Искам да кажа ... (86)

• 68 210
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Захир, ето затова никога няма да имам фб. 'Приятели' и доброжелатели да ми дават наклон, няма нужда. Игнорирай по-добре.

Да, и аз по тази причина го резнах ФБ.
Обаче наскоро прочетох една мисъл, която много ми хареса: Човек без фейсбук е много опасен - нито го знаеш къде ходи, нито какво мисли  Party А в случая бих добавила и: Нито какво прави!

И да добавя, че заради тази тема миналата зима пропих Бейлис Mr. Green Обаче моят не беше лидълски, а от Била, защото мъжът ми каза, че промоцията била по-добра  Wink
Иначе от всички питиета, които съм опитвала най-любими са ми червената бира и шампанското /ама истинското, не пенливо вино просто/. И след като пих няколко пъти шампанско, макар не от най-висок клас разбрах, защо богатите го предпочитат - нежен вкус, приятен гъдел, весело настроение и никакъв главобол на другата сутрин Mr. Green Но по финансови причини отдавна не съм пила гореописаните напитки. Не ми е проблем! Просто исках да се включа в темата bouquet

# 61
Ехееее, айде изкАрахте по едно розе:) Наливайте си, само Захирчето не, че ще и излезе име:) Crazy
Явно е модно да се анализира човек по една снимка, всичко може да се каже- първо хойка ли мъжът ти, второ каква душевност носиш, трето манипулира ли те никаквецът:)))
Вчера седнах на един апарат за проверка цвета на аурата, не съм запозната с материята, за майтап се пробвах, та се оказа, че ми е зелено- лилава, имам връзка с космоса, внимавайте, всички ще ви разгадая, звездите ми говрят за вас:))))

# 62
  • София
стига де, всеки сам решава какво ще публикува във ФБ.
аз съм много потайна. хем имам ФБ, хем пак почти нищо не знаят за мен Mr. Green

Лили, викнала е водопроводчика, измил е Laughing
аман от мрънкалници.

# 63
  • Бургас
Не пия нищо. Не ме влече. Карам на кафе  Simple Smile Вода през деня не пия,но чашата ми винаги е пълна с кафе.

# 64
  • В Космоса
Какво става с общинските велосипеди в Бургас?
Отиваме днес надъхани да направим един тигел до морската гара и обратно, на стоянката има 3 колела, супер зле - очукани, раздрънкани, на нищо не мязат. А ние търсим и едно с детска седалка за малката. Обаждаме се на оператора, не предлагали вече такива със седалки и рикши. Баси тъпнята! Бизнеса ли не върви вече? Аз така се бях вдъхновила, удобно беше да си джиткаме из морската.
За сметка на това се качихме на електрическите триколки. Манийка голяма!
Скрит текст:

Пия всякакво вино. Преди няколко години го преоткрих. По едно време изобщо не "кусвах".

Жаки, не видях новата прическа и девойките.

laseen, merianna, добре дошли!

Захир, защо се занимаваш с такива бастуни? Нещо те е харесал и като не е видял нишан е започнал да злобее и да разнася фантасмагории. hahaha Имала съм близки срещи с подобни плазмодии. Режа брутално, не знам защо, но имам невероятна непоносимост към мъжки пу@ки (с извинение).

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 09:51 от Акаша

# 65
Само да не ви изпусна, после ще се включа подобаващо.

# 66
Кой питаше за абсента? Не, не е забранен за продажба.

# 67

Джули,как е Ени? Крачето? Говоренето?
Hug
Скрит текст:
Чакам да се върне д-р Ангелова през есента, за да направя и при нея преглед, по всяка вероятност ще се наложи биопсия, засега не й причинява друг дискомфорт, освен визуален, а и е отзад на свивката. Тези месеци приложихме ударна ''терапия'' като миналата година, когато направи всъщност скока и мина от ''китайски'' към съзната реч; чрез барокамера, добавки и малко море и тази година също има обнадеждаващи резултати. Продължаваме дори сега с камерата, стартирахме и логопеда отново след месец почивка. Не сме догонили връстниците, доста сме далеч, но това ми е цел и голямата мечта. Притеснявам се и за детето на кумовете, стана на 2.8 и говор няма.

# 68
Добро утро.

Аз се излюпих преди малко и в момента не знам къде съм. 

виж ти, познала си  Laughing И до Крушуна отидохме, през лекаря в Плевен минахме и накрая на мач. Тръгнахме веднага след мача и както бях уморена пътят ми се стори тройно по-дълъг. На завоите в Ришкия вече бях на косъм да спра колата в най-близката отбивка и да заспя там.
Имам да дооправя малко вкъщи и ще наваксвам с немския.

Цветя не съм гледала никога, някак точно към тях ми е трудно да поемам ангажимент, но ако се сдобия с хубава тераса може и да ми дойде музата.
Вино пия рядко, предимно ако вечеряме навън. Имам приятелка като Захир, всяка вечер като се прибере задължително си сипва чаша вино. На мен никога не ми се отваря глътка, трябва да има повод, а и по повод понякога пропускам. Това лято на плажа пропих бира, стана си ритуал. Вкъщи пия само когато си поръчаме пица  Laughing

Джули, много се радвам за Ени!

merianna, добре дошла!

# 69
Джули, много се радвам за Ени и се надявам, че крачето ще е наред.

Изтървах и миналата и тази тема. Захир и ФБ драмата видях. Много е неприятно, макар че може и наистина да се е притеснил. Някои хора не осъзнават, че хората публикуват снимки от купони, а не как чистят, четат, работят, ходят на пазар и т.н (явно заблудата идва, защото има и такива, които и когато ходят до тоалетната се разписват Simple Smile). Друг е въпросът, че не е начина да го пляска на стената.
Захир, не се тормози излишно, най-вероятно се е правил на интересен.

Понякога хората от един два поста си вадят погрешно заключение, но не винаги е с цел да засегнат.

# 70
Джули, мойто се отпуши на 2,9 и оттогава няма млъкване. Дайте на детето един реверанс от още 3 месеца и тогава да го водят на логопед.

# 71
Сигме, ама мисля, че малката Сигмичка имаше думички,  единични преди това, дори още като се видяхме миналата година с вас говореше повече от Ени. А той нищо, разбираш ли? Пърпори само с устата, като бебе. Техните не са се запритеснили, за разлика от мен, обаче наесен е на градина и си мисля, че там ще им обърнат внимание и дано вземат мерки.
 Благодаря ви момичета! Hug
Захир, няма да се плашиш, когато миналата година  от отчаяние покрай дъщерия ми и ред други големи лични проблеми копаех дъното бях почнала да пия понякога по 2 л бира на ден, отделно бяха ми изписали за нервния срив хапчета и какви митове и легенди ми се носеха, не е за говорене. Ми, пропаднала алкохоличка съм, така е! И дечица хапвам за закуска.
Да не ти пука.

# 72
Джули, и аз се радвам за малката!
Антигона, без да навлизам в личното пространство, но как мина прегледа? А шефа на ТМ как реагира, че има и нещо по- важно от работата?
Аз правих сладко от пъпеш(гаден и не сладък, но за сладкиши е идеален), сега продължавам с гадни праскови. И тях на котлона- ей така, да ми стане още по- топличко! Mr. Green

# 73
mariat, благодаря ти! А, ти ли ме беше питала преди безброй теми за палеца? Помня, че тогава четох известно време по диагонал и тотално изключих да ти пиша Tired То, не че има нещо за казване - зле са нещата, или просто при мен врастването е било такова, че да не може да се възстанови или хирургът си остави ръцете. Дано проблемът при вас се е решил към по-добро, че си е патило.

# 74
Насърчена от посрещането от Антигона и Акаша влизам по-смело в темата с отчет:
1. по темата за терасите - това е най-любимата зона от апартамента ми. Първия ни апартамент беше по-малък и усвоихме едната тераса. Втората ставаше само за простиране. При втория апартамент разширихме терасата за сметка на едната спалня и си направихме кътче за релакс и вино (толкова много изпих това лято, бяло с тоник, лед и плодове. Мислехме си, че пием сангрия, докато не ни дойде една испанка на гости и ни направи истинска сангрия. Нашият вариант повече си ми харесва). Та на тази тераса се гледат доволно количество цветя, обаче си имам изведена вода и поливам много лесно (ако трябваше с шишенца, като майка ми, досега да съм се отказала) Иначе и аз съм морила много цветя. Имам едни малки кашпички, които много харесвам и що цветя уморих там. Толкова са малки, че побират само от най-малките саксийки, цветята не могат да се пресадят по-големи и загиват. Освен това имам и две висящи саксии - и там същата работа Sad Икейски евтинджоси разбира се и аз имам на терасата, но той господина, който даваше оценките вече го няма, затова на мен ще ми се размине:) Ето една снимка на любимото ми кътче
Скрит текст:
А ето как си пия виното:) Децата бяха два месеца при баби и здраво го ударихме на гуляйство.
Скрит текст:
2. По темата за цветята - видях, че заговорихте за нолина и аз имам въпрос. За първи път избиха млади издънки (сигурно си има име, но не го зная), обаче от грудката. Четох, че трябва да се отрежат и пресадят, но ме е страх да не увредя грудката на основното растение. Ето и снимка
Скрит текст:
3. И последно - за котките - не мога да гледам котка в къщи, защото съм много гнуслива - катерят се навсякъде и пускат косми. Дъщеря ми обаче обожава котките и за да е гадно има алергия към тях. Избиват и огромни пъпки. Гледала съм куче, но беше много отдавна. Блъсна го кола и друго не си взехме.
Май изчерпах темите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт