Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Звънна пощальонката на вратата - добре, че си бях в къщи (няма как да се обадят, понеже на сайта не искат да пишем телефонен номер) - иначе сигурно щеше да остави бележка.

# 676
  • София
Получих си и аз шейкъра от Якобс, очаквах малко по-добро изпълнение, а не пластмаса. Чакам си и миксера!

# 677
Получих си по Спиди душ гела от B.U., освен него бяха сложили и малко дезодорантче против изпотяване  Party

# 678
Виши пак имат от готините комплекти с мостри - този път 4 вида, но преди проверих в три-четири аптеки, докато намеря. В тази, която обичайно посещавам, продават доста техни неща, но изобщо нямат мостри  Sad
Скрит текст:
Щеше да е много хубаво, ако ги пращаха по пощата. Последният път, след като най-накрая ми дадоха мострите, използвах и талона за отстъпка - и сега бих го ползвала, но не ми се обикаля да се моля на продавачки - създава ми стрес.

# 679
Имам една объркана цифра от касовата бележка на Якобс и не ми дадоха шейкъра. Дали стоят победителите в сайта, че от телефона не ми отваря? Да сравня там бележката и да видим аз ли съм объркала, или те.

# 680
  • Велико Търново
Имам една объркана цифра от касовата бележка на Якобс и не ми дадоха шейкъра. Дали стоят победителите в сайта, че от телефона не ми отваря? Да сравня там бележката и да видим аз ли съм объркала, или те.

http://jacobs.bg/promo/winners

# 681
Обадиха ли ви се от Хенкел за слушалките и билетите, че на мен още не? В правилата пише, че ще се свържат с печелившите до 1 календарна седмица след края на играта (31.08).

# 682
И на мен не са ми се обаждали за слушалките и почнах да се притеснявам вече.
И от Якобс не са ми носили нищо и от Милка двете последни купички не ми донесоха.Почва да ми омръзва едва печеля нещо а после трябва да досаждам по сто пъти да го получа.
Тия менютата от КФС от спаркса ми правят ужасни проблеми като ходя да си ги взимам.Все им паднала батерията на четеца за кодове или нещо не им се получавало.Сигурно пет пъти са ни връщали.

# 683
Донесоха и моят шейкър, обаче не мога да го отворя ( и от двете места не се отваря). На винт ли са? На къде да въртя? Ужас, половин час вече се мъча.

Ииии вече нищо не чакам, време е за игри,
от сега да измрънкам за милка: мрън, мрън, мрън.

# 684
  • sofia
И на мен не са ми се обаждали за слушалките и почнах да се притеснявам вече.
И от Якобс не са ми носили нищо и от Милка двете последни купички не ми донесоха.Почва да ми омръзва едва печеля нещо а после трябва да досаждам по сто пъти да го получа.
Тия менютата от КФС от спаркса ми правят ужасни проблеми като ходя да си ги взимам.Все им паднала батерията на четеца за кодове или нещо не им се получавало.Сигурно пет пъти са ни връщали.

Освен самия код за четеца има и един дето е съвсем накрая на съобщението,че печелиш код с цифри и букви, с това не става ли? Като не им работи четеца с това да се оправят ръчно.... Simple Smile

# 685
Не не искат да въвеждат нищо грубо ни отпращат като просяци.Писах на кока-кола да се оплача,но не се трогнаха особено.

# 686
  • sofia
И на мен ми се случи в Съб Уей - но аз още по-грубо им казах,че няма да мръдна без да си получа наградата. Този рови 10 минути и аз най- нагло седях ба опашката. Въпроса е принципен.
 Rolling Eyes

# 687
 Twisted Evilзащото не си ходила в КФС в Парадаиз там има един якичък младеж направо ще ти мине апетита като видиш как се държи с клиентите.

# 688
  • sofia
Twisted Evilзащото не си ходила в КФС в Парадаиз там има един якичък младеж направо ще ти мине апетита като видиш как се държи с клиентите.

хаха  Laughing абе ние с успех да печелим , пък все някакси ще си ги искаме и измрънкаме наградите.

# 689
  • София
Взимала съм менюта от КФС на Стамболийски и на Лъвов мост. Изключително любезни бяха. Почти винаги съм била с код от цифри и букви, написани на листче. Само веднъж мъжът ми показа специалния код с телефона си. Може би трябва да се ходи на по-спокойни места, където служителите не са изнервени като тези в моловете.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт