След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 757
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Диде ами то в началото не мисля,че ще има много общ сет с Елка,че да обърква графика  Mr. Green нали ще са малко разделени,скарани и той нема да иска да я вижда - и ето,сета се разминава  Peace  може да не му е ден на него по графика,не че се е измъкнал  Joy
мале кЪ си защитавам зетя обаче  Joy Joy

а за вида му и аз съм съгласна  Crossing Arms не ме кефи и това е  Crossing Arms

# 661
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Мале, разкостили сте Кюспелина. Laughing

Разгледах снимките. Не знам Елка, дали се вписва, но на мен и Кюспелина не ми се вписва в картинката. Ако трябва да съм откровена, Кюспа повече се вписва с тези гюбеци. Не мога да съдя само по снимки, но от видяното си правя извода, че родата на Борко е много консервативна. Хората са твърди традиционалисти. Годежи с коронки на главата, шатри, лампички на сватбата и т.н. Обстановката ми заприлича на сватбата на абито в махалата.

Външният вид на Борко не е чак толкова лош (имам предвид брадата). Вероятно Йомер бей ще трябва да изглежда уморен, отчаян, съсипан и т.н. Wink

# 662
  • Още у мъглата ...

Мале ма, тетиното, твойо е голем игроорец Mr. Green hahaha hahaha hahaha Умрех от смях  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
миличкия ми той  hahaha грешна душица е  Joy Joy
айде нека и той да има един кусур де  Joy не може всичко да му е перфектно  Mr. Green

Laughing Остай, докато му отиде сигналът за ритъм от главата до краката и половината песен свършила  Mr. Green Joy Joy
Ай добре, нека има кусур и той ... освен белите чорапки Mr. Green hahaha hahaha hahaha Ма тях сигурно против уроки си ги слага hahaha hahaha hahaha

Мише Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Ще го защитаваш та  hahaha hahaha hahaha hahaha

айде нека и той да има един кусур де  Joy не може всичко да му е перфектно  Mr. Green
Той па нали не е като талибан с брада и мустаци  Mr. Green

Здравейте! Hug Hug Hug

Мале, разкостили сте Кюспелина. Laughing

сефте  hahaha hahaha hahaha

# 664

Мале ма, тетиното, твойо е голем игроорец Mr. Green hahaha hahaha hahaha Умрех от смях  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
миличкия ми той  hahaha грешна душица е  Joy Joy
айде нека и той да има един кусур де  Joy не може всичко да му е перфектно  Mr. Green

Laughing Остай, докато му отиде сигналът за ритъм от главата до краката и половината песен свършила  Mr. Green Joy Joy
Ай добре, нека има кусур и той ... освен белите чорапки Mr. Green hahaha hahaha hahaha Ма тях сигурно против уроки си ги слага hahaha hahaha hahaha

Мише Hug Heart Eyes Heart Eyes
то щот е фЙешън сега така  Joy рапърите тъй ходят  Joy Joy

аз кат го видОх на хорото така се смях  Joy хората тръгват наляво,той надясно  Joy ма си му и личеше,че беше на черешата вече  Joy обаче у гьобека е добре  Joy щрака с пръсти  Joy Joy Joy

Той па нали не е като талибан с брада и мустаци  Mr. Green

на него поне му отива  hahaha и си го знаеме от край време,че си е такъв  Joy Joy Joy

# 665
Диде ами то в началото не мисля,че ще има много общ сет с Елка,че да обърква графика  Mr. Green нали ще са малко разделени,скарани и той нема да иска да я вижда - и ето,сета се разминава  Peace  може да не му е ден на него по графика,не че се е измъкнал  Joy
мале кЪ си защитавам зетя обаче  Joy Joy

а за вида му и аз съм съгласна  Crossing Arms не ме кефи и това е  Crossing Arms

Нали ти е рода, защитаваш си го. Де вика Габи, дълго му разстоянието от главата до краката  Joy  Joy  Joy
Па в началото - нали трябва да го видим фръцльо как се тръшка от мъка ли, от яд ли  newsm78 Или ще е хванал гората и ще се е скрил като Тарзан, та няма трябва на сета  hahaha  hahaha  hahaha

Мише  Hug

# 666
  • София
Hello на всички!  Hug Heart Eyes.

Рекох веднъж да ви изброя по имена, ама да копирам никовете от лентата, а то там се оказа, че повечето са непознати, вие сте се скрили. Joy

# 667
Здравейте  Hug Hug  Hug Hug
Имат време до началото на сезона. А и Баръш е професионалист и ще се справи със снимките.

# 668

Рекох веднъж да ви изброя по имена, ама да копирам никовете от лентата, а то там се оказа, че повечето са непознати, вие сте се скрили. Joy
Инкогнито сме hahaha hahaha hahaha

# 669
  • Perla
http://flypaparazzi.com/2016/08/30/gupse-ile-cok-iyiyiz/

Днес в пресата/ не само в този вестник, който е посочен/ е отговорът на Баръш, че са щастливи с Кюса, че са много добре. Явно това е най- важното от интервюто, никакъв друг отговор не се коментира.

Пишат, че е нова от сета. Снимано много отдалече, че нищо не се разпознава.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 14:24 от dora_st

# 670

Инкогнито сме hahaha hahaha hahaha

А, Габи се е обозначила. Другите сме се покрили  Joy  Joy  Joy

# 671
# 672
  • На юг от тук
Пълния превод на репортажа с Баръш на руски.

Скрит текст:
ТОЛЬКО РЕПОСТ !
ПЕРЕВОД РЕПОРТАЖА БАРЫША АРДУЧА ОТ 27.08.

- Как вы Барыш бей?
- Спасибо, ты как?

- Спасибо, давно вас не видели.
- Ну отпуск и все такое, на два месяца сбежали в другие места, сейчас вернулись работа начинается.
* Барыш Ардуч не скрывает от нас что хорошо отдохнул.
- Конечно же когда много работаешь никому отпуска не хватает, по моему и вам не хватит, но два месяца это нормальное время, хватило.
* Барыш Ардуч так же объясняет почему отрастил бороду.
- Это связанно с работой, с сериалом, возможно на 3-5 неделе вернемся к прежнему Омеру, ну сейчас вот так.
А борода летом не мешает?
- Нет нет, так лучше, забей. Лучше чем бриться каждый день.
- Постоянно выходят слухи (утверждения) что вы расстались с Гупсе Озай, что вы проживаете любовь с Эльчин Сангу.
- Ты сейчас просто так задаешь такой вопрос, таких слухов (утверждений) нет.
Мы счастливы. С Эльчин у нас тоже все хорошо, мы продолжаем работать, поэтому никаких проблем нет.
- Проблем нет?
- Нет брат .
*Спросим у Барыша про новый фильм Гупсе- "Заловка".
- Да у нее есть новый фильм. Она прекрасно подготовилась. Я надеюсь что получится что-то великолепное.
- У них там лагерь, собрали чемоданы и все такое, в соц. сетях было, или я ошибаюсь?
- Нет лагеря нет. Конечно же каждый человек, каждый актер старается для роли, и Гупсе так же. Я уверен что получится, что-то прекрасное. Поэтому нужно подождать и посмотреть.
*Женитьба есть? Предложение сделали?
- Нее, это потом, мы всегда об этом говорим, когда будет вы узнаете. Да и не будем же в соц. сетях делать предложение .Так в живую сделаем.
*Барыш также говорит, что ему очень приятно внимание фанатов к нему.
- Спасибо им. Их такая большая группа, то что они есть придает нам невероятную самоуверенность и гордость. Общаться с каждым конечно же невозможно, то что они есть очень дорого. Отсюда всем привет.
*Сколько предложений в день вы получаете в соц. сетях ?
- Не считал, но они меня любят, спасибо им.

Перевод: Лена Мнацаканян.

4:42

# 673
  • в подножието на планината

Верче, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes

Габи, Hug Heart Eyes записах...  Mr. Green

От вчера насам нямате спирка... Laughing не мога Ви изчета, значи... Mr. Green

# 674
  • Още у мъглата ...

Верче, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes

Габи, Hug Heart Eyes записах...  Mr. Green

От вчера насам нямате спирка... Laughing не мога Ви изчета, значи... Mr. Green

Илдеее Hug Heart Eyes Heart Eyes Пиши, пиши, че няма да е често Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт