Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Под Слънцето
Добре де, за кво се редите да чакате мостри по пощата на Виши, като можете да влезете във всяка нормална аптека и да си ги поискате? Попълва се кратка анкета и със сигурност ще получите кутийка. Тези им кампании са постоянни. За Варна са 20 + аптеки и дрогерии. Убедена съм,че и в по-малките градове има поне една, която да им продава продуктите и ги зареждат с мостри от дистрибутора за района.

# 391
Ами, аз на предната кампания питах в две от обявените аптеки (уж са много добре снабдени, луксозни, едната е в Мол - не че е гаранция за нещо...), а служителките само ме гледаха учудено и казаха, че не знаят за кампанията. 
Миналата година си взех кутийка с мостри от аптека в Кауфланд, но ми е далече - ходя рядко до този магазин и не ми се занимава.

# 392
Добре де, за кво се редите да чакате мостри по пощата на Виши, като можете да влезете във всяка нормална аптека и да си ги поискате? Попълва се кратка анкета и със сигурност ще получите кутийка. Тези им кампании са постоянни. За Варна са 20 + аптеки и дрогерии. Убедена съм,че и в по-малките градове има поне една, която да им продава продуктите и ги зареждат с мостри от дистрибутора за района.
Ами питах преди време за мостричка на околоочен на Eucerin и си я платих на касата !

# 393
  • София

Ми защото сме здрави и в аптеки не влизаме  Joy Joy Joy

# 394
  • София
Аз от Тена така и не си получих мострите, които са били пуснати в началото на август. Писах им и ми отговориха светкавично, че ми пращат други в препоръчано писмо. Така се работи с клиенти (било те и потенциални) и така се популяризира сайт. Не като тия малоумници от Оргахим, които отказаха хората не само от "скъпоценните" им тениски ами въобще от продуктите им.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 395
Предния път когато така раздаваха, в Пловдив, в 5 аптеки питах и ме гледаха "като отровени" - писах в сайта, че аптеките, които са обявени, въобще незнаят - нито от сайта ми отговориха, нито в аптека ми дадоха  Sick Crossing Arms

# 396
Нова съм тук
искам да попитам някой има ли някаква информация за наградите от играта на цигари winston .Обадиха се и честитиха ,че съм спечелила ,че до 60 дни ще получа наградата обаче не разбрах къде да проверя какво съм спечелила .

# 397
  • София
Някой да знае кога ще публикуват печелившите от играта на кино Арена и Сами вкъщи?  Whistling

# 398
  • Телиш/Плевен
Някой да знае кога ще публикуват печелившите от играта на кино Арена и Сами вкъщи?  Whistling
И аз ги чакам, ама... Sad Утре е последният срок и вече би трябвало да ги публикуват. Досега все по-рано ги обявяваха - още на следващия ден след крайния срок на играта, ама този път може би заради повечето награди нещо се забавиха. Дано утре повече хора се похвалят! Praynig

Най-накрая да спечеля нещо от Каменица!!! newsm44 Години наред беше единствената бира, която пиех (преди да я измести Стела Артоа, която иначе пак е тяхно производство) и в какви ли не игри съм участвала без успех. Но днес спечелих комплект чаши за бира от играта им във Фейсбук! newsm76 Много съм щастлива!!! Heart Eyes

# 399
  • София
Здравейте, къде пишехте на Присан, имам спечелени чаши, които още не съм получила.

# 400
Не като тия малоумници от Оргахим, които отказаха хората не само от "скъпоценните" им тениски ами въобще от продуктите им.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Онзи ден в страницата им във фейса имаха игра и бяха публикували, че на зададения от тях въпрос нямало нито един верен отговор, познайте отдолу в коментарите какво чудо настана  Mr. Green И наградата пак беше прословутата тениска  hahaha Сега го потърсих поста, ама са го изтрили явно, че не го откривам. Сигурно срам ги е хванало, че толкова народ им писа какви са малоумници  Joy

# 401
  • София
Здравейте, къде пишехте на Присан, имам спечелени чаши, които още не съм получила.

Днес получих чаши, но остана още един комплект. Не губи надежда! Simple Smile Иначе преди време им писах лично съобщение във Фейсбук.

# 402
Чакам награда от една игра на Somersby  от 20.07 на всеки две-три седмици питам какво става и ми отговарят,че пътува към мен..сигурно пътува от Австралия пеша..

# 403
Здравейте, въпреки изключително малката възможност все пак да попитам, трябват ми точки от бензиностанции Петрол, защото искам да взема неща за плуване от промоцията им с точки, но нямаме кола и много трудно се получава.

Някой има ли излишни точки?

# 404
  • Под Слънцето
 potrebitelcheto , съжалявам , но не мога да помогна. Зареждам на Еко .

Относно мострите на Виши по аптеките във Варна само в една на Марешки  срещу Обравцов дом  правят проблеми.  Другаде си дават, казвам го от опит.

За мострите на Тена -  доволна съм  много. Още по тел. уточнихме с момичето,че имам проблеми след операции  и от фирмата ми пратиха един голям пакет с доста от нещата, които продават по няколко броя , препоръчано.

Общи условия

Активация на акаунт