб.По стар
български обичай, каквото и да значи това. Идва по
обед запъхтяна моята, за не изстине питката, която е
омесила и изпекла. Черпи целия офис, че и рецепта
дава, за тези които не знаят как се приготвя.  Laughing

Sesylle  само в комплекса ли стоите? Разходете ги до
Делфинариума или Аква парка. Бих препоръчала
Хепи Ленд, http://happy-land.eu/bg/, ако сметнете
че не ви е далече.

# 388
Уф, и за капак - кучката щеше да се удави в квартслната отходна рекичка..(((
Едвам я извадихме и сега смърди..(()
Ужас, имам същата случка преди години с мое куче. Беше малко и като се стресна от един шум, хукна и падна в канала. Наложи се да се спускам аз вътре, а то е 2 метра височина. Не ме питай как се измъквах, добре че имаше разни камъни дето си ги редих, качвам се върху тях, подавам малкото на приятелката ми после как сме се дърпали, аз си знам Simple Smile Важното е, че се отървахме само с мръсотията и ние.

# 389
Днес поръчахме униформата за ученика. Ще стане готова след 20 септ. От миналата година има риза.
Все забравям, че още през юни-юли следва да поръчваме.

Общи условия

Активация на акаунт