Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Под Слънцето
мерси, нямам нужда от лайкове.

# 376
Еми то като гледам колко малко харесвания има страницата - явно това са им възможностите за сега =D
Включих се вече ,
пък каквото стане Simple Smile
Лека нощ , че вече стана късно Simple Smile

# 377
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Потърсих някакво инфо за наградите на ДМ и открих това, което всеки може да види на страницата им. Все пак, пускам го и тук:

Печелившите участници ще бъдат уведомени за наградата от Организаторите чрез
съобщение на посочения имейл-адрес или чрез телефонно обаждане от служител на дм
България ЕООД. Уведомяването ще се извършва в периода 31.08.-10.09.2016г. Имената на
печелившите участници и филиалът, в който са участвали в томболата, ще бъдат обявявани
на интернет-страницата на Организатора, както и на място в съответния филиал.
ПОЛУЧАВАНЕ НА ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ
Наградите могат да бъдат получени от спечелилите участници във всеки един dm филиал в
периода (по избор на печалившия, уточнен с Организатора) от 14.09.2016г. до 30.09.2016г.
срещу представяне на касиера в съответния магазин на документ за идентификация.

Днес няма да разберем дали сред нас има печеливши, започват от утре да информират.  Simple Smile

# 378
Вчера dm пуснаха нова игра във фейсбук с коментари https://www.facebook.com/dmBulgaria/photos/a.145722895498918.368 … ype=3&theater

# 379
  • на североизток от Рая

Участвах в нея, но от такива игри не печеля.

# 380

Участвах в нея, но от такива игри не печеля.

Нито пък аз  Mr. Green Както каза едно момиче преди време правим се на циркаджии по фейсбук, рекламираме ги и пр. за някоя малка награда  Laughing

# 381
Имам един код за спечелена тениска от Оргахим. Ако не искат личен документ при получаването, мога да го подаря на някой от София.   Peace

И аз мога да подаря един код за спечелена тениска от Оргахим, ако някой от София иска.
Питах няколко приятели от София дали не им трябва, да отидат да си е вземат за тях си - те ми отговориха, че за една тениска да се занимават  Joy Joy. ... Така че ако някой иска...

редактирам се - първия, който писа го дадох. Успех

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 11:23 от mimsim

# 382
Сетих се,че съм участвала в тази игра на Фишър Праиз както винаги са спечелили едни и същи имена  Crossing Arms вече наизуст ги научих.
http://apps.woman.bg/fp_gold_medal_moments/winners.php
Добре,че бях извън града да си почина малко от игрите,но вчера минах през Кауфланд и не се удържах купих стек бира за игра на Ариана и чипс с награда бира и от двете нищо.
Вече 6г ми син се е научил да ме успокоява като мрънкам,че не печеля с " е нищо мамо важното е ,че сме здрави"  Heart Eyes

# 383
  • sofia
Хахаха нищо мамо, право е детето!

# 384
Безплатни мостри на Vichy

# 385
Благодаря, записах се. Само 2 сашета, но и последният път май бяха толкова. По-преди даваха по 8 - определено ми харесваше повече  Simple Smile

# 386
Последният път не си получих мострите, дано сега имам късмет.  Grinning

# 387
Последният път и аз не си получих мострите, писах им, казаха, че пак ще ги изпратят, и пак не ги получих. Сега се регнах пак, да видим.

# 388
  • Сандански
Мострите са 5000, началото на раздаването е на 29.07 дали са останали?

# 389
Хайде и аз се записах!
Дано не стане като с другите мостри /тенна още ги чакам, казаха след 1 Август по пощата, а от Хед енд шоудърс ми се обадиха преди 20дена, че съм одобрена и да чакам - е чакам  Joy Joy Joy/

Общи условия

Активация на акаунт