В момента чета...48

• 79 081
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Реа, а пък аз си приготвих на четеца трилъра на Софи Хана, който препоръча. Надявам се да ми остане време и да почета днес.
Сетих се да ти препоръчам романите на Саймън Бекет, щом си на крими-трилър вълна Simple Smile.
Иначе прочетох "Старото дете" на Зое Бек. Приятен трилър, динамичен, чете се бързо.
За "Доведете труповете" нямам думи колко много ми хареса, разкошен роман!

# 481
Записвам се , продължавам с книга втора на Лекари на Сийгъл
Толкова се зарадвах , че има и втора част , като приключи първата
Историята е много увличаща

# 482
Pea, гледам, че споменя Несбьо и че си изчела всичко в читанка. Има още един сайт за четене онлайн и там има още две книги на Несбьо качени:
Прилепът и Фантом
Стига да те интересува.

# 483
Вени, прочетох ти поста от телефона и веднага си пуснах компа да изтегля каквото има в Читанка на Саймън Бекет Simple Smile
Пиши дали ти е допаднала Софи Хана.

Ich_Will_ , разбира се, че бих прочела още доста неща на този автор. Peace Качвала съм само от Читанка и не ми е ясно линковете който си ми пуснала могат ли да се качват на Киндъл или формата е само за комп?

# 484
В читанка обаче няма вс книги на Несбьо (за Хари Хуле поредицата по-специално съм търсила). Снабдявам се през mailbooks, защото и аз съм на тази вълна. Имат най-различни формати  Peace

# 485
  • София
Аз бавно, но славно приключих с "Пайнс" Simple Smile  5*
До към 70-те процента ми беше интересна и приятна като за 3-3,5*, без да е някакво изключително уау  Laughing
След това обачеее .... те удря като с чук в мозъка  Mr. Green

Чудя се нещо ...

Скрит текст:
... в един от моментите в стаята за мъчения във Фалуджа , Итън казва на Аашиф , че непрекъснато се бил хвалел, че е жребец и искал да му покаже. Как да разбирам това?   Thinking
Не че нещо, но малко нелепо ми стои този момент на фона на целия мъжкарски имидж на Итън ...  Thinking
Изобщо , струва ми се, че Аашиф ще има роля и по-натам. Греша ли?  Simple Smile

С нетърпение ще чакам да прочета и втората част  Grinning

# 486
Приключих с "Той пак е тук" на Тимур Вермеш. Давам й 4/5 като една от причините да не й дам 5/5 е и фактът, че в изданието (на български) изобилстваха правописни грешки (typos). Това на моменти доста разсейваше - някой просто си беше оставил ръцете. Иначе много ми хареса и ми беше доста забавна - вървеше леко и гладко, а в момента имам нужда от такова четиво.

Започвам: "Човек на име Уве" на Фредрик Бакман. На 27-ма страничка съм и също се чете много леко и приятно и постоянно ме усмихва.

# 487
Започнах "По следите на изгубеното време" Марсел Пруст.Съвсем в началото съм. Да видим.

# 488
Записвам се , че леко поизоставих Лекари
Искаше ми се да почета нещо кратичко , затова почнах разказа 1408 на Кинг Hug Hug

# 489
  • София
Започнах "По следите на изгубеното време" Марсел Пруст.Съвсем в началото съм. Да видим.

Вечатлена съм.  Peace Ще чакам да споделяш впечатления.

И за да не е извън темата аз чета "Поправките" на Франзен. Стигнах до един момент, в който леко почнах да се позагубвам, но надявам се да се намеря... и да продължа скоро.  Mr. Green

Освен това чета и едни разкази. Книгата се казва "Изумруденият град", а авторката Дженифър Игън. Средна работа са... Нищо много уау.  Wink А имах очаквания, тъй като тя има разни награди.

# 490
  • Belgium
Петенце, "Изумруденият град" е точно едно незапомнящо се четиво без особени литературни достойнства. И аз избрах чрез него да се запозная с Дженифър Игън и меко казано не съм впечатлена. Но май все пак на по-късен етап ще прочета и наградения ѝ роман.

Приключих с Биографията на Толкин и много ми хареса. Но е специфично четиво, не би допаднала на всеки: https://www.goodreads.com/review/show/1710363791?book_show_action=false

Сега упорито мъча "Посланическото градче" на Чайна Миевил след възторжени препоръки от двама мои приятели. Ами...ненормална книга е меко казано. Усещам че като стигна до края или ще я оплюя зверски или ще стана фен до гроб. Да видим  hahaha

# 491

....

И за да не е извън темата аз чета "Поправките" на Франзен. Стигнах до един момент, в който леко почнах да се позагубвам, но надявам се да се намеря... и да продължа скоро.  Mr. Green

И аз ги подхванах тези Поправки заради вас Simple Smile, но съм още в самото начало. Освен това чета "Домът на мис Перигрин за чудати деца", а преди известно време подхванах "Самодива" на Краси Зуркова, но нещо я зарязах напоследък.
Когато приключа тези книжки съм си набелязала "Невидимата жена. Историята на Нели Търнан и Чарлс Дикенс“ на Клеър Томалин. Ако някой я е чел, може да сподели мнение.

# 492
  • София
...
Сега упорито мъча "Посланическото градче" на Чайна Миевил след възторжени препоръки от двама мои приятели. Ами...ненормална книга е меко казано. Усещам че като стигна до края или ще я оплюя зверски или ще стана фен до гроб. Да видим  hahaha

Много хубаво ревю за биографията на Толкин, Лу! bouquet  А за "Посланическото градче" ще чакам да видя накъде ще наклонят везните. Wink

# 493
Прочетох Парижко червено - Маурин Гибън. Започна интересно, но впоследствие забози.

Сега съм на Русалката - Камила Лекберг. Върви добре трилърчето.

# 494
  • Mediterraneo
С 1000 зора се дотътрих до края на В стъклена къща( Нино Ричи)  ooooh! Толкова скучна книга! Ужасен стил на автора. Абе, не беше добро изживяване, определено не!

Общи условия

Активация на акаунт