Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 532
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ще дадеш ли линк за новата игра на Милка?
От къде научи толкова рано?
Аз видях промоционалните лепенки върху шоколади в Била. Раниците бяха около 2000, пуфовете - 600, а лаптопите - 400. Може и да бъркам бройките, но уж се постарах да ги запомня.  Embarassed  Предполагам, че все още е рано за линкове. Иначе тези игри винаги са били в официалния сайт на Милка - milka.bg

# 511
  • София
Лаленце, може ли снимчица на въпросното пуфче.

# 512
Ще дадеш ли линк за новата игра на Милка?
От къде научи толкова рано?
Аз видях промоционалните лепенки върху шоколади в Била. Раниците бяха около 2000, пуфовете - 600, а лаптопите - 400. Може и да бъркам бройките, но уж се постарах да ги запомня.  Embarassed  Предполагам, че все още е рано за линкове. Иначе тези игри винаги са били в официалния сайт на Милка - milka.bg
Правилно си запомнила, само раниците са 2500.За тях се играе с 1 код,за пуфа с 3,а за лаптопа с 5 кода

# 513
  • Телиш/Плевен
Лаленце, може ли снимчица на въпросното пуфче.
Разбира се. Hug
Скрит текст:

# 514
  • София
Мерси.  Hug Наистина е сладурско.  Peace

# 515
Да не би този месец да е последен за Mysparx,защото днес видях че колите вече нямат кодове?Някой чул ли е нещо?

май не може да се прави и нова регистрация ...опитвам се да регистрирам моя мъж не не мога да вкарам адрес

# 516
Да не би този месец да е последен за Mysparx,защото днес видях че колите вече нямат кодове?Някой чул ли е нещо?

В правилата пише,че играта е до 31 декември.Миналата година пак имаше коли с червени капачки но кодът беше под етикета.Някой провери ли под етикета?

# 517
  • sofia
То май на новите коли не пише въобще mysparx ... или пише?

# 518
 Mr. GreenИнтересно и сигурно съвсеммм случайно,но в играта на Оргахим се печелят само кодове за намаление.Точно ми остана свободно време да ида до магазина и те измислиха как да не си раздадат скъпоценните тениски.

# 519
Mr. GreenИнтересно и сигурно съвсеммм случайно,но в играта на Оргахим се печелят само кодове за намаление.Точно ми остана свободно време да ида до магазина и те измислиха как да не си раздадат скъпоценните тениски.

Аха. И то големите намаления, няма що  Mr. Green

# 520
  • София
То май на новите коли не пише въобще mysparx ... или пише?
Не, не пише. Въпреки това и под етикета проверихме, но нямаше код.

Тениските се получават до 25 септември. Снимала съм си съобщението, което излезе на екрана като спечелих.

# 521
  • Плевен
В тая суша да споделя и аз за една игра:

http://games.bau-spam283-/true-false/

# 522
Мерси за играта, а как се разбира дали печелиш дневна награда?

# 523
  • Сандански
Мерси за играта, а как се разбира дали печелиш дневна награда?
Като публикуват в сайта или на имейл.

# 524
Като публикуват в сайта или на имейл.
Joy Четейки правилата, поне аз, разбирам, че дневните награди се печелят на момента:
Скрит текст:
/Тегленето на дневните награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта./
В тази връзка е и питането ми  Wink

Общи условия

Активация на акаунт