Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Браво, Елба  Hug.

# 346
Ай, Кокоске, що чиниш тука?

# 347
ivanaivanova, хубаво е, че плазмите и хламидия са отрицателни, коментирай резултата с док. Аз за коментар на резултати и назначаване на лечение не съм пазила час, направо съм отивала в работното време на док  Peace
Клиър, браво за красивата матка  Laughing  На мен док всеки път ми казва, че яйчниците ми изглеждат много добре, аз все контрирам, че какво като изгледжат добре, като само си спят  Crossing Arms
gale, стискам палци да стане с 3-дневни и не забравяй на кой обеща да кръстиш резултата  bowuu  Laughing
Елба, палчета  Praynig
Бамба, признавам ти - кристалното ти кълбо е трепач  Laughing

# 348
Здравейте момичета!
Вече замирисва на есен и аз започвам да се подготвям за ЗЕТ, но първо искам да си направя няколко изследвания. Знаете ли за  I/D по A CE; Val 34Leu в Factor XIII ; G66A в MTRR  и ТЛА-тромбоцито-левкоцитни агрегати с кой трябва да се консултирам: хематолог или имунолог.
Желая успех на всички!  Hug
Благодаря!

# 349
  • София

Бамба, признавам ти - кристалното ти кълбо е трепач  Laughing
тука не беше кълбото, просто фактите бяха такива  Mr. Green

# 350
Здравейте момичета!
Вече замирисва на есен и аз започвам да се подготвям за ЗЕТ, но първо искам да си направя няколко изследвания. Знаете ли за  I/D по A CE; Val 34Leu в Factor XIII ; G66A в MTRR  и ТЛА-тромбоцито-левкоцитни агрегати с кой трябва да се консултирам: хематолог или имунолог.
Благодаря!
Това защо ще го правиш? Има пакет за вродена тромбофилия, основния пакет с 4 показателя, които трябват на лекарите.

# 351
Здравейте момичета!
Благодаря!
Това защо ще го правиш? Има пакет за вродена тромбофилия, основния пакет с 4 показателя, които трябват на лекарите.

Защото съм хетерозиготна по PAL 4G/5G и мутация MTHFR-A1298C. Казват, че нямам проблем, но аз имам 4 спонтанни аборта и един неуспешен ин витро опит. Правих и пакета имунологични изследвания и там всичко е ок. 

# 352
  • В сърцето на любимия човек
Ай, Кокоске, що чиниш тука?
Кокоската се е отказала от тамошните лекари и реши да почне с основни изследвания тук, пък ако излезе нещо от тях да попълва анкетата и да чака за час за АРТ-а  Peace

# 353
 Щом лекарят Ви казва, че е безмислено да се прави биопсия за имплантационен прозорец, тогава да ви обясни , конкретно във вашия случай как той определя имплантационния ви потенциал и кога точно да върнат ембрионите у вас. ИМате право на това обяснение, докато го разберете.

При мен док Стаменов ми взима мб, цитонамазка между другото в процеса на проследяване за трансфер или биопсия.
Ivanaivanonva ако в близките 6 месеца си имала манипулация, която е била свързана с разширяване на цервикален канал, трябва да кажеш на д-р Еленчев, защото използват инструменти, които дават след това подобни промени в тъканта на шийката. Не се тревожи излишно, в най-добрите ръце си , докторът ще те направи чисто нова. Може да си провериш ph средата в организма и да наблегнеш на определени минерални води.

Елба, момиче, супер си! Hug

Теди76 - за тези изследвания първо запиши консултация с генетик, но ми се струва, че има нещо и за имунолог, но като попиташ генетичката тя ще ти даде съвет.

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 19:56 от Анонимен

# 354
Да за коментар не се изисква час, но той каза, че другия път май пак ще правим колоскопия и цитонамазка, така ще трябва да съм с час. Преди около 4 месеца правих хистероскопия за премахване на полип за което го уведомих.

# 355
Напомняй му за тая хистероскопия и полипа.

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 00:54 от Анонимен

# 356
Казвали ли са ви, че имате красива матка?! Хахахахха  Joy доки така определи моята.  Търсеше, но не й намери кусур. Едната сестра асистираше за първи път на хистеро и тя се впечатли. Много интересно ми беше, отвътре се вижда кристално ясно, розово и гладко (наподобява буза от вътрешната страна на устата). Имаше лека болка, не се търпи. Наподобява ЦС. Само мисълта какви ги върши Цитотек-а, ми беше неприятна, когато го сложих. 
Сега ме вика 5 дни преди цикъл. Как ще го сметна и уцеля... Какво ще гледа тогава, някой знае ли? Не попитах, защото бях развълнувана, че вс е наред с хистерото.

Клиър, поздравления за чудесните резултати Hug Моля те, много ми е важно да знам, колко струва това и имаш ли идея дали може в същия месец да се прави ЗЕТ? Благодаря предварително!

Buena esperanza тази диагностична хистероскопия струва 250лв и се прави в зала до спешния кабинет на етаж -1. Днес доктора се чудеше дали да е в този месец трансфера или в следващия. Утре съм на преглед и ще реши. Ще ти пиша след прегледа.

# 357
Теди76 - за тези изследвания първо запиши консултация с генетик, но ми се струва, че има нещо и за имунолог, но като попиташ генетичката тя ще ти даде съвет.

Благодаря ти Герда!  Hug
Аз съм правила консултации с генетик и те казват, че не е необходимо да правя допълнително изследвания, но търсейки информация за моите резултати се натъкнах на информация за тези допълнителни изследвания. За това моля ако някой имат резултати като моите да сподели дали е правил нещо допълнително.
Благодаря!   Praynig

# 358
Сигмич, и аз съм се запътила нанякъде, не знам накъде  Mr. Green Другият месец съм за второ мнение при Еленчев, ако потвърди следва лапароскопия, и мм ще пусне сг и трябва да почнем от някъде, че една година не ни се получават работите  Whistling
Елба, палци и от мен  Praynig
Успех, момичета  Hug

# 359
Кокосито, успех накъдето си тръгнала  Hug
Теди, за генетик си. Тия мутации не са причини за  аборти, ако  се приемат антикоагуланти.

Общи условия

Активация на акаунт