Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Суша, суша, махай се от тука!  Laughing

Чакам шейкър от якобс, аааа, да, половинката чака някаква възглавница от една игра на cinegrand или от другите вериги кина, не помня точно. И... друго няма.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 10:55 от Magnificent

# 481
Ама са сладури от 24К-Печелившите на 1-та и 2-та Голяма Награда ще бъдат избрани от специално жури, съставено от кулинарни експерти и професионални готвачи по критерия “най-оригинална идея”.
Играта почна уж като най-бързия печели накрая стана Мастър шеф...явно няма да ходя в Англия.

# 482
Мога да заменя кодове на кока кола за спечелен билет за кино,че напоследък от никъде нищо...

# 483
И аз със слушалки от Шварцкопф. Супер, че скоро нищо не бях печелила Peace

# 484
Брей, нов месец, нов късмет. Има ме в Моринга Simple Smile не е нещо голямо, но е добро начало. Късмет на всички и много награди от тук нататък.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 14:54 от milena_dyakova86

# 485
Печелившите от Лактакеър са публикувани; няма ме  Sad  Не съм събирала гласове, надявах се на нещо от томболата...
Скрит текст:
Здравейте, приятели!

Печеливши в играта "Лактакеър Стоп – сподели своето лятно приключение" са:

3 надуваеми леглa Bubble Bed печелят следните учaстници, събрали най-много гласове:
Полина Йорданова
Лора Василева
Мария Димитрова

7 надуваеми легла Bubble Bed печелят следните учaстници, избрани на лотариен принцип:
Надежда Петрова
Мариана Димитрова - Бърганска
Mariyana
Славена Манафова
Цветияна
Виктория Попова
миглена илиева

20 броя опаковки Lactacare Stop печелят следните учaстници, избрани на лотариен принцип:
Гергана Тодорова
Светла Локмаджиева
Елена
Qnica
Цветелина Грозева
Катя
Цбетия Иванова
Никола Василев
Глория
Десислава Тодорова
Цветана Цекова
Хари
Каролина
Vildan
Паула
Mariq
ivena
Янко Кафалиев
Цанка
Йоана Петкова

На е-мейла, с който сте се регистрирали в играта ще получите съобщение. Молим, в отговор на това съобщение да изпратите точен адрес за доставка и телефонен номер.

Пожелаваме ви хубав ден!

# 486
Спечелила съм лосион за премахване на грим, чакам също и един душ-гел от миналата седмица Party

# 487
  • Под Слънцето
Загадката със Спиди - разрешена. Кацнаха 2те  мечки на Харибо.

# 488
  • София
Мога да заменя кодове на кока кола за спечелен билет за кино,че напоследък от никъде нищо...

Правилно ли разбирам, че Вие имате код за код за кино от Кока Кола и искате кодове в замяна Simple Smile Ако е така колко кода искате Simple Smile

# 489
  • Телиш/Плевен
Загадката със Спиди - разрешена. Кацнаха 2те  мечки на Харибо.
Hug

Получих си тениската от кино Арена. Много е хубава и свети в тъмното. Heart Eyes
Скрит текст:

Чакам шейкъра от Якобс и чашите от Каменица. Heart Eyes

Ако някой има излишни кодове за кино от Кока-Кола, с радост бих ги оползотворила. Бих могла да предложа неизползвани кодове от капачки в замяна. Hug

# 490
  • при късмета
Еха, Лаленце, сега ще си точно като призрак  Grinning Имаш тениска за Хелоуин, много е готина

# 491
  • Телиш/Плевен
Еха, Лаленце, сега ще си точно като призрак  Grinning Имаш тениска за Хелоуин, много е готина
Хахаха да. Grinning Благодаря ти! Hug

# 492
Спечелила съм билети за концерта от Schwarzkopf  Joy

# 493
Спечелила съм билети за концерта от Schwarzkopf  Joy

Леле, страшно ама страшно много ти завиждам!(благородно  Blush Heart Eyes) Честито!! Обожавам Армин!

# 494
Спечелила съм билети за концерта от Schwarzkopf  Joy

Леле, страшно ама страшно много ти завиждам!(благородно  Blush Heart Eyes) Честито!! Обожавам Армин!

Благодаря! Пожелавам на всички късмет в игрите! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт