Искам да кажа ... (86)

• 68 379
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Ямбол
Не ми напомняй, че освен моите работи имам абутуриент и петокласничка в гимназия. Последни дни, в които се опитвам да не мисля какво предстои.

# 286
  • на североизток от Рая
Не ми напомняй, че освен моите работи имам абутуриент и петокласничка в гимназия. Последни дни, в които се опитвам да не мисля какво предстои.

Странно, но аз никак не се чувствам пренавита за тази учебна година. А като гледам всеобщата паника, чак се чудя, повредата в мен ли е, или съм просто самонадеяна, или защо...Нищо не ме тревожи, винаги в началото е гърч, после нещата тръгват в един коловоз и си вървят мирно и тихо. Аз винаги съм работила досега със спокойствие и увереност. А пък ти има защо да му мислиш. Сериозна година предстои и за двете ти деца. Синът беше петокласник мин. година. Доста трудно му стана по едно време, нещо нетипично за него. После влезе в час. Но през цялата година страда за началната си учителка, само за нея говори, другите не можели като нея, не били умни  Joy такива ми ти работи.

Тук се излива порой. + градушка, но лека. Вали вече 10-тина минути и няма изгледи да понамалее поне.

# 287
Нели, къде е тоз Илчов баир?

# 288
  • на североизток от Рая
Нели, къде е тоз Илчов баир?

В Шумен.

# 289
  • София
искам да кажа, че съм много щастлива за тези момичета bouquet
Скрит текст:

# 290
  • Ямбол
Браво на момичетата и на среброто във високия скок. Едно време и аз скачах, ама на олимпиада не съм ходила, хохо Wink

Нели, ако оставим на страна новия закон, с който тепърва ще работим и разучаваме, мен ме натовариха изведнъж с много неща - председател на обединение, председател на синдикат и капакът - класен, не съм била от найсе години класен.

# 291
O, Лиляна, вярно си е натоварване това за което говориш Crazy

# 292
Друго е да връткаш коктейли на плажа.

# 293
ЕЕЕ ама "класен" си е титла! Лил, радвай се! Аз много съм си обичала класните.
Последната такава ни усмиряваше в час на класния, като ни рецитираше нейни стихове.

# 294
  • Ямбол
Ще трябва и аз да помисля за нещо такова, че профилът им е литература на моите. Имам някои идеи вече, понеже и аз обичам книгите, ще видим как ще тръгнат нещата, нека първо ги опозная.

# 295
Добро утро!
Честито на прекрасните Калина и дъщерята на Ая. Да са здрави, щастливи и обичани!
Аз днес едва станах, а седмицата едва започва.

# 296
  • някъде ... тук ...
Честити рождени дни на всички, които пропуснах! Да са здрави и щастливи!
Калина и сина на Евил видях, ако има и други - чувствайте се поздравени Simple Smile

Днес аз слагам четворката отпред Crazy

Поработих си в събота и неделя, тази седмица гърча продължава. Дано си довърша проекта по-бързо, че окъснях със сроковете...

# 297
 ЕлиТ, честита да си!
Една интернет приятелка казва, че най- хубавото десетилетие от живота й е между 38 и 39 години! Да се радваш на четворката, че другата година ще сложиш и една единица! Демек, ....има и по- лошо!
Весело изкарване!

# 298
ЕлиТ  bouquet Жива и здрава да си и да се радваш на живота в цялата му прелест! 4-ката е само цифра. След 3.. Казах аз, която се панирам от последващата ми 30-та годишнина другия март!!

И на Калина честито!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 
Sesylle меденките изглеждат вълшебно! Дано са им се зарадвали мъниците!!!

Лили, да си класен ръководител освен огромна отговорност, убедена съм, е и голяма чест. За тези деца ти ще си най-важният учител, най-значимата фигура, което лично за мен е нещо огромно. Имала съм доста учители, но малко са тези, за които и до ден днешен си спомням с безкрайна обич и умиление. Невероятни професионалисти и личности,  дали ми знания, които и до ден днешен са ми полезни. Това е много неблагодарна професия в България, за съжаление, но много, много вдъхновяваща и изключително значима. Има много хора, в т.ч и аз, които ставаме сутрин, ходим на работа, връщаме се.. и нищо кой знае какво не се променя. Вие създавате личности, променяте съдби и това е нещо, на което аз мога само да се възхищавам!!! bouquet Успех на теб и другите преподаватели във форума!! Успешна нова учебна година ви пожелавам.

Моята събота беше скучна, обречена на тъпотията от решаване на листовки ( ох, само веднъж да ги мина, невероятна скука са!!! ), малко пооправих вкъщи, изпрах и вечерта хапнахме навън, но не ми хареса заведението ( в една пряка на Витошка, едно като кораб, отдавна го гледам и се чудя дали е ок, ами..не, не е. Много трудно попадам на заведение, което да ми хареса вече. Не говоря за лъскав ресторант с гурме кухня, а за приятно местенце за хапване вечер набързо, като не ми се готви. Вчера пак четох листовки, почти цял ден, докато моя мързеливец се търкаля по дивана. Заспахме раничко, към 22ч. и сега съм свежа като краставичка!!!  Heart Eyes

Чакам Мър да разкаже за сватбите, много се вълнувам от сватби,.. и ако се престраши да покаже роклята!!!

# 299
А добро утро, оженихме ги, хубава сватба беше  Peace
Честито на всички празнуващи, видях, че сте много  Hug Само два дена на работа имам още  Sunglasses Роклята за сега няма да я показвам, харесаха ме, но нали имаше гласуване и си я избраха нея (червената). В крайна сметка и на черната ще й дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт