iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 479
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Уикенд промоция – 72 часа
валидна до  12.09 -  20.00 ч. н. вр.

20% намаление на всички продукти на Madre Labs  Peace

# 436
  • Berlin
Много е хубаво, че и обикновената поща има проследяващ номер. Моята поръчка от 01.09 още е в САЩ... не са много бързи. Simple Smile
Момичета, тези, на които поръчките вече са в България според номера, пробвахте ли да ги проследите в сайта на БГ пощи? Дали става?

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 437

atyty
За Алкар:
Приема се винаги на гладно, на един прием цялата дневна доза - 1500мг. или 3 мерил. л.:
- ако тренираш - 30 мин преди тренировка / кардио /
- ако не тренираш - вечер, преди сън, 3-4 часа след хранене.
Започни с ниска доза / 500мг / и след 2-3 дни я увеличи на 1000, след още 2-3 на 1500мг.

[/quote]

Денис,много ти благодаря .
Обикновено тренирам вечер и вчера преди тренировка пих от Алкара,но това ми се отрази на съня.Може ли да се взима преди закуска или обяд в нетренировъчните дни ,вместо преди сън?

# 438
  • have faith and be patient ..

Уикенд промоция – 72 часа
валидна до  12.09 -  20.00 ч. н. вр.

20% намаление на всички продукти на Madre Labs  Peace

ехе , това е супер ! почти любимата ми марка  Laughing

# 439
Много е хубаво, че и обикновената поща има проследяващ номер. Моята поръчка от 01.09 още е в САЩ... не са много бързи. Simple Smile
Момичета, тези, на които поръчките вече са в България според номера, пробвахте ли да ги проследите в сайта на БГ пощи? Дали става?

Аз също вчера разбрах за проследяващия номер и я наблюдавам моята пратка.Засега се движи доста бързо от 08.09 е пусната, а вече е на половината път(сравнявам пътя от предишната пратка).
Когато чукнеш на самия номер той автоматично те препраща към сайта за проследяване. Пробвах с тр. номер в БГ пощи нищо не ми показа.

# 440
  • Чукарландия
Ползвали ли сте доставка до английски адрес от iHerb?

Аз лично не съм. Не виждам смисъл, ако живея в България, да правя поръчки до английски адрес - доставката е същата + това, че трябва да се занимавам с британската митница или да упълномощя превозвача до Бг да ми плати ДДС-то, а и за да ми ги доставят до България трябва да платя още една доставка. Peace

# 441
Здравейте някой можели да ми препоръча винамини от група В комплекс и магнезии благодаря

# 442
  • софия

Моята беше приета на 1.09,на 2.09 е тръгнала от Сащ на 7.09 по номерът пишеше че е тук,на 9.09 си я взех от пощата

# 443

Моята беше приета на 1.09,на 2.09 е тръгнала от Сащ на 7.09 по номерът пишеше че е тук,на 9.09 си я взех от пощата
Моята е шипната на 03.09, от 06л09 стои на едно място  newsm78

En Route
Processing Completed at Origin

Вт, Септември 6, 2016 at 16:54 CT
Melrose Park, IL, US

From:
    HEBRON, KY 41048
    UNITED STATES

To:
    PLOVDIV, PLOVDIV 4000
    BULGARIA

Activity

IX 6, 2016
    4:54
    PM CT
    Melrose Park, IL, US
    PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
    9:44
    AM CT
    Melrose Park, IL, US
    PROCESSED
    5:30
    AM CT
    Melrose Park, IL, US
    ARRIVAL DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
    IX 4, 2016
    5:12
    PM CDT
    UNITED STATES
    EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
    4:57
    PM CDT
    UNITED STATES
    ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOON

# 444
А аз имам поръчка от 23,08 - още я чакам. По тракинг номер сега като споделихте, видях, че от 30,08 е в София - толкова ли не могат 10 дена да минат един-два квартала, за да ми я доставят в пощенския клон /за там е/  Rolling Eyes newsm78

JMB946 - Код за отстъпка  Peace

# 445
denis, знаеш ли дали този продукт е добър при чревни нарушения (коликообразни болки и подуване на корема)?   http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Gastritix-With-Chamomile-Extra … 100-Capsules/1923

Постоянно ми излиза като реклама във фейсбук.

Към момента ползвам http://www.iherb.com/Heather-s-Tummy-Care-Organic-Acacia-Senegal … 16-oz-453-g/16509 - по 4 чаени лъжици сутрин и вечер. Болките почти вече изчезнаха, но подуването и тежестта в корема все още ги има, та затова търся и други продукти.

Hug

# 446
  • Бургас
Искам да похваля Iherb за абсолютно коректното отношение!
Бях направила една пратка, която с отстъпките излезе 27долара без доставка. Пратих документите по мейла и поисках с куриер да дойде, общо 34.44лв такси за митницата.
Всъщност се чудих дали да я взема, защото само за рибено масло и сироп от бъз давам над 90лв  Rolling Eyes
В крайна сметка писах на iherb за увеличените такси за последната пратка и ми предложиха да ми възстановят половината от платените такси, ако им пратя документ за всичко платено на митницата.
 Дойде пратката и я снимах с всичко, пратих, възстановиха ми в реуардс акаунта половината от тези 34.44лв. Лоялти кредита автоматично ми се намали с 10% от тях. Много са коректни. Копирам част от чата!

Rhodora Vallesteros
Thank you for waiting. We apologize that you were unaware of the extra duties and taxes charged by your country's customs and duties offices.
You may have to pay import taxes and/or customs duties. You may also be required to pay a brokerage (handling) fee for the shipment. These charges are separate from your shipping charge and you will be billed directly for them.

I apologize that we are unable to manually edit the declare value of your order due to international law, iHerb is required to declare the full value of the contents of the package minus shipping charges.Customs officials use the shipment's declared value for customs along with the description of the goods to determine duties and taxes. It is important to ensure that the declared value is accurate and consistent. Inaccurate declared value is one of the most prevalent reasons for duty and tax disputes which leads to delay in delivery and even excessive fines. Therefore, it is mandatory that we provide accurate and truthful information to customs so the package can enter your country legally and be delivered immediately.
Client
Yes, I understand
Rhodora Vallesteros
Thank you for your kind understanding. In this, your order maybe exceeded the tax free limit to your country. We apologize, but iHerb cannot control these additional costs since they are brought by the government and not by iHerb or the shipping company you chose to use. We can do here is to refund the half amount of the fee back to your rewards account as courtesy. You need to send us the copy of the receipt for your customs fee at info@iherb.com so we can process the refund for you.

В мейла са ми писали вече да проверя колко е лимита на поръчка за таксите, за да нямам повече такива.  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка - LNN252

# 447
  • София
Обикновено тренирам вечер и вчера преди тренировка пих от Алкара,но това ми се отрази на съня.Може ли да се взима преди закуска или обяд в нетренировъчните дни ,вместо преди сън?
Може да го приемаш както искаш и когато искаш, тези условия, са за максимален ефект.
Според мен, не е от него, опитай пак в деня, когато не тренираш вечер - може да е някакво съвпадение.
Вечерна тренировка + Алкар, вероятността да не спиш добре е от тренировката, не от АЛКар-а, той действа на ниво клетка / митохондрии, енергия, трансформиране на мазните и т.н./- няма действието на стимулант.
При тренировката се отделят ендорфини - те имат стимулиращо действие.
Идеята на вечерния прием е, след него, да има повече часове, през които не се приема храна.

denis, знаеш ли дали този продукт е добър при чревни нарушения (коликообразни болки и подуване на корема)?   http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Gastritix-With-Chamomile-Extra … 100-Capsules/1923
Скрит текст:
Постоянно ми излиза като реклама във фейсбук.

Към момента ползвам http://www.iherb.com/Heather-s-Tummy-Care-Organic-Acacia-Senegal … 16-oz-453-g/16509 - по 4 чаени лъжици сутрин и вечер. Болките почти вече изчезнаха, но подуването и тежестта в корема все още ги има, та затова търся и други продукти.
 Hug
Хубав продукт е, като състав и дози, но е предимно за гастрит и лошо храносмилане / в резултат на което, може да има подуване и газове/.
Консултирай се с лекар - причините за тези симптоми може да са много и различни, вкл. хормонален дисбаланс, колит / възпаление на дебелото черво/, алергия /към глутена/ и т.н.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 13:08 от denis.

# 448
Може да го приемаш както искаш и когато искаш, тези условия, са за максимален ефект.
Според мен, не е от него, опитай пак в деня, когато не тренираш вечер - може да е някакво съвпадение.
Вечерна тренировка + Алкар, вероятността да не спиш добре е от тренировката, не от АЛКар-а, той действа на ниво клетка / митохондрии, енергия, трансформиране на мазните и т.н./- няма действието на стимулант.
При тренировката се отделят ендорфини - те имат стимулиращо действие.
Идеята на вечерния прием е, след него, да има повече часове, през които не се приема храна.

Денис,много ти блафодаря  bouquet, ще опитам и днес да го взема вечерта .

# 449

Общи условия

Активация на акаунт