Аз слагам възглавничка, ама Сами през нощта много се върти и не спи много на нея.
Вече незнам какво да правя.И при вас ли е така? Малчо вечер заспива вечер към 21:30 - 22:00 часа,спи спокойно до към 01:00 - 02:00 часа, и после като се почне един плач,едно въртене в леглото,че чак до сутринта.....Като усети,че съм до него,хваща ме за ръчичка и се успокоява, докато му пусна и ръката и същото.Не искам да го свиквам да спи при нас....На няколко пъти го вземах при мен в леглото и тогава се успокоява и заспива...Горкият ми мъж,през нощите си взима възглавницата и отива да спи на дивана....Незнам,вече какво да правя,нито детето да оставя да плаче,пък от друга стана ми е жал за мъжа ми-сутрин рано на работа,цял ден на крак, а вечер обикаля с възглавницата.При вас как е положението,малките спат ли спокойно?
Вие докъде стигнахте със захранването? На кухня е от месец и много й харесва, т.е. яла е всичко за възрастта си. Но агнешко не е. И в кухнята не слагат...

, моята бебесита яде - пилешко, пуешко, заешко, агнешко, телешко и говеждо- периатрите /2ма са/ казват, че тези меса са ОК за възрастта. на 8 и 1/2 е в момента. Сутрин рано пие АМ - към 6, веднага заспива, като стане яде попара .. към 8:30-9, на обед редувам зеленчуково пюре чисто, следващия ден е с жълтък и 3тия ден е с месо, следобед яде плодово пюре с каша / елда, просо, ориз или царевица/. Преди да заспи пак пие АМ.
Една позната ми каза, че нейното момченце посочва нос, уста и очи