Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в клиниката?
Къде мога да направя изследване за листериоза?
Какво представлява изследването на хомоцистеин и как се провежда в Александровска болница?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в клиниката?
Телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в клиниката са: 02/441 79 70 за рецепция, 0882 193 970 за мобилна линия, 0884 700 704 за спешен телефон за ин витро центъра и бременни до 12 г.с., и директна спешна линия на мобилен телефон: 0882-332-632 за пациенти на МБАЛ 'Надежда' при спешни случаи, свързани с гинекология, бременност след 12 седмици и раждане, и 02/4417973 за информация относно получаване на изследвания, епикризи , болнични листове или въпроси относно административните аспекти на престоя в болницата.
-
Къде мога да направя изследване за листериоза?
-
Какво представлява изследването на хомоцистеин и как се провежда в Александровска болница?
-
Какво е гелът, който помага при възпалени венци?
-
Какво е Nutrimag и колко струва?
утре съм на пункция. Ама слаба работа, знам, че трябва да вярвам, но... 1 фоликул 18-19 мм отдясно добър, отляво пак на размери същия, но с неправилна форма и един по-малък. Та на 1 читава Я се надявам. То почти същата работа, като на ЕЦ. Само дето аз на ЕЦ пък нищо нямам. Изобщо отчаянието пак ме обзема. Дано да ми размине. Още не съм смятала колко ми излезе тази стимулация, но мина 1000 лв.
. Аз като имах 8 и накрая нищо - презрели, незрели, неоплодени... Стискам палци да се похвалиш
.