Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 415
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Утре ще кажат дали са се оплодили и какви са били. Досега още на пункция казваха, ако са лутеинизирали, ама тези явно не бяха. Дано да са си узрели и да успеят да се оплодят и развият. На всеки етап треперя Simple Smile поисках и макс при андролозите. Не знам с колко ще ми се оскъпи, ама така и така се мъчим....

# 16
МАКС е 200 лв, а ИМСИ 100. Не е кой знае колко скъпо, аз съм доволна, че платихме и за двете Simple Smile

# 17
Леле, в Селена ИМСИ струва 700 лв.  Shocked
Елба, стискам палчета да са 3 от 3  Hug

# 18
Успех на всички  bouquet

# 19
Това са цените в Надежда в София. За преглед плащаш 10 лв, ако не броим първоначалния преглед. Те са си направо символични цени Simple Smile

# 20
Определено са символични  Laughing
При нас дрането е здраво  Laughing

# 21
Здравейте, записвам се и аз при вас. Имам въпрос, относно полипите. Имате ли някакви симптоми? Може ли нещо да Ви осъмни, че имате полип? От какво се получават?
Благодаря, предварително!

# 22
Поли, аз съм имала полип. Абсолютно не съм усещала нищо. Парадокса беше, че преди това минах две лапароскопии една след друга, през месец и на следващият цикъл се появи и полип. Махнаха го с хистероскоп. На същия ден си тръгнах.

# 23
И на мен ми махаха полип съвсем наскоро. По нищо не можеш да предположиш, че го имаш, няма симптоми и индикации. Единствено имах леки болки по време на секс, но не всеки път. Не знам дали има общо, но след хистерото нямам такъв проблем.
И аз на същия ден се прибрах вкъщи.

# 24
  • София
И при мен така, никакви симптоми, виждаше се на прегледите.

# 25
Благодаря ви момичета!  Hug
Още едно питане, ако може Simple Smile. При дълъг протокол, има ли значение дали ще се използва блокираща инжекция депо, или ще се бият ежедневно блокиращи инжекции? Може ли да се твърди, че вторият вариант е по-прецизен, или нещо такова?

# 26
Момичета, утре започвам нови стимулации и ми е малко притеснено. Миналият път ме стимулираха четири дни нещата не се развиваха както се очакваше и спряхме. След тази стимулация ми се обаразуваха две кисти които лекувах два месеца с регулон.

# 27
И аз да се запиша в новата темичка и да е на късмет на всички  Hug

# 28
Момичета,
Помагайте моля ви Praynig
Току що се връщаме с мъжът ми от Лозенград.Купихме Гонал 450 и 900.
Къде да го съхранявам в хладилника или камерата?На кутията вс е на турски език,а има споменати 2-8 С и 25 С.Аптекарят ни каза хладилник ,но кой да се сети да пита за подробности.

# 29
Не в камерата.

Общи условия

Активация на акаунт