Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Буена, на мен също единствения ми симптом беше честото уриниране. Така че стискам палци това да е предвестника Praynig Hug Praynig

Poooh, отивай на ендокринолог. Високо е ТСХ.
Дано, дано  Praynig Hug
Люксен, ще пиша веснага, щом вляза bowuu Ще дойдем с Електра заедно и веднага ще се отбележа bouquet
Нямам търпение да ви видя, мацки, бременни и почти бременни Heart Eyes

# 46
Момичета, утре е мен ме бройте! Тъкмо се чудех защо никой не пише, пък съм си обръснала краката за вас, а то имало нова тема  Joy
Аз ще бъда с петролена рокля, чаровна усмивка и .... гладко избръснати крака  hahaha

# 47
link=topic=938235.msg33590352#msg33590352 date=1471610638]
Направи консултация с ендокринолог,трябва да го свалите.Имала ли си стимулация?Преди колко време е била?Аз пусках тсх 2 месеца след стимулацията и беше 2,606,изчаках още 2-3 седмици и сега като пуснах беше паднало на 1,58.От стимулацията се качва тсх то

Не Гале не съм имала никаква стимулация мъчихме на ЕЦ два пъти и нищо друго. Единствената промяна от предното изследване, е това че пия добавки, но не вярвам да е от тях. Мерси на всички за съвета, другата седмица си записвам час за ендокринолог, а знаете ли дали има значение за прегледа дали съм в цикъл или не  newsm78.
[/quote]  не не е от добавките.Аз също пия добавки и даже си мисля,че от тях ми спадна.Няма значение дали си в цикъл или не за ендокринолога.

# 48
  • София
Момичета, утре е мен ме бройте! Тъкмо се чудех защо никой не пише, пък съм си обръснала краката за вас, а то имало нова тема  Joy
Аз ще бъда с петролена рокля, чаровна усмивка и .... гладко избръснати крака  hahaha
Е на това му викам да уважиш комапнията, чак и краката избръснати Party Joy Чакаме те, Лайтче Hug

# 49
  • София
Весела среща ви пожелавам, момичета. Дано ви хареса и пак да организирате и дано да мога да се включа и аз Simple Smile

# 50
Joy хаха, Лайтиии
Момичета, аз щях да доведа пациентка на Малинов, но се провали работата, с уговорка за следващия път  Wink

# 51
  • София
Весела среща ви пожелавам, момичета. Дано ви хареса и пак да организирате и дано да мога да се включа и аз Simple Smile
Много ще се радвам да се включиш другия път, а сега стискам силнонпалци за стимулацията и всичко след нея да мине по учебник Hug

# 52
Момичета, доста са динамични при мен нещата в момента, има голяма вероятност да дойда, най-вероятно без дребната  Mr. Green

# 53
  • София
Момичета, доста са динамични при мен нещата в момента, има голяма вероятност да дойда, най-вероятно без дребната  Mr. Green
Страхотно ще е , ако успееш Hug А малката кукла друг път и нея ще я доведеш bouquet

# 54
  • Пловдив
За готините момичета от Надежда babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Цоп хоп под прашеца на Шакира!  bouquet

Благодаря за темата!  bouquet

# 55
Ехаа, Лайти Hug Ели, дано успееш Praynig
Вълнувам се много Simple Smile
И аз си избръснах краката вчера, ама за Перси, не за вас Joy

# 56
И аз си избръснах краката вчера, ама за Перси, не за вас Joy

Е да, за Перси е задължително  Mr. Green

# 57
Малко ми е тъжно - няма да ходя повече при нея Cry

# 58