Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 500
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • на североизток от Рая
 Имаме да получаваме два шейкъра - аз и дъщеря ми. Моят е спечелен на 2-ри август, нейният по-рано. Не са ни доставени още. Дано ни изненадат през идващата седмица.

Искам да спечеля нещо от която и да е игра.  Laughing

# 661
  • Под Слънцето
Заредена съм с кодове на Милка и чакам да стрелям. Я издайте стратегията как да спечеля пуф. Само това искам. Да вкарам 3те кода  един след друг или  по 1 през няколко часа?

# 662
Има ли някой, който все още чака термо чаша от Нескафе?

# 663
Аз пък искам да спечеля всичко друго, но не и пуф Simple Smile
Дайте стратегия и за мен. Начинаеща съм в игрите

# 664
  • Варна
Цитат
Има ли някой, който все още чака термо чаша от Нескафе?
Аз я получих в петък,но това след като им писах във Фейсбук и им изпратих отново данните си за контакт.Явно предния път не се е получила връзката нещо.Така,че по добре им пиши.

# 665
  • София
Във фейса на everbel има игра, която е от 09.09 до 12.09.

# 666
  • София
А някой да не си е получил миксера от jacobs?

# 667
Аз не съм си получила миксера от последната седмица

# 668
Аз искам раница и пуф от Милка, лаптоп не. Зареждам вече опаковките, но ще изчакам началото на играта, че винаги на старта има някакви проблеми.

# 669
  • София
И моят шейкър пристигна днес. Остава ми миксерчето.

# 670
Сега се колебая дали да участвам в Милка от първия ден, или не. От една страна - понякога става бъг и се печелят повече големи награди, отколкото трябва (а организаторите ги дават, защото играта е с покупка), от друга - съществува обратната вероятност - първите 2-3 дни да не спечели никой, въпреки че е обявен огромен брой награди (имаше такъв проблем в първите дни в игрите на Присан и Нова Бразилия, които бяха супер лесни и всеки печелеше и дори не успяха да раздадат всички награди).
Аз искам пуф и лаптоп, но най-вероятно ще е раница...

# 671
Аз пък искам от всичко да спечеля  Joy Но при нас няма шоколади с кодове и ще чакам...През това време мъжа ми ще се тъпче с шоколади и когато ги пуснат,няма да иска и 1 да изяде  Crossing Arms

# 672
Сега се колебая дали да участвам в Милка от първия ден, или не. От една страна - понякога става бъг и се печелят повече големи награди, отколкото трябва (а организаторите ги дават, защото играта е с покупка), от друга - съществува обратната вероятност - първите 2-3 дни да не спечели никой, въпреки че е обявен огромен брой награди (имаше такъв проблем в първите дни в игрите на Присан и Нова Бразилия, които бяха супер лесни и всеки печелеше и дори не успяха да раздадат всички награди).
Аз искам пуф и лаптоп, но най-вероятно ще е раница...
+1. Само че мисля, че сравнено с другите игри на Милка, наградите са по-малко на брой, като цяло, а и продължителността на играта е 2 месеца, така че няма лесно да се печели.

# 673
Мисля, че първата седмица трябва да е по-лесно, тъй като участват най-вече хора, които следят игрите. След това ще се появят много нови, които до този момент даже не са знаели, че има игра, нито пък са си приготвили опаковки.

Сега получих една слънцезащитна тениска от Скинмама - трета награда ми е от тях Simple Smile В сайта май не пише до кога е играта - от този профил се записах едва преди седмица, така че сигурно още важи.  Sunglasses

# 674
Сега получих една слънцезащитна тениска от Скинмама - трета награда ми е от тях Simple Smile В сайта май не пише до кога е играта - от този профил се записах едва преди седмица, така че сигурно още важи.  Sunglasses
Как ти я доставиха, лично ли? Аз направих теста доста отдавна, но нищо не съм получила

Общи условия

Активация на акаунт