В момента чета...48

• 78 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
И тук никой не те отразява. Аз бих си направила извод, че авторката не е четена, а за да не е четена, не е нищо особено, даже и за тези, които четат този жанр. И в ГР не са ѝ добри оценките: https://www.goodreads.com/author/show/38423.Eileen_Goudge

# 616
С коя книга от тази авторка да започна ?
https://chitanka.info/person/eileen-goudge

Чела съм "Градината на лъжите", на мен ми беше интересна.

# 617

Към края съм, приятна книжка, чете се на един дъх...

# 618

Към края съм, приятна книжка, чете се на един дъх...
Има и продължение - Морал, мисля че се казваше

# 619
  • Belgium
Аз приключих с "Мъртвите, които не липсват на никого" на Юрт и Русенфелт. Това им е най-слабата книжка, криминалата история е аааадска скука. Наблегнали са на отношенията между героите, та ако на някой те са му интересни, сигурно ще хареса романа  Laughing

Започвам "Ние, останалите, просто живеем тук" на Патрик Нес. Първа среща с автора, любопитна съм.

# 620
Прочетох "Никога не ме оставяй" - Кадзуо Ишигуро. В началото исках да я зарязвам, в края не исках да свършва. След първите петдесетина страници някак изведнъж всичко си дойде на мястото и я изгълтах буквално на един дъх. Simple Smile Силна, емоционална, въздействаща книга.

# 621
  • София
Аз приключих с "Мъртвите, които не липсват на никого" на Юрт и Русенфелт. Това им е най-слабата книжка, .........
Мда, за съжаление трябва да се съглася. Ако сега трябва да я оценя, ще й дам и аз 3 от 5.
Скрит текст:
И много засукаха историята около Вера и Себастиан. Докато четях книгата, това ми се стори интересно. Сега, след като е минало малко време, мисля беше излишно.
Да не говорим за криминалния случай, който имаше потенциал да бъде доста интересен, а се разви в някаква скучна посока.

Аз си чета Бил Брайсън и се подхилвам. Четеше ми се нещо хумористично, нищо че на места смешките са малко попресилени. В книгата могат да се намерят и интересни, любопитни факти на различни теми, допада ми.

# 622
  • Belgium
Венка, направо имам чувството, че го бяха вмъкнали криминалния случай така по между другото  ooooh!

Скрит текст:
Това с "фалшивите" терористи е направо аматьорско изпълнение. Че и примиренчеството на Торкел как не трябвало да се рови. Самото развитие на героите също започна да ме дразни - Урсула, която уж мразеше Себастиан в червата почна да виси у тях на дивана като първа негова дружка. Торкел, който винаги съм харесвала, почна да ѝ се моли по телефона. Валдемар се оказа виновен, абе изобщо.... Tired

# 623
  • София
Лу,
Скрит текст:
Съгласна съм с написаното от теб. И още нещо - като турски сериал почват да изкарват историята за бащинството. Ахааа Вера да разбере нещо и бам, друго се случва..., очаквайте следващата книга. Ще я очаквам, но вече не с такъв интерес.

# 624
  • София
Прочетох "Никога не ме оставяй" - Кадзуо Ишигуро. В началото исках да я зарязвам, в края не исках да свършва. След първите петдесетина страници някак изведнъж всичко си дойде на мястото и я изгълтах буквално на един дъх. Simple Smile Силна, емоционална, въздействаща книга.

Радвам се, че ти хареса! Мен много силно ме впечатли. Peace

През уикенда прочетох на един дъх "Момичето от влака" на Пола Хоукинс. Определено ми хареса, хубав трилър - 4/5.

# 625
  • Belgium

System Error, радвам се, че реши да дадеш шанс на книгата и че в крайна сметка ти хареса  Laughing
Ишигуро е майстор.

# 626
През уикенда прочетох на един дъх "Момичето от влака" на Пола Хоукинс. Определено ми хареса, хубав трилър - 4/5.
Аз май съм от малкото, които харесаха тази книга. Simple Smile

Лу, ти имаш съществен принос да не зарежа Ишигуро, за което съм ти много благодарна. Simple Smile

# 627
  • Mostly in my mind
Аз май съм от малкото, които харесаха тази книга. Simple Smile

Трейлърът към филма е многообещаващ.  Simple Smile До книгата не съм стигнала още. Може би заради отзивите.  Laughing

# 628
  • София
Момичето от влака и аз я харесах, много добре е описана лепкавата депресия и отчаяние на главната героиня /макар че има и по-добри в жанра/.

Чудя се дали да започвам отдавнашния форумски хит Аз преди теб - не чета нито любовни романи, нито сиклит, но пък е толкова известна и в GR рейтингът й е добър...

# 629
  • Belgium
Аз не съм особен фен на "Момичето от влака", среден клас трилър е, но пък се чете бързо  Laughing

Magrat*, само не вдигай много очакванията за Аз преди теб.

Общи условия

Активация на акаунт