ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Яко в Матрицата...
Елиии Hug Hug, добре че си ти, отсега си запазвам часа, да не изпусна събитието Joy Joy Joy

# 166
Елиии Hug Hug, добре че си ти, отсега си запазвам часа, да не изпусна събитието Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Нали?!  smile3502 Добре, че почивката ми свърши навреме  Grinning Grinning Grinning

# 167
  • София

Joy Joy Joy Joy

Нали?!  smile3502 Добре, че почивката ми свърши навреме  Grinning Grinning Grinning

Ах, проблем  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тогава мисля да съм ТВ фрии  ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy ще го търся после на запис

# 168
  • Sofia, Bulgaria
Привеееееет Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ании  bouquet bouquet bouquet bouquet Темата е 'Уаууууу'  Crazy

Много ти тешекюю с един рошав барабнчик  Crazy Party

Тайфата се забавлява... Киво, Пончика и Брадаткова поне разпознах...  Grinning Grinning Grinning  Сладуриии  Heart Eyes Heart Eyes  ... и са с еднакви шорти всите...  Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy

Гледам, разцъкали сте домашния любимец... Crazy Grinning А, момето до Чачко нИ е ли инересе... newsm78 Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички, за споделеното  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

ПП.  Laughing А, оправете си графика за 02.09. от сега, че да не изпуснете репортажа.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
''До всички фенове на Чаатай !!!
На 2 Септември 2016 - петък от 19 часа по БТВ - в централните новини ще се излъчи репортаж - интервю дадено от мен Виктория Александрова и отразено от известния репортер Радослав Чолаков за историята на създаването на нашия фен клуб и любимеца ни Чаатай ! Точно една година след създаването на фен клуба . Гледайте по БТВ ! Поздрави на всички ! ''

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/btv_23.html  

.....па ние, Че видим Чачко през крив макарон  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked doh Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:30 от Iskra Pandova

# 169
  • ... да усещаш мириса на море ...

тази снимка ме вдъхнови на морска/пиратска вълна ...  Stop

пп А-ма много ми е смешно това, дето Чачо и Киво били "стари" приятели   Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 12:49 от tara_lezhka

# 170

Скрит текст:
На 2 Септември 2016 - петък от 19 часа по БТВ - в централните новини ще се излъчи репортаж - интервю дадено от мен Виктория Александрова и отразено от известния репортер Радослав Чолаков за историята на създаването на нашия фен клуб и любимеца ни Чаатай ! Точно една година след създаването на фен клуба . Гледайте по БТВ ! Поздрави на всички ! ''

.....па ние, Че видим Чачко през крив макарон  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Laughing Laughing Laughing Laughing

Чунким те пък ше го видят  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 171
  • София

тази снимка ме вдъхнови на морска/пиратска вълна ...  Stop

пп А-ма много ми е смешно това, дето Чачо и Киво били "стари" приятели   Laughing Laughing Laughing

Чакай да ги повторя и аз  Laughing Laughing
Да не са искали да напишат "големи" приятели  Party Party Party

Скрит текст:

Чунким те пък ше го видят  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 172
  • ... да усещаш мириса на море ...

Да не са искали да напишат "големи" приятели  Party Party Party

Ами не знам, освен ако има значение и "големи" (Eski dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, Marmaris’te buluştu.)  Laughing То вярно, че преди време "бродеха" заедно в ЛА ...

# 173
  • Sofia, Bulgaria

Ама и Бенсу май е дребничка на ръст  Flutter Sunglasses

# 174
  • Яко в Матрицата...

Да не са искали да напишат "големи" приятели  Party Party Party

Ами не знам, освен ако има значение и "големи" (Eski dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, Marmaris’te buluştu.)  Laughing

"Старите приятели" е Peace

# 175
Eлиии  Party Party ама вярно инфото е един път.  Joy Joy Joy
Ох, не знам какво да кажа ... последно с Вики си размненихме любезности в Т и фейса. Пак ставаше дума за крадени неща  hahaha

Скрит текст:

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 176

Ич даже не е прелял........... Naughty  страОтен е.......... Crazy Crazy Crazy 

Цитат

Скрит текст :
rotfImbo

Здрасти................ Hug Hug Hug Hug  И благодаря на всички за всичко.............. Heart Eyes Hug Hug Hug

# 177
кажи им Бойче  Naughty Naughty идИален е.  Crazy Crazy Crazy

и къде ходиш бе, за малко да изпуснеш репортажа за фенклуба  Crossing Arms че и ние щяхме да го изпуснем.  Joy Joy Joy Joy

а коментара под новината в онзи блог четохте ли я?  Laughing

Aх, да бях и аз в тази лодка. С Чаатай и Къванч на почивка.   Joy Joy Joy

# 178
кажи им Бойче  Naughty Naughty идИален е.  Crazy Crazy Crazy

и къде ходиш бе, за малко да изпуснеш репортажа за фенклуба  Crossing Arms че и ние щяхме да го изпуснем.  Joy Joy Joy Joy

а коментара под новината в онзи блог четохте ли я?  Laughing
  Прочетох я.......... Mr. Green 

Не питай...........много тръстика и задачи........ Mr. Green  но иначе ви държим под оче.......... Hug

Ма тоз фен клуб........... Thinking корав шЪ излезе........... като нищо шЪ са докопат до Чачко преди нази.......... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

Кво да им кажа......тя ДжадЪто само си търси повод да го държи на диета.......... Crossing Arms

# 179
  • Яко в Матрицата...
кажи им Бойче  Naughty Naughty идИален е.  Crazy Crazy Crazy

и къде ходиш бе, за малко да изпуснеш репортажа за фенклуба  Crossing Arms че и ние щяхме да го изпуснем.  Joy Joy Joy Joy

а коментара под новината в онзи блог четохте ли я?  Laughing

Aх, да бях и аз в тази лодка. С Чаатай и Къванч на почивка.  Joy Joy Joy

Ама тия пък - гемия Sick Яхта е това, гемия ooooh! hahaha

Четох коментара, много ласкав Mr. Green Joy Joy Joy

Бойче Hug Heart Eyes, като почне сериала, ще видим колко е строен Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт