Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Така се надявах на люлка Cry
Нямам с какво да ви се похваля.

# 361
  • Под Слънцето
Пфф. Ни люлка имам, ни везна и за една проста хавлия на Авен не успях да се вредя.

# 362
Момичета, къде да търсим спечелилите на ДМ?

# 363
  • София
А кой куриер разнася люлките , доста ли  са големички ?

# 364
  • София
А кой куриер разнася люлките , доста ли  са големички ?

ЛЕО Експрес.Кашонът е дълъг около 1,40-1,50м и широк 70-80см....

# 365
  • София
Благодаря  bouquet , много късмет на всички тази седмица Wink

# 366
И мен ме няма при печелившите на Йоткер.

# 367
Някой ако има 2 излишни кода от Мерилин да пише на лични Wink

# 368
  • Под Слънцето
Има ли фенове на този  бг сериал Откраднат живот?

Скрит текст:

# 369
Днес си взех тениската от Оргахим. Жената беше много любезна и се съгласи да ми даде и тениската на сестра ми. Има избор между жълта и синя, както и размери. Каза, че за сега още са останали бройки от различните размери и има избор, пък после вече ще дават каквото е останало, та ако някой има да взима - да побърза, ако иска да си избере цвят и размер  Peace

# 370
  • Варна
Имам един код за спечелена тениска от Оргахим. Ако не искат личен документ при получаването, мога да го подаря на някой от София.   Peace

# 371
Имам един код за спечелена тениска от Оргахим. Ако не искат личен документ при получаването, мога да го подаря на някой от София.   Peace
И аз имам един код , но няма кой да ми вземе тениската newsm78

# 372

Аз пък имам два кода за 15% отстъпка, ако някой смята да прави ремонт и реши да спести малко да ми пише -и двата не ми трябват  Blush

# 373
Момичета, вижте каква игра намерих. Линка на играта е в " скрит текст " . Най- интересното е , че победителите ги теглят на живо . Нямаме много време- до 11.09 е . Ще опитам - нали пък е фейсбук игра без да купуваме нищо =D

# 374
  • София
Момичета, вижте каква игра намерих. Линка на играта е в " скрит текст " . Най- интересното е , че победителите ги теглят на живо . Нямаме много време- до 11.09 е . Ще опитам - нали пък е фейсбук игра без да купуваме нищо =D

Видя ли какви са наградите?1 селфи стик и останалите са лайкове...

Общи условия

Активация на акаунт