Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Като публикуват в сайта или на имейл.
Joy Четейки правилата, поне аз, разбирам, че дневните награди се печелят на момента:
Скрит текст:
/Тегленето на дневните награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта./
В тази връзка е и питането ми  Wink

накрая пише регистрирай се за награда....

# 526
Mr. GreenИнтересно и сигурно съвсеммм случайно,но в играта на Оргахим се печелят само кодове за намаление.Точно ми остана свободно време да ида до магазина и те измислиха как да не си раздадат скъпоценните тениски.
Аха, променили са правилата. Всеки код печели отстъпка 15% и може да се ползва до 31.12.2016 г.

# 527
  • София
Наградите на Оргахим не бяха ли определен брой? Спомням си, че гащеризоните бяха много по-малко от тениските. Явно е пишело по колко бройки са. Според мен са се изчерпали.

# 528
Тениските Леко бяха 2300 броя, тениските Оргахим - 100 броя, работните гащеризони - 20 броя и ваучерите по 20 лева - 10 броя.
http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/08/spechelete-nagradi-orgahim.html

# 529
  • София
Снощи получих две съобщения - едното с някакъв код, другото пише 1080. Оттам пращаха съобщения от Якобс. И двете са изпратени от нормален мобилен номер. Някой да знае какво е, че съм в чужбина и не ми се обажда.

# 530
Между другото, ако имате да взимате тениски на друг, ходете в магазина на "Оргахим", който е на "бул. Цар Борис IIІ"-там има много любезен персонал, дават да се взимат тениски на роднини или познати, само с име и код. В "Гео Милев" е точно обратното, карат те да си изпееш и майчиното мляко, а накрая обикновено констатират-"е, все ще има път към София до края на срока, ще си я вземе тя/той".
Половинката не успя да си вземе от там дори неговата, защото са поискали да "изпее" цялата информация от регистрацията, включително телефонния номер, и той, без да ме пита предварително е казал неговия, но данните попълвах аз и бях посочила някакъв стар и неактивен, защото избягвам да давам подробна и лична информация.
Та, и с лична карта не благоволиха да му я дадат...

# 531
  • Под Слънцето
Баси яката реклама , дет си правят Оргахим, заклевам се.  Stop

# 532
  • Nesebar
Имам код за тениска на оргахим ако някой го иска

# 533
http://vlezvigrata.bg/   - наградите не са много, но някой може да има късмет

# 534
http://vlezvigrata.bg/   - наградите не са много, но някой може да има късмет
И после ти звънят за зарибяване да теглиш кредити, а служителите им са доста нахални и досадни Simple Smile

# 535
Не ми харесва, че евентуалните победили трябва да:
Скрит текст:
6.6. С изпращането на попълнената регистрационна форма, участниците в Кампанията се
съгласяват изрично Организаторът да ги снима със спечелената награда, като може след това да
използва снимките за публикуване във Фейсбук, на специалната страница на Кампанията, както и в
други свои рекламни материали, кампании, новини, съобщения и други.
Излезли са печелившите на Йоткер, везната ми избяга и тази седмица. Laughing

Аз даже и не погледнах, това фирма за бързи кредити ли е?
Да се регистрирам тогава, след 2 месеца телефона ми няма да е активен, да звънят. tooth

# 536
Свободен ли е още? Ако да, да помоля за кода и името, на което е регистриран, на ЛС.

# 537
Свободен ли е още? Ако да, да помоля за кода и името, на което е регистриран, на ЛС.
И аз имам свободен код ако някой иска Simple Smile

# 538
И аз имам свободен код ако някой иска Simple Smile

Аз също имам свободен код  Laughing

# 539
Някой да иска кодове за интернет от спаркса?

Общи условия

Активация на акаунт