Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте, къде пишехте на Присан, имам спечелени чаши, които още не съм получила.

Днес получих чаши, но остана още един комплект. Не губи надежда! Simple Smile Иначе преди време им писах лично съобщение във Фейсбук.
Писах им, пък да видим! Благодаря ти!

# 406
  • Пловдив
Здравейте, въпреки изключително малката възможност все пак да попитам, трябват ми точки от бензиностанции Петрол, защото искам да взема неща за плуване от промоцията им с точки, но нямаме кола и много трудно се получава.

Някой има ли излишни точки?

До кога е играта?Давали са ни ,но ги отказвахме.Ако има има време,може да се опитаме да съберем....

# 407
Здравейте, въпреки изключително малката възможност все пак да попитам, трябват ми точки от бензиностанции Петрол, защото искам да взема неща за плуване от промоцията им с точки, но нямаме кола и много трудно се получава.

Кажи това на касиерката. Те имат излишни точки. Доста хора зареждат и не си ги вземат. Аз така купих на малката шапка с очила.

# 408
  • Под Слънцето
Дойдоха Х § Ш с Рапидо. Момчето каза, че са 500 кашона общо за Варна.  Така че днес -утре ги очаквайте.

# 409
  • sofia
Обадиха ми се сутринта от Тип-Топ куриер за пратка, била тежка!Не съм на адреса, чак след 06.09... какво пък по това време от тях? Как ще изкарам до 6 незнам, любопитството е голяма работа 😆

# 410
  • Перник
На Присан и аз имах 2 комплекта чаши, звъннах на номера за потвърждение на наградите, продиктувах кодовете и след три дни ми ги доставиха.

# 411
  • Русе
Скокче, защо не попиташ поне кой е подателя? Че и ние ще се пръснем от любопитство... bouquet

# 412
  • Телиш/Плевен
Скокче, защо не попиташ поне кой е подателя? Че и ние ще се пръснем от любопитство... bouquet
+1 Heart Eyes

Още няма печеливши от кино Арена и „Сами вкъщи“... Crossing Arms

Във Фейсбук страницата на Милка видях, че са пуснали нов промо пакет с подарък - тетрадка. Клик

# 413
  • sofia

Въобще не съобразих, а пък ми звъня куриерката дали да вземе пратката,тя вече е извън офиса не ми е удобно да звъня да питам дали помни от кой е било.Като видя ще кажа...викам някой да не е получил днес нещо от Тип-топ и да даде жокер 😊

Разгадах го...една награда от Гарниер е от фейсбук игра тяхна!  Комплект дезодоранти 😊

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 13:21 от Подскок-скок

# 414
  • София

Имам 2, залепени на картонче. Ако ги искаш, пиши, за да се разберем как да ти ги дам.

# 415
  • sofia
Опааа, в спаркса се задават промени.Дали заради това спряха капачките с кодове или ще правят само сайта различен?

# 416
  • при късмета
Опааа, в спаркса се задават промени.Дали заради това спряха капачките с кодове или ще правят само сайта различен?
Интересно, преди час влязох за бонуса и си беше наред. Сега е спрян, промени ще има със сигурност. До края на годината са обявили играта с кодовете и месечните награди, така, че се надявам да си го спазят. Имам над 5000 кредита и не съм купувала билети този месец, не ми харесваха наградите.
Дано всичко е наред като пуснат сайта.
Аз нямам проблем с намирането на капачки с кодове. Поне от черните

# 417
Хайде и аз се записах!
Дано не стане като с другите мостри /тенна още ги чакам, казаха след 1 Август по пощата, а от Хед енд шоудърс ми се обадиха преди 20дена, че съм одобрена и да чакам - е чакам  Joy Joy Joy/
Те пък не чакат да измрънкам и днес са ми донесли пратката от Хед енд Шоудърс  Joy Joy Joy !
Всъщност, ако някой е получил вече ще пише ли освен шампоан не трябва ли да има мострички вътре?
Мъжът ми каза, че било само шампоан  newsm78 newsm78 newsm78 Тогава аз какво ще раздавам ?

# 418
  • София
Хайде и аз се записах!
Дано не стане като с другите мостри /тенна още ги чакам, казаха след 1 Август по пощата, а от Хед енд шоудърс ми се обадиха преди 20дена, че съм одобрена и да чакам - е чакам  Joy Joy Joy/
Те пък не чакат да измрънкам и днес са ми донесли пратката от Хед енд Шоудърс  Joy Joy Joy !
Всъщност, ако някой е получил вече ще пише ли освен шампоан не трябва ли да има мострички вътре?
Мъжът ми каза, че било само шампоан  newsm78 newsm78 newsm78 Тогава аз какво ще раздавам ?

Един шампоан 200ml класик и 20 брошурки с лепнати вътре мостри на тях с ментол.

# 419
Един шампоан 200ml класик и 20 брошурки с лепнати вътре мостри на тях с ментол.

[/quote]

Благодаря, той сигурно изобщо не е отразил брошурките!

Общи условия

Активация на акаунт