Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Телиш/Плевен
Здравейте, момичета!
 Нямаше ме няколко дни и не съм чела темата. Сега попрегледах последните постове и чета за някаква нова игра на Милка. Може ли подробности, ще поровя и из нета, но вашата информация е винаги по-ценна.  Hug
Ето. Hug

# 601
 Тази раница дали е за лаптоп

# 602
Привет!
Да се отчета... получих тениска за ММ от Skinmama, както и слънцезащитния стик - от Словения ги изпращат по пощата.  Peace
Днес чакам Рапидо да ми донесат наградата от BU или Eucerin, ще видим кое ще е.  Thinking

Имам 1 код за Sparxx /даден е вече  Grinning/ и 2 кода за тениски на Оргахим, ако някой иска да ми пише на лични.  Wink

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 12:27 от ~ex~des~ex~

# 603
  • Перник
Спечелих кърпа от тази игра:
http://games.bau-spam283-/true-false/

# 604
  • Сандански
Привет!
Да се отчета... получих тениска за ММ от Skinmama, както и слънцезащитния стик - от Словения ги изпращат по пощата.  Peace
Днес чакам Рапидо да ми донесат наградата от BU или Eucerin, ще видим кое ще е.  Thinking

Имам 1 код за Sparxx и 2 кода за тениски на Оргахим, ако някой иска да ми пише на лични.  Wink

За колко време ти доставиха тениската?

# 605
  • София
Привет!
Да се отчета... получих тениска за ММ от Skinmama, както и слънцезащитния стик - от Словения ги изпращат по пощата.  Peace
Днес чакам Рапидо да ми донесат наградата от BU или Eucerin, ще видим кое ще е.  Thinking

Имам 1 код за Sparxx и 2 кода за тениски на Оргахим, ако някой иска да ми пише на лични.  Wink

Здравей, от Skinmama писаха ли ти, че печелиш тениска или направо ти я изпратиха Simple Smile

# 606
Привет!

Току що разбрах, че печеля и шапка от тях - много са щедри  Grinning Аз исках очилата с дървена рамка, но те май са само 3, така че се съмнявам да ги спечеля.
Моят стик дойде след около 2 седмици, но сега може и да не си получа шапката - дадох друг адрес, а там съседите са любопитни - надявам се пощаджията да остави бележка вместо самата пратка.

# 607
Веднага ли ти изписа, че печелиш?

# 608
  • sofia
Привет!

Току що разбрах, че печеля и шапка от тях - много са щедри  Grinning Аз исках очилата с дървена рамка, но те май са само 3, така че се съмнявам да ги спечеля.
Моят стик дойде след около 2 седмици, но сега може и да не си получа шапката - дадох друг адрес, а там съседите са любопитни - надявам се пощаджията да остави бележка вместо самата пратка.

Честито, как разбра,че печелиш?

# 609
Написаха ми отговор под моя коментар във фейса - направо са писали да им изпратя адреса си като лично съобщение.

# 610
В Спаркса има нова игра само до неделя. Който отиде на  събитието Game Evolution 2016 (зала „Арена Армеец“, град София, 09-11.09.2016 г.) и в зоната на Coca-Cola ще получи специален код, с който играе за PlayStation.
Жалко, че не съм в София  Hug

# 611
От Скинмама някъде за около 10 дни май дойдоха нещата.  Peace
За тениската не ми пишеше, че печеля, за стика - във фейса ми поискаха веднага адрес.
За тениска играх и от мое име и от на ММ, но на мен не са ми пратили. Решили са, че ще ми стане множко  Mr. Green

# 612
Днес получих смс от Рапидо и не знам за какво е - предполагам, че няма как да е за тениска, след като пращат другите неща с пощите... След час ще разбера - интересно, дали пък не е шейкъра от Якобс...

# 613
Да ви питам какво стана с тези шейкъри на Якобс - сега се питах да звъня на телефон 080018098 - но уви не ме отразяват. На 1 август получих смс че печеля, днес още нищо  newsm78 newsm78

# 614
  • София
От Скинмама някъде за около 10 дни май дойдоха нещата.  Peace
За тениската не ми пишеше, че печеля, за стика - във фейса ми поискаха веднага адрес.
За тениска играх и от мое име и от на ММ, но на мен не са ми пратили. Решили са, че ще ми стане множко  Mr. Green

Благодаря ти за изчерпателният отговор  Hug

Общи условия

Активация на акаунт