Искам да кажа ... (86)

• 68 296
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Ми прави му компания само..)))

Аз много се дразня на ММ, когато като седнем на ново място - и той почва да поръчва на ред.
Ми като не го знаеш - защо не поръчваш прости и аламинут неща?
Всичко друго - за мен е в графата "рисково"..)))

# 526
  • Euskal Herria
И ние си имаме любим ресторант в Пловдив, не пропускаме да отидем поне веднъж, когато сме си в отпуска. И някои нови места откриваме. Последно едни приятели ни поканиха в заведението, което е в бившия РУМ Евмолпия. Хареса ми.  Аз също съм много капризна за яденето, затова обикновено не експериментирам. Поръчвам познато. Явно съм доста консервативна  Joy.

# 527
Ми прави му компания само..)))

Аз много се дразня на ММ, когато като седнем на ново място - и той почва да поръчва на ред.
Ми като не го знаеш - защо не поръчваш прости и аламинут неща?
Всичко друго - за мен е в графата "рисково"..)))

Моят е по същият начин. Завършен телешки чревоугодник, на всичкото отгоре не го интересува цената на дадено ястие или предястие. Нещо с грамаж 200гр може да струва 30лв, но ще го поръча колкото да го опита. Ще вкуси само веднъж, няма да му хареса и ще премине към друго. То затова и сме любими клиенти по ресторантите, вече като ни видят и знаят, че всичко от менюто ще е поръчано.

# 528
Аз иначе много харесвам "Хеброс".
Едни приятели все ни водят в "Салт&Пепър" май беше - зад Новотела. Вкусно е, но нешо атмосферата не ме грабва. newsm78

Колкото до храната - не съм капризна, а държа да ям качествена и прясна храна.

# 529
Яна, къде ходите вие? Ние често посещаваме едно заведение със средиземноморка кухня на Гребната, до новата детска площадка. Отиваме на катерушките да се набеснее каката и после релакс в заведението.
С ваучер открихме едно заведение зад Златна круша на Сточна гара, поднасят салатата в питка като от дюнер и домашният им сладолеб е разкошен. Там също ходим често на по салата и сладолед.

# 530
  • Euskal Herria
Всеки иска качествена и прясна храна, спор няма. Ама аз съм проклета - много неща не ям. Добре, че децата не приличат на мен  Grinning.
Лято, казах си, че съм консервативна - като ми хареса някое заведение, мога да ходя все в него. Стига да не скапят кухнята или обслужването. Ходим в Шармант. За толкова години - не намирам промяна в кухнята. Явно стимулират готвачите си да си вършат както трябва работата. А и персоналът е почти постоянен състав, няма текучество.

# 531
  • Пловдив
Бре, бре, тия места не ги знам. Ама изобщо. Ооооооооо! Ще се пробват!

# 532
  • В Космоса
Да седна на заведение, да не прегледам менюто от - до и да не си поръчам няколко неща, които ми грабнат окото. Та това е най-голямото удоволствие от сядането на заведение. Повече от самото хранене. Crazy

# 533
По завидения вече радко ходим, но никога не съм имала желание да поръчвам половината меню. Ям салата, или нещо подходящо за бира.
И с пиците не експериментирам особено, колкото по-малко неща има върху нея, толкова по-добре.
А с децата,  често поръчвам само за тях, защото после се налага да им ям порциите.

# 534
  • Euskal Herria
Joy Joy Joy
Аз пък тия, дето споменавате, дори не съм ги и чувала. Ама нищо, полезна ми е информацията.
Сетих се името на заведението - в бившата Евмолпия: Торро Гранде
 https://www.facebook.com/torroplovdiv/

# 535
  • Пловдив
Joy Joy Joy
Аз пък тия, дето споменавате, дори не съм ги и чувала. Ама нищо, полезна ми е информацията.
Сетих се името на заведението - в бившата Евмолпия: Торро Гранде
 https://www.facebook.com/torroplovdiv/
Това е до Гранда, него го знам.

# 536
Имаше едно рибно заведение - малко кичозно ( с папагали и тн), но имам приятни спомени - градина, "езерца", уж прясна риба..)

# 537
  • Euskal Herria
Янтра, това до Гранда за нас беше ново, хареса ни. Иначе Шармант е в Кичука - до парк Белите брези.

# 538
  • Пловдив
Янтра, това до Гранда за нас беше ново, хареса ни. Иначе Шармант е в Кичука - до парк Белите брези.
Аз често се въртя в района около Гранда и там познавам околността. Докато в Кичука стъпвам веднъж на 2 години по специален случай.

А живея на гърба на Стария град и това е мястото за бърза малка разходка.

# 539
  • Euskal Herria
Това малко като приказката "Дето се е окучило, там се е научило"  Joy  Дано да не те обидя, шегувам се. Всеки си познава най-добре собствения квартал и в близост до него.

Общи условия

Активация на акаунт