В момента чета...48

• 78 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Прочетох "Болница на края на града" на Ярослав Дитъл. Прекрасна книга, чак ме е яд че свърши.

Продължавам с .

# 46
Оставям Рей Бредбъри за по-нататък. Душата ми жадува за скандинавски трилър Mr. Green

Исках Хипнотизаторът на Ларш Кеплер, но имам съмнения за електронното издание, че е орязано, а нямам възможност да си я взема на хартия в момента, затова избрах тази, че от известно време се въртя около нея. Дано си заслужава.

# 47
Аз се записвам с една книжка от поредицата на сп. "Журнал".

# 48
  • Mediterraneo
Аз се записвам с една книжка от поредицата на сп. "Журнал".

Много подробно  Tired

Аз прочетох Шоколад на Джоан Харис. Май ми дойде прекалено шоколадова  Rolling Eyes  Thinking Сега се чудя да започвам ли Къпиново вино или да оставя за нататък, за да не се гътна от прекалена сладост  newsm78
Другият ми вариант е Слугинята или Оризовата майка, че отдавна отлежават в четеца.

# 49
И двете книги са много хубави. Която и да прочетеш - няма да сбъркаш

# 50
  • София
"Как един крал погубва Франция" -последната от поредицата "Прокълнатите крале" на Морис Дрюон .

Тарталета, Слугинята е страхотна Peace

# 51
  • на последния етаж
И двете книги са много хубави. Която и да прочетеш - няма да сбъркаш
Това е моето мнение.  Simple Smile

# 52
  • Mediterraneo
Каквото сабя покаже тогава след малко като легна да чета  Hug

# 53
  • Ямбол
Към края на "Наследникът от Калкута" съм. Харесва ми.

Петдесет нюанса сиво.  Peace Heart Eyes
Sick

# 54
  • Вестерос
Е всеки си има вкус, можеше и без емотиконката  Rolling Eyes

# 55
  • София
"Сянката на вятъра" и съм влюбена  Heart Eyes .. Много съм щастлива като попадна на книга, която ми припомня защо обичам да чета.

# 56
"Сянката на вятъра" и съм влюбена  Heart Eyes .. Много съм щастлива като попадна на книга, която ми припомня защо обичам да чета.
+1  Heart Eyes и за книгата, и за изказването

# 57
  • Mostly in my mind
+1  Heart Eyes и за книгата, и за изказването
+ още 1.  Heart Eyes Heart Eyes
Изключително много ти завиждам,  че сега преминаваш през това ОГРОМНО удоволствие.

# 58
Любовни престрелки - Джули Джеймс

# 59
А, имало нова тема Simple Smile
Аз в момента се мъча със "Смъртта е занимание самотно" на Рей Бредбъри   ooooh! Много препоръки четох за този автор и за тази книга, но никак не е моята  Confused Голяма мъка. Уж трябва да е нещо в стил криминале, нещо като лек ужас трябва да навява, но никак не може да ме пренесе в атмосферата, никак не може да ме направи съпричастна. Мисля да опитам и "451 гр. по Фаренхйат", но ако и тя започне мудно хич няма и да я дочитам  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт