Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Някой да иска кодове за интернет от спаркса?
Аз Simple Smile

# 541
  • София
Имам 12 кода за мобилен интернет от Спаркс Simple Smile Размяна за нещо  Hug

# 542
  • София
Някой да иска кодове за интернет от спаркса?
И аз ако има още

# 543
ММ не е получил миксерче от jacobs- има ли други неполучили и ако да на кой номер се обадихте да ги питате за забавянето ???

# 544
Аз имам да получавам и миксер и шейкър, още не е изтекъл срока за доставяне, ще изчакам пък ще видим.

# 545
  • Сандански
Спечелилите шейкър на 11 Юли ще трябва да си ги получат до края на идващата седмица след като изминаха 2 месеца, а за спечелилите по късно не ми се мисли.  Grinning

# 546
Спечелилите шейкър на 11 Юли ще трябва да си ги получат до края на идващата седмица след като изминаха 2 месеца, а за спечелилите по късно не ми се мисли.  Grinning
Едва ли ги раздават по седмици. Аз спечелих миксер в последната седмица и ми го донесоха много преди на някой да са донесли миксера, спечелен първата седмица Peace

# 547
И сестра ми не е получила миксера спечелен последната седмица!

# 548
Аз спечелих миксер втората седмица и ми го доставиха в  петък, преди празниците.

# 549
Нямаше ме няколко дни - сега видях в нета снимка на новата игра на Милка:
Скрит текст:
Не са лоши раничките - имам 2 от старите и ги ползваме за багаж; тези не стават за това, но пак ще свършат някоя работа... Добро решение - играта да бъде с кодове, а не с бележки, така няма да има сръдни.  Wink

# 550
Пак не е добро решение, при предишни такива игри няколко пъти ми се е случвало кода да е вече използван, а от Милка никакъв отговор. Сега пак ги видях шоколадите с кодове и масово бяха разлепени, добре,че играта не е започнала иначе сигурно пак щяха да са използвани.

# 551
Не е гаранция че след старта на играта пак няма да са използвани.

В нас шоколади не купувам, така че отново съм пас за тази игра.

И аз чакам шейкър от Якобс, но ни вест ни кост. Друго от никъде не чакам.

# 552
  • София

Аз чакам шейкър от Якобс, но ни вест ни кост. Друго от никъде не чакам.
Аз пък наред с шейкъра чакам още 2 сета чаши от Присън. Ни вест, ни кост. Незнам с кой трябва да се опитам да направя контакт. С Присън ли, с Тип топ куриери ли?  Thinking
И аз в Била вчера видях отворени и разлепени стикери върху шоколади. Незнам какво ще излезе от тази игра. Имам предвид като нередности. Ще видим.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 19:22 от amia_a

# 553

Аз чакам шейкър от Якобс, но ни вест ни кост. Друго от никъде не чакам.
Аз пък наред с шейкъра чакам още 2 сета чаши от Присън. Ни вест, ни кост. Незнам с кой трябва да се опитам да направя контакт. С Присън ли, с Тип топ куриери ли?  Thinking
И аз в Била вчера видях отворени и разлепени стикери върху шоколади. Незнам какво ще излезе от тази игра. Имам предвид кати нередности. Ще видим.
Пиши на Присан, аз също чаках 2 сета чаши, поискаха ми само телефонните номера и след 3-4 дни ми ги изпратиха

# 554
Здравейте, имам 2 кода за тениски Леко, някой от София дали ще може да ми ги вземе и да ми изпрати едната, а другата ще остане за него.

Общи условия

Активация на акаунт