Искам да кажа ... (86)

• 68 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Осмичка, моята си изпусна топката и скочи след нея.  Само че каналът е с наклон и темението отнесе топката в подземна шахта. И моята след- след топката.
Направо изтръпнах. 
Щях да звъна на 112 вече.
Добре че, след крясъците ми се върна най-накрая.
Сега я изкъпах с парочистката и за наказание ше съхне пред вратата.

# 391
  • До морето
Опаааа, завърнахме се от планината. В сели Валевци бяхме, на 35 км от Габрово и на толковаот Троян, за който питаше. Много беше слаб нета и само четях, та затова чак сега отговарям. Много хубава почивка направихме, ама наистина си починахме и какъв сън му ударих, от 9 месеца малката за първи път спа цяла нощ и не се събуди да яде.

Разхвърляхме куфарите, на пералнята и сушилнята им се взе акъла и утре пак прибирам, че ако е хубаво времето четвъртък заминаваме за Влас.

Моят мъж готви, не се оплаквам, но 2 пъти една манджа трудно я яде  Rolling Eyes Иначе свекървата ги е научила всеки да си вдига чинийката и да си я мие. И той го прави, ама си мие само неговата и нищо друго , много е смешен. Аз 2 неща мразя на този свят и те са - да вдигам маса, след като се наям и да зареждам миялна, тъй че там отговяря той. hahaha Ауууу и да гладя мразя. Много мразя!!! Възхищавам се на хора, които успяват да го правят това Нещо.

# 392
evil, на Хепи ленд ходихме, а и всяка година ходим по 2пъти.
Иначе сме в комплекса основно.  Борис, че и Калина спят до 18ч, а вечерята е до 20ч.
За първа година никак не ни е удобно и другата ще се откажа от олинклузива.
Те огладняват чак към 21.30ч...и като седнем за вечеря почти нищо не хапват.

# 393
Обожавам да гладя.
Марипоса- завиждам ти за почивката, която сте имали. Може ли координати на хотела?
Сесил, не обичам рамките на олинклузива. Една година бяхме- не повторихме.
Кучето пред вратата няма ли да настине? Иначе  Hug за хепиенда!

# 394
Преди 10 минути ММ ми се обади да ме пита искаме ли утре да идем на море за 4 дена.  Още преди да свършим разговора малката беше намятала бански, очила и кофички в плажната чанта.

# 395
# 396
Преди 10 минути ММ ми се обади да ме пита искаме ли утре да идем на море за 4 дена.  Още преди да свършим разговора малката беше намятала бански, очила и кофички в плажната чанта.
Възползвай се!

# 397
evil, на Хепи ленд ходихме, а и всяка година ходим по 2пъти.
Иначе сме в комплекса основно.  Борис, че и Калина спят до 18ч, а вечерята е до 20ч.
За първа година никак не ни е удобно и другата ще се откажа от олинклузива.
Те огладняват чак към 21.30ч...и като седнем за вечеря почти нищо не хапват.
Кой е хотела? Как вечеря в 20 часа, да не е детски лагер  Shocked Марипоса, да не сте били в къща Пролет?

# 398
raja, не е лагер, военна база.

Прочетох първата книга от поредицата „Случаите на инспектор Хари Хуле“, Човекът прилеп на Ю Несбьо.
С изненада установих, че втората не е преведена на български.
Ще продължа с Червеношийката.
Добре написана кримка.

# 399
# 400
Момичета, знаете, че сте ми много симпатични, но ще си позволя да ви кажа мнението си по въпроса с момчетата..Не им правите услуга! Жената и особено майката не е слугиня и не виждам причина, нито смисъл да им се прислугва по този начин. Детето е несамостоятелно до около 5-6..Да речем малко е, не знае..Ама след това..Не знам, аз мразя мамини синчета, за мен не е ок.
Peace Не ме линчувайте, моля.
 Бях ви написала преди време тук за едно 6-год.момченце,дето още го хранят в устата. Не иска само да яде. Аз на 6 год.бях в първи клас и ако не можех да се храня сама, за смях щях да стана.

И моят мъж се помързелеви,но вдига масата и мие чинии(винаги, така сме се разбрали) пазарува и чисти с мен, понякога и по-добре.

# 401
Захир, аз специално за готвене говорих, чак такава мърда не е  Joy Иначе си признавам, че е сериен никаквец, всяка седмица е командировка и ме оставя сама по няколко дни. Crossing Arms

# 402
Захир, и аз не харесвам лигави момчета...и това че мама всичко ще направи, пък то детето станало на 18+ ми е кофти.

# 403
Аз за синковците говоря.
Имах колеги, семейство на предна работа и двамата работеха във фирмата. Страшно стресова работа, много нерви. Имаха две момчета на 22+. Не работят. Не учат. Нещо учели, ма не било за тях, скучно им на децата. Единият май нещо беше записал, колкото да не заспи ама не си даваше зор. По цял ден вкъщи. Маминка пред мен е звъняла, тя звънеше всекидневно де, да пита дечицата намерили ли са в хладилничето манджичката, знаеят ли къде е хлебчето.. Mr. Green Вечер бърза, да им сготви, изпере..Те не правеха НИЩО!!!! Странното, че и майта и бащата са трудолюбиви хора, не знам защо така. Единия по едно време дажв влачеше гадже, да хапва и тя у тях и да висят през деня. За мен това е нездраво, пък кой каквото ще да каже.

# 404
Аз за синковците говоря..
Да си кажа аз за моя, да не му излезе лошо име Joy

Общи условия

Активация на акаунт