Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се извършват инфузиите и какви са условията в стаята?
Какви са преживяванията на бременните жени с инсеминация и кои се нуждаят от лекарска намеса, за да протече естествено?
Защо трябва да се прилага клексан дори след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се извършват инфузиите и какви са условията в стаята?
Инфузиите се извършват на втория етаж, където е операционната зала и стаите разполагат с по 3 легла, оборудвани с телевизор, климатик и интернет. Има също една стая в началото с едно легло без интернет достъп, но с телевизор и три легла. Обикновено инфузиите се извършват в долната стая, където няма интернет връзка, но има мобилен сигнал.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с инсеминация и кои се нуждаят от лекарска намеса, за да протече естествено?
-
Защо трябва да се прилага клексан дори след раждането?
-
Какво представлява рискова бременност?
-
Какви са основните предпазни мерки при рискова бременност?
Не съм живяла с селски животни и на село не съм била, но все пак винаги сме имали котка и куче, както и сега имам кучета и т.н.т. 

ох сега къде да търся лаборатория която го пуска, питах в едната не правят сега ще звъня в другата..а по време на бременност значи пак ще може да се пият антибиотици и да се държи под контрол тая гад нали..пфуу само си пълня главата с глупости.
а то листерията не е ли инфекциозно или паразитно изследвание..щее питам, то така или иначе и да съм бременна и да не съм пак имам вливка на интралипид така че освен в Малинов ще я пусна..
Няма смисъл по други измислени лаборатории. Повечето и не са чували за нея или изпращат проби до чужбина, които пак не се знае колко са вярни.
Нека расте здраво и безгрижно дете, а днес да има един прекрасен празник