Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ето правилата за лимоновите резенки:
Точно в Билла гледах шоколадите на 1.99, добре е, че сега са пуснали промоция, но дали на всички видове има стикери за новата игра?

# 586
Знаете ли дали в големите вериги тече играта на Schweppes?
 https://houserules.bg/rules/schweppes-pick-mix

Тва го има при нас в кварталния поне от 2 месеца.

Играта е започнала на 5 септември.
И при нас от юли до средата на август май беше. Нямаше карти, срещу 2 продукта на Швепс даваха чаши. Много ми харесват. Сега погледнах картинката. Чашите бяха други и по-хубави от сегашните.

# 587
Ето правилата за лимоновите резенки:
Точно в Билла гледах шоколадите на 1.99, добре е, че сега са пуснали промоция, но дали на всички видове има стикери за новата игра?

Обикновено в началото слагат на тези които по-малко се харчат newsm78 newsm78

# 588
Точно днес бях в Метро и си купих Милка орео - 5 шоколада излизат към 8.50. В Кауфланд видях на лешниковия шоколад само, че имаше лепенка.
Спечелих и резенки, пак от Метро ги купих 2 кутии (1 не може) и ги отворих още на паркинга.  Mr. Green Първата не печелеше и надписа беше в синьо, но втората още като видях, че червенее преди да прочета заветното 'честито' и разбрах, че печели ....... сега видях, че едва 5000 награди има, а играта е до април 2017.  ooooh!

# 589
В Билата в Благоевград имаше лепенки само на Цял лешник и Нойсетс.
Тази цена е много разумна Hug 1,29 е за всички шоколади, които видях.

# 590
И аз си взех преди около 2 часа - в Плевен са по 1 и 29 в Билата. Няма стикери на всички шоколади - лепнали са по няколко стикера на всеки вид. Взех няколко Милка Колаж (все още не предлагат от по-новите вкусове), доколкото видях, имаше стикери и на тези със стафиди, шоколадов мус и цял лешник. За съжаление, на бисквитките няма стикери.

# 591
Значи утре отивам на лов за шоколади Милка в Билла, благодаря. Laughing

# 592
  • София
В Била са 1.29 лв., а във Фантастико от днес са 1.39 лв. Пак е разумна цената.

# 593
  • Под Слънцето
Само не разбрах има ли из варненските Била  стикери от новите по Милка.. Някой да подшушне  Joy

Че нямам ни една Била наблизо..

# 594
TopsyG, аз нали казах, че има Simple Smile в Билата в Левски има със сигурност от почти всички видове.

# 595
  • Под Слънцето
Опс, сори Роси , в навалицата не съм видяла поста ти.  На Подвис утре ми е най-близо. Ай да видим ш'са спазарим ли...

# 596
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета!
 Нямаше ме няколко дни и не съм чела темата. Сега попрегледах последните постове и чета за някаква нова игра на Милка. Може ли подробности, ще поровя и из нета, но вашата информация е винаги по-ценна.  Hug

# 597
Нели, играта стартира на 25.09, ще е с кодове залепени в/у шоколадите. Наградите са 3 вида: с 1 код може да се спечели раница, с 3 кода пуф и с 5 кода лаптоп.

# 598
  • на североизток от Рая
Нели, играта стартира на 25.09, ще е с кодове залепени в/у шоколадите. Наградите са 3 вида: с 1 код може да се спечели раница, с 3 кода пуф и с 5 кода лаптоп.

Благодаря много!  Hug
 Досега търсих в нета, но все инфо за стари игри намирам. Видях с награди раници, кравички, хавлии, но това, което написахте, е нещо различно  и хубаво. Ще купя Милка с кодове, ако намеря. Дано спечеля някоя от наградите. Дано печелите и вие, момичета!  Hug

# 599
  • при късмета
Гледай внимателно кодовете. Винаги когато има игри на Милка с кодове, от складовете пробутват продукти със стари кодове, стикери с изтекла игра. От горе, без да разлепваш стикери пише датите на началото и края на играта.
Стикерите за всички игри си приличат. Винаги ми е било чудно как преди края на играта изчезват продукти със стикери, после докато няма игра има такива с нормална опаковка и като излезе следващата игра, пак се появяват старите.
Случвало ми се е в затворена кутия да има шоколади с новите и старите стикери

Общи условия

Активация на акаунт