В момента чета...48

• 78 080
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И аз обижавам "Гордост и предразсъдъци".

В момента чета "Червено и черно" на Стендал.

# 31
Нищо не чета в момента, но да не ви изпусна  Simple Smile
Иначе на нощното ми шкафче си стои "Пациент 64"... Надявам се скоро да го прочета.

... книгата, която чета, е как да научим детето на гърне...

Като дойде време ще знам към кого да се обърна за съвет  Sunglasses

# 32
Нели Hug

Скрит текст:
Момичета, след две деца и много разговори с познати, стигнах до убеждението, че няма универсална формула как да научиш детето си на гърне. То само ще се научи, когато самото ТО е готово Peace Иначе няма лошо да се чете разна литература за техники и практики, поне да знаем какво да очакваме Wink

# 33
От няколко дни започвам книга и след 20-30стр оставям...нещо не мога да си харесам.

Сега последно ще опитам с Червеношийката

# 34
Благодаря за новата тема! bouquet
Вчера започнах Болница на края на града. Видях, че и друга съфорумка я е почнала, но аз съм съвсем в началото. Засега ми харесва, героите са ми интересни, случките също!

Продължавай да четеш, нататък става все по интересно. Simple Smile

# 35

Буквано съм се залепила за "Платформата".
Със сигурност ще прочета всички книги на Уелбек в съвсем кратък срок. Wink

# 36

Не мога да не призная Стивън Кинг: умее да зарибява хората Mr. Green

# 37
Чета "Мистър Мерцедес". Харесва ми психологическия дуел между детектива и престъпника, противопоставянето на два ума - извратения опасен ум на психопата и проницателия ум на опитния детектив.

# 38
Здравейте,
Благодаря и аз за новата тема.
Прочетох Джойленд на Кинг .Невероятна книга , хареса ми , глътнах я за няколко вечери Laughing Laughing Laughingсамо не успях да позная кой е убиеца , все си мислех , че ще е Еди заради тези ръкавици Laughing Laughing
Сега се записвам със започната  ,Окончателна диагноза на Артър Хейли Heart Eyesно съм съвсем в началото Grinning
Очакват ме 6 дни на море без нет , та съм се запасила със книжки на четеца Mr. Green Hug Hug Hug

# 39
Започнах Малкият приятел на Дона Тарт.В началото съм още.

# 40
спряла съм на "Път към висшето общество", Дж. Брейн - не поради липса на интерес, а на време. Ще ми е интересно да споделите мнение за другата на автора - "Живот във висшето общество", някъде я мярках из темите...

# 41
Преди два дни започнах "Капан за сънища" на Кинг. Много го бива да описва момчешки приятелства и детски преживелици. Толкова истински стават тези хора, че като ги запрати в гората, вече възрастни и по време на снежна буря, намеси катастрофирали извънземни и взвод военни предвождани от човек със злокобното име Къртц (ехм, ехм... препратка към "Сърцето на мрака"), така ме увлича, че едва се отлепям от книгата, а задачи много.
С две думи харесва ми. Laughing

Присъединявам се към феновете на Джейн Остин, обичам книгите и.  Heart Eyes Многократно съм ги чела и нямат омръзване. Все си напомням да прочета Мидълмарч- Джордж Елиът ми напомня Остин като стил. Започнах книгата, но я оставих за после по някаква причина. Гениална ми се стори тази писателка, уж исках да я прочета когато съм на спокойствие, без да ме прекъсват по 100 пъти на изречение, май времето настъпи. Добре че отворих темата да се подсетя. Grinning

# 42
Прочетох "Смъртта на една марионетка". Хареса ми и смятам да потърся и други книги от поредицата. Историята е заплетена, с много заподозрени. Малко стил Агата Кристи. Не ми хареса обаче образът на Трой. В сериала е симпатично и мило момче, в книгата е дребнав, не особено находчив и кръшкащ съпруг. Видеше ли хубава жена и ченето му увисваше. Образът на Къли в книгата също няма общо с екранната версия. В романа е описана много красива, но заядлива. Играещата я актриса във филма е далеч от това определение... единствено Барнаби си е точен и готин. И в романа и в сериала. Simple Smile
Краят много ми допадна. Цялостното ми впечатление е добро.

Започвам "Перото на динозавъра" от Сисел-Йо Гейсен. Датски роман, определен за криминален роман на десетилетието в Дания. След толкова суперлативи, имам очаквания..

# 43
Благодаря за новата тема!
Записвам се с току-що започната "Уиски Бийч" - Нора Робъртс и на хартия с "На Изток от Запада" М.Пенков.

Записвам се с Блага Димитрова

Какво нейно?

"Споделен живот" не ми хареса много. Дадох й 3/5 в ГР заради няколкото сълзи, които изцеди от мен. На места ме разчувстваше. Малко комерсиална ми се стори. Краят ме втрещи. Нищо подобно не очаквах и не исках да се случва.

Обожавам обсъжданата тук "Гордост и предразсъдъци", но всеки има право на мнение и усещане спрямо различните книги, били те и класики.

# 44
  • Вестерос
Снощи прекарах безсънна нощ с Брулени хълмове  Laughing Определено ми харесва за сега.

Общи условия

Активация на акаунт