Искам да кажа ... (86)

• 68 359
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Митко Цонев починал! Светла му памет! Талантлив журналист и истински човек!+++

# 361
Митко Цонев починал! Светла му памет! Талантлив журналист и истински човек!+++

Да, току що видяхме, ужасно е така внезапно.
Сега прочетохме също, че имал син, само за дъщеря му Деси съм чувала...
Светла му памет  Sad

# 362
Светла му памет на Митко Цонев.. Cry

Днес нещо не ми върви - никой не си вдига телефоните (работно).
За капак, един който от миналата седмица ми е обещал мостри, сега ми се сърди, че го издирвам.
А аз му звънях поне 5 пъти днес и той не връща обаждане. Shocked
Пита го защо - ми нямал такава практика. ooooh!
А утре се опитвам да се срещнем в друг град.
И той казва - звънни ми половин час по-рано и ще се видим.
Е, като не ми вдигаш телефона, как да съм сигурна, че и да бия път? #Crazy

# 363
  • Пловдив
Аз искам да се похваля, че построих комунизма Simple Smile Малкия, на 5 и половина докато съм спала си направил пуканки и ги изял, направил си сандвич и го изял, и си налял прясно мляко и го изпил. Е бивало да си прибере после салама и млякото обратно в хладилника, ама явно това е висш пилотаж за мъжете.

# 364
Е бивало да си прибере после салама и млякото обратно в хладилника, ама явно това е висш пилотаж за мъжете.

Абсолютно.. Joy

Браво  на малкия!

# 365
  • Пловдив
Честно ви казвам - не съм вярвала, че ще дойде това време. 10 години смемян памперси, правя сандвичи и обгрижвам.

# 366
От сега само хвърляй по едно око..
Много добре знаят какво и как да си направят, ама друго е мама да обгрижи..))

# 367
Честно ви казвам - не съм вярвала, че ще дойде това време. 10 години смемян памперси, правя сандвичи и обгрижвам.
Янтре, браво! Моят мъж е с около 30 години по-голям от твоя малкия и пак не е сигурно, че ще си прибере салама в хладилника. Laughing

# 368
Янтра, има светлина в тунела. Simple Smile

На мен нещо ми се увижда почивката, скука...Борис продължава да си стои само на плажа. Е, после влиза в басейна, но той не е никак чист и аз изтръпвам.
Вече чакам да става време да си ходим. А има цели 7дни.

# 369
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтре, браво! Моят мъж е с около 30 години по-голям от твоя малкия и пак не е сигурно, че ще си прибере салама в хладилника. Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Осмичка, да не казвам моят с колко е по-голям - абсолютно сигурно е, че няма да си прибере салама в хладилника, а и сандвич няма да си направи. Не съм сигурна за пуканките, но мляко може да си налее. Така мисля... Joy

Така че, Янтре, браво на теб! Отглеждаш страхотни мъже, снахите ръцете ще ти целуват един ден.

# 370
  • Euskal Herria
Ох, бее.... сигурно у нас аз съм мъжът  Joy Joy Joy Понякога не прибирам, ама мъжът ми - винаги.  Joy Joy Joy

# 371
  • Пловдив
 Joy

# 372
  • София
Моят мъж само бира вади от хладилника и не забравя да я прибира, че топла кой пие.

# 373
Ая, и при мен ставите са проблем, но всъщност упражненията помагат. Лошото е, че съм мързелива и ми трябва време да вляса в ритъм.

Да, наистина упражненията помагат. Стига да има раздвижване в началото и да няма претоварване.

# 374
Аз се боря поне да ги науча да си слагат чиниите в мивката.. Joy
На ММ понякога му се получава, но синковеца е на настроение само.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт