Отслабване със Сиофор - тема 5

• 83 665
  • 671
  •   1
Отговори
# 105
На мен пък даже ми увеличи апетита.

# 106
Аз ако съм пила хапче и ям сладко ми става много лошо на стомаха. Да попитам тези които пият метформин повече от година, взимате ли от време на време допълнително и пробиотици за червата.  Леля ми пие Глюкофаж 1000мг веднъж само вечер в продължение на 6 години и казва че вече много я болят червата  от тези хапчета. Някой питал ли е лекар дали не трябва и пробиотик от време на време?

# 107
  • София
Аз пия пробиотик почти постоянно...

# 108
Аз пия пробиотик почти постоянно...

какъв са ти препоръчали?

# 109
  • София
не са ми изписвали, взимам пробиен най-много, но всички стават

# 110
Здравейте, момичета. Отново се завръщам при вас. Преди 2 години започнах лечение със Сиофор 1000. Започнах с него, но имах ужасно гадене и повръщане в продължение на месец. Лекарката ми го смени с Метфогамма 1000, като за 9 месеца прием, свалих доста килограми. От 88-89кг. начални, стигнах го 67 кг. По усмотрение на лекарката ми, намалихме дозата, а на по-късен късен етап спря лекарствата, защото бях буквално в топ форма на килограми и здравословно.
От няколко месеца, обаче нещата започнаха да излизат извън контрол и в момента гоня 90 кг. Треперят ми ръцете, чувствам се изморена, все ми се лежи, умирам за сладко под всякакви форми.... Май това са ми симптомите.
Направих си изследвания.
 Инсулин -14,3.
Кр.захар- 4

Започвам с Метфогамма 3*1000 мг.

# 111
Кристал,

лоша работа. Защо така се получи? Спря ли да се храниш правилно? Не тренираш ли? Всичко ще е наред, ще се  оправят нещата!

# 112
Хранех се, както преди, така и по време на Метфогамма. Не съм злоупотребявала с храната. В интерес на истината спорта малко ми куца. Просто не ми остава време, но и по време на приема на Метфогамма, пак не спортувах, но успях да сваля нужните килограми.
Благодаря за куража, който ми вдъхваш. Тръгвам отново по този път, но се надявам след 2-3 месеца да се похваля тук с добри резултати.

# 113
 Hug Разбира се, чакаме само добри резултати!

# 114
  • София
кристал - колко време след почването преди, видя ефект?

# 115
кристал - колко време след почването преди, видя ефект?

Месец след започването бях минус 5 кг.

# 116
  • София
ейй нямам късмет....
аз съм -0кг месец след почването, килограмите са ми подобни, режим и малко спорт....

# 117
Сега се претеглих на кантара. Стартирам с 84 кг. Ще давам периодично отчети за положението ми.

# 118
Аз започнах от 86 .Сега месец след началото съм 83. Да попитам някой приемал ли си е хапчето на гладно? Пише по време или след хранене, но аз никога не съм закусвала, а сега хапвам по малко и на закуска, заради хапчето. Някак си това хранене ми се струва ненужно. Но ме е страх да пия хапче на гладно.

# 119
Аз започнах от 86 .Сега месец след началото съм 83. Да попитам някой приемал ли си е хапчето на гладно? Пише по време или след хранене, но аз никога не съм закусвала, а сега хапвам по малко и на закуска, заради хапчето. Някак си това хранене ми се струва ненужно. Но ме е страх да пия хапче на гладно.

А защо е необходимо да пиеш хапче, след като не се храниш Wink То нали целта му е точно това - да влияе след хранене. Няма хранене - няма хапче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт