Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
И на мен ми харесва  Laughing готин е

# 646
Аз пък очаквах да е метален, но нищо - става  Laughing

# 647
  • София
Ето снимка на шейкъра:) На мен ми харесва Simple Smile Отварянето и на двете капачки е с леко завъртане и дърпане Simple Smile

Супер е. Харесва ми. Аз се чакам моя.
Кога го спечели?

Мисля, че третата седмица го спечелих Simple Smile

# 648
  • Пловдив
Привет на всички!
Имате ли идея кога ще обявят печелившите за колонката Сони в май спаркс?

# 649
  • sofia
В Спаркса не бяха ли до 10 дни?
А помните ли на Оргахим тениските до кога беше срока за взимане?

# 650
  • София

До 25 септември.

# 651
  • sofia

До 25 септември.

Благодаря  bouquet

# 652
Всички ли си получихте купичките от Милка? Аз имам 2 спечелени, като само за едната имах смс, но бяхме на море. Дали са идвали незнам, защто нямаше бележка.Като се обадих ми казаха да ходя до офиса им в Орландовци.Още не съм смогнала, но пък втората купа я няма, а е спечелена първа.
Чакам си шейкъра само още.За тениските се чудя още дали да се занимавам да ходя и да се разправям с намръщени служители

# 653
И аз днес си получих шейкъра от Якобс. Харесва ми, че доста плътно затваря капачката, бая се озорих да го отворя.  Simple Smile

# 654
Момичета , разменям точки от кауфланд за каквото си харесам (може и за кодове на кока кола ) ! Пишете ми на съобщение ! Simple Smile

# 655
  • София
За тениските се чудя още дали да се занимавам да ходя и да се разправям с намръщени служители

Ако имаш предвид тениските Леко, в магазина на "Цар Борис III" бяха много мили. Само до пазара "Ситняково" са намръщени.

Колкото до купичките Милка, преди доста време нашият куриер спомена, че са получили последната доставка на купички. Мен не ме засягаше, защото и аз получих последната спечелена. Но не се надявайте, че тепърва ще има доставки.

# 656
Имам кодове за тениски от Леко, които няма да използвам и ги подарявам, ако има желаещи да пишат.  Simple Smile

# 657
Удължили са срока за активиране на кодове за интернет от спаркса. "Периодът за регистриране на промоционални кодове от Промоцията “50МБ БЕЗПЛАТЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ” се удължава до 23:59:59 часа на 19.09.2016г., а крайния срок за активиране на вече печеливши кодове за „Безплатен пакет 50MБ от промоцията на Coca-Cola“ се удължава до 23:59:59 часа на 27.09.2016 г."

Някой да иска кодове за интернет от спаркса?
Подарени са.

# 658
За тениските се чудя още дали да се занимавам да ходя и да се разправям с намръщени служители

Ако имаш предвид тениските Леко, в магазина на "Цар Борис III" бяха много мили. Само до пазара "Ситняково" са намръщени.

Колкото до купичките Милка, преди доста време нашият куриер спомена, че са получили последната доставка на купички. Мен не ме засягаше, защото и аз получих последната спечелена. Но не се надявайте, че тепърва ще има доставки.
Таня, аз живея и работя в района на Ситняково и само за едни тениски не ми се ходи до другия магазин.
Утре ще звънна на Милка да проверя за моята купичка

# 659
Донесоха ми шейкъра на Якобс, харесва ми. Спечелен е последната седмица от играта.
Сега чакам награда от Мейбълин и боите от Гарние от игри във фейсбук. Засега не се е чуло да започват да се разнасят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт