В момента чета...48

• 78 468
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Покрай рекламите за филма май много от нас се присетиха за "Момичето от влака". Аз държа тази книга на изчакване от доста време, но сега смятам да я прочета, само да довърша Бил Брайсън.

Magrat*, би ли споделила кои заглавия са ти допаднали повече? Мерси  Hug.

# 631
  • София
Вени***, ами за Джилиан Флин си мисля, но нея я знаеш  Simple Smile

# 632
  • София
Вени***, ами за Джилиан Флин си мисля, но нея я знаеш  Simple Smile
Знам я и я харесвам. Така и подозирах, но си рекох да питам, че да не би да изпусна някое ново име на книжния небосклон  Laughing.

# 633
Чудя се дали да започвам отдавнашния форумски хит Аз преди теб - не чета нито любовни романи, нито сиклит, но пък е толкова известна и в GR рейтингът й е добър...

Хо-хо, при мен е обратното. Колкото по-популярно и нашумяло е дадено заглавие, толкова е по-малък шансът да го прочета Mr. Green Правя изключение само, ако жанрът и авторът ми е сред любимите, а тематиката по вкуса . Тази книга обаче няма абсолютно никакви шансове, сиклитът и особено любовните романи са ми изключително противни. Бих те посъветвала да я избягваш, за да не съжаляваш после.

# 634
Тази книга обаче няма абсолютно никакви шансове, сиклитът и особено любовните романи са ми изключително противни. Бих те посъветвала да я избягваш, за да не съжаляваш после.
Е, вярвам, че ако я прочете, няма да ѝ се отрази чак толкова пагубно, та да съжалява.
Magrat*, не е лоша книгата, но определено не е литературен връх.

# 635
  • София
Лу,
Скрит текст:

Съгласна съм с написаното от теб. И още нещо - като турски сериал почват да изкарват историята за бащинството. Ахааа Вера да разбере нещо и бам, друго се случва..., очаквайте следващата книга. Ще я очаквам, но вече не с такъв интерес.

Аз, явно, толкова съм впечатлена от книгата, че всеки път, когато някой от вас сподели че я чете, се питам за какво се разказваше?
Скрит текст:
коя беше Вера?
Скрит текст:

# 636
  • София
АРТЕМИС, това е
Скрит текст:
дъщерята на Себастиян.
Чела ли си първите две книги?

# 637
  • София
АРТЕМИС, това е
Скрит текст:
дъщерята на Себастиян.
Чела ли си първите две книги?

Скрит текст:
Ваня, бе, Ваня.
ей, във филм ме вкарахте, хукнах към гинко билобата Joy

# 638
  • София
Ама чакай, че се обърках, Вера е дъщерята на Себастиян... или и аз да тичам за гинкото  hahaha.
Ще ни се карат за спам, извинете  Grinning!

# 639
Чета "Дамата с кученцето". Не мога да кажа, че имам премного наблюдения, но руските писатели винаги са ми много емоционално вътре в главата в детайла...  и даже не мога да го обясня като хората...

# 640
  • София
За да не е спам, в момента чета последна книга от трилогията Песента на гарвана на Антъни Райън. Прекрасно фентъзи.

Скрит текст:
разходих се до етажерката и проверих. Ваня е. Да се яви Лу и да обясни коя е Вера newsm78
Скрит текст:

# 641
  • Belgium
Ама чакай, че се обърках, Вера е дъщерята на Себастиян... или и аз да тичам за гинкото  hahaha.
Ще ни се карат за спам, извинете  Grinning!

Венка, бъркаш се, бе!
Ваня се казва момичето, ама ме мързеше да те поправям  hahaha

Аз чета Патрик Нес и ще помоля да ми разясните нещо: в изречението "устните му имаха вкус на мед и веганско пачули", само аз ли се потрисам от веганското пачули?  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 21:44 от Лу

# 642
  • София
Ой, извинявам се и на вас, и на Юрт и Русенфелд, че прекръстих момата  ooooh!. Много съм се заблудила, бях дълбоко убедена, че е Вера, а не Ваня!

# 643
  • София
Явно Патрик Нес или преводачът желаят да наблегнат на факта, че пачулито не е месоядно растение. Иначе за мен това е оксиморон. Все едно веганска царевица. Или пачули има друго значение? Или пък пачулито върху вегани мирише по-различно, отколкото при месоядни?

# 644
  • Belgium
Артемис, за мен цялата фраза е безумна, но как може едно растение (защото пачулито е растение, няма две мнения по въпроса) да бъде описано като веганско  ooooh!

Все едно месна пържола. Попресолил е манджата Нес, въпреки че разбирам, че иска да се подбъзика с всички клишета на тийн романите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт