Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 514
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм в КИРМ Плевен при д-р Панева. С тази моя поликистоза дано всичко е ОК, че много се притеснявам.

# 106
Преди малко покрай еуфорията при първото домашно поставяне на дозичката,с ММ забравихме да почистим мястото.
Може ли нещо да стане?Гледам,че малко се позачерви. Embarassed

# 107
Няма чак толкова какво да стане  Wink
Позачервило се е от боцкането, споко  Hug

# 108
Момичета, кои хормони ви следят по време на подготовка? А преди нея пускате ли нещо? Аз съм изследвала всички репродуктивни, но преди 2 години и се чудя всички ли ще ми трябват или само някои? Също така следите ли тсх преди и по време на стимулация и в какви граници трябва да е?

# 109
  • Sofia
Момичета, аз съм утре на преглед че ми е втори ден и много се надявам да започна стимулация и аз и да се присъединя към вас....успех на всички ви  Hug

# 110
  • Бургас
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към темата. От днес стартирахме дългият протокол и много се вълнувам. Живот и здраве, това ще ми е втори опит. Първият беше на ЕЦ и завърши за съжаление неуспешно.

Стискам палци на всички ни. Дано има с какво да се похвалим следващите седмици и месеци Simple Smile

# 111
Poooh, solace и ema_p, успех и на вас момичета.
Преди стимулацията пуснахме всички полови хормони, а сега преди всеки преглед ми следят Е2 и LH. Лекарката ми каза, че ще ги следим преди всеки преглед.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 11:02 от natali2016

# 112
Момичета няма нищо страшно в стимулацията само спокойствие. От хормончетата яйцеклетките набъбват и зреят докато станат достатъчно големи за да бъдат изкарани и оплодени. Като при мен. Утре ми е пункцията. Имам си 7 хубави яйцеклетки и се надявам да се оплодят успешно. Успех на всички!

# 113
  • Sofia
Момичета няма нищо страшно в стимулацията само спокойствие. От хормончетата яйцеклетките набъбват и зреят докато станат достатъчно големи за да бъдат изкарани и оплодени. Като при мен. Утре ми е пункцията. Имам си 7 хубави яйцеклетки и се надявам да се оплодят успешно. Успех на всички!

Успех Рончо, да се оплодят всички, стискам палци, а ти с каква стимулация си ?

# 114
Благодаря ви! Аз започнах с пурегон и МЕРИОНАЛ. И увеличаване дозата при всеки преглед за да може да се хранят яйциклетките понеже имах много и едни растяха бързо а други изоставаха. Според моита лекарка колкото повече толкова по голям шанс. Уж щеше да е къс протокол а минахме към по силна стимулация за да може да ги вземем всичките.. аз нямах никакъв проблем от стимулацията. Все пак ми е за първи път и още не мога да говоря като другите
. Надявам се на успех!  bouquet

# 115
Момичета, днес пусках задължителниоте изследвания и си ги проверих дори-намален брой на еритроцити,намален хемоглобин,намален хематокрит и високи MCV и MCHC. А това са симптоми на мегалобластна анемия( липса на Б12 и фолиева киселина) Сега започвам да чета по темата, знаете ли дали това ще е проблем? Аз преди година имах всички симптоми на тази анемия, ходих на докто и казаха липса на Б12(бях вегетарианка) изписаха ми витамина, пих го месец и отшумяха, но тогава не знам как ми го изписаха, след като дори кръвна картина не ми дадоха, а само по симптоми...
 Heart Eyes EFP Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle stork-boy stork-girl 1stroller newsm76 Two Hearts txtloves newsm30

# 116
И аз съм вегетарианка. Нямам проблем в изследванията всичко ми е в норма.не ям месо от 18 години.

# 117

И аз съм вегетарианка. Нямам проблем в изследванията всичко ми е в норма.не ям месо от 18 години.

Аз не казвам, че заради това имам липса на фолиева киселина, а че тогава доктора реши, че ми липсва Б12.  както и да е, сега взех да се притеснявам, четейки какво предизвиква липсата на фолиева киселина.

# 118
Хапваи повече марули. bouquet

# 119
Утре ще пускам серология, можеше ли да пия кафе с мляко сутринта ? Забравила съм  Blush, ама по спомени май нямаше проблем.
Казаха ми да ида да ми вземат кръв след прегледа, който е в 12 ч., като сложа и поне два часа чакане - ще стане около 14 ч. Ще има ли отношение или не е проблем ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт