Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 961
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
И мен ме няма при Савекс. Чакам боя от Гарниер и шейкър от Якобс. Други игри не играя.
Мрън, мрън, мрън!!!

# 211
  • Русе
Брех, много награди, а повечето ни няма..... Sad

# 212
  • София
И мен ме няяма в Савекс!!
Голямо мрън.

# 213
Печеля тениска от Ледена епоха. ако Лаленцето не беше публикувала линк към печелившите нямаше и да се сетя да проверя. Благодаря.
Тази вечер през нас минаха момче и момиче от Кока Кола. Попитаха пия ли Кола, и ми подариха стъклена бутилка.

# 214
  • при късмета
И аз да измрънкам, никъде ме няма  Crossing Arms голямо мрън, пък

# 215
И мен ме няма ...

# 216
И мееен...

# 217
  • Варна
И мен ме няма и мъжа ми понеже бях регистрирала и него.При толкова награди засега само 2-3 се похвалиха,дано да има повече.И един въпрос всички ли си получихте чашите от Нескафе?

# 218
И аз от никъде нищо!

# 219
Дали Монделийз ще пуснат игра септември newsm78

# 220
И мен ме няма при Савекс!

# 221
Дали Монделийз ще пуснат игра септември newsm78

А дано, че няма нищо напоследък и е много скучно.

# 222
И при мен днес идваха от Кока-Кола, подариха ми напитката в стъклено шише и ми дадоха някаква обложка, в която като се съберат 3 стикера, ти дават скреч карта и можеш да спечелиш чанта за пазаруване  Simple Smile

Някой печелил ли е нещо от играта на цигари Мерилин? Преди две години с 5 кода спечелих две чанти - клъч, а сега от регистрирани близо 15 кода нищо  Laughing

# 223
  • sofia
И при мен суша голяма! 😕

# 224
И мен ме няма и мъжа ми понеже бях регистрирала и него.При толкова награди засега само 2-3 се похвалиха,дано да има повече.И един въпрос всички ли си получихте чашите от Нескафе?

Моята пристигна в Понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт