Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 378
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм с Нутримаг, но е 20 лв.

# 106
Ох, ти ме успокои. Щото отворих интернет да го видя какво представлява ив страницата на Фрамар ми излезе 54лв. Верно, че там са леко завишени цените, но си мислех колко да е по- евтин по аптеките, с 5-6лв.. Но това ме устройва... олекна ми

# 107
Аз си го купувам от аптеката в клиниката.

# 108
Здравейте  Simple Smile
Радвам се на срещата ви, аз преди години се срещах така с мацки от ИБ и знам колко е приятно като се съберат хора с една мечта  Heart Eyes
Бебе, честито ти сърчице, да бие все така силно  Simple Smile
Герда, благодаря, че попита за прегледа ми  Hug
Та значи  Mr. Green , аз исках просто обикновен преглед, бях при д-р Генадиева, мила, млада и хубава  Grinning Насочи ме към второ мнение и лапаро, от март месец си нося една киста,  Генадиева сега каза, че според нея е ендометриозна, пълна е с кръв може би. Бях на Дуфастон три месеца, но изобщо не й повлия, е не е и пораснала. В ляво яйчникът е чист, но няма и доминантен фуки, лигавицата е 9 мм, взеха ми проби за цито и МБ. Аз си разсъждавам, че може би имам някаква ендометриоза, една година опити и то усилени, графиките ми на бт изобщо не са убедителни за О, имам и изследван прогестерон след О, който е много нисък, а цикълът ми е редовен. Планът ми сега е час при д-р Еленчев, резултатите от МБ и цито да са ок и лапаро  Whistling Ще видим какво ще стане с мен, дали ще се докаже ендометриоза, съответно кандидатстване за фонда, мъжа ще пуска после и сг и така  Mr. Green Надявам се не съм досадила  Blush

# 109
Милата! Вярвай, че ще успееш, не губи надежда и следвай пътя, който си си начертала. Ни еще се подкрепяме! Hug

# 110
Момичета другата седмица съм на преглед. Стискайте палци. Много се притеснявам, тъй като се оказа, че имам проблем с образуването на плацентата. В понеделник бях на преглед. Трябваше да съм точно в 9 г.с., но се оказа, че съм в 8 г.с и 3 дни. Бебето изоставаше с 4 дни спрямо предната седмица и пулса му беше доста по-учестен за седмицата си. Имало ли е друга мама с такъв проблем и да е имала успешна бременност?

# 111
CoconutD, може да изкажеш притесненията си за ендометриоза на д-р Еленчев, той може би има какво да каже или какви изследвания да ти назначи, или какви въпроси да ти зададе.

# 112
Беби, страхотно Hug
Следващите прегледи ще бъдат още по-вълнуващи Simple Smile Аз бях на 19-ти и не го бяхме виждали от прегледа за сърчице - 8-9г.с. Ами това ми беше най-хубавия и най-дългия преглед, и вълнуващ - като последен при Перси. В 11 г.с. мъничето вече прилича на бебче и ти маха с ръчички, а и беше мноого порастнало. Гледахме го и му слушахме сърчицето дълго Heart Eyes

Шакира, този Пародиум зелен ли е? Имам спомен, че като малка съм мазала с нещо зелено венците, тогава често имах проблеми, обаче бях му забравила името и сега като прочетох нещо ми просветна Simple Smile
  Не Електра това зеленото е грануфолин и е течно,а това е гел,розов е и много бързо помага,а и не ти оцветява цялата уста.

# 113
 Специално за Галето:
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Благодаря! bouquet bouquet bouquet

# 114
Специално за Галето:
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Благодаря! bouquet bouquet bouquet
newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79  Благодаря ти Шакирка.....

# 115
  • София
Шакира, на мен Нутримаг въобще не ми пимогна през бременността за крампите, за мен най- ефективни са Диаспорал прахчета Peace Едно прахче на ден ти стига, и на цени излиза много по-евтино Hug

# 116
Аз го взимам заради кръвното. Крампи нямам, само някакъв седалищен нерв притискам.

# 117
  • София
Аз го взимам заради кръвното. Крампи нямам, само някакъв седалищен нерв притискам.
Да, то хубавото на магнезия е, че има няколко ползи наведнъж-намалява кръвното посредством разреждане на кръвта, предотвратява крампи и контракции.

Барборанче, 4 дни изоставане са в рамките на статистическата грешка, не бързай да се тревожиш.Какви дози прогвстерон пиеш?

Коконът, успех и от мен в отсраняване на кистата Peace

# 118
Шакира, на мен Нутримаг въобще не ми пимогна през бременността за крампите, за мен най- ефективни са Диаспорал прахчета Peace Едно прахче на ден ти стига, и на цени излиза много по-евтино Hug
Благодаря, Буена! Сега ще го видя този Диаспорал.Но трябва да купя нещо днес, защото и двата крака едновременно докато спиш и колкото и да изпъвах в контрашпиц не мина лесно. Разплаках се. Ама и как изненадва докато спиш ooooh! Съседите може да са помислили, че с мъжът ми обичаме садо-мазо Laughing Аз рева, а него го виждат с патерици, кой знае какво си мислят..както се чува, ужас.
А при теб нещичко случва ли се? Нямам търпение да стане утре.

# 119
  • гр.София
Момичета, много ви се радвам за срещата Hug И аз исках да дойда, но ни се обадиха да отидем да си вземем халките. Следващата седмица с ММ ще се "бракуваме" и нямаше как да отлагам Heart Eyes

Честито на всички чули сърчица Heart Eyes

Аз напоследък забелязвам, че като спя ме болят хълбоците. Не е толкова болезнено като на Шакира, но не мога да си намеря място Sad

Общи условия

Активация на акаунт