Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 63 098
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Cveti,

Кажи после дали  са намалили дозата на препарата. Аз не посмях да предложа при моята стимулация и ми дойде отгоре !

# 346
  • София
Maya Bee не я намалиха, питах два пъти. Док каза че всичко е много добре. Фоликулите се оказаха повече, 20. Страх ме е от хиперстимулация, но имам доверие и вярвам че док би ми казала, ако има нещо нередно. Утре ще пускаме пак хормони, най-вероятно утре ще ми бият и прегнила и пункция в неделя.
Чувствам се добре за сега, малко ми е подут корема и имам едно усещане като пред менструация, много се надявам да се размина с хиперстимулацията.

# 347
  • София
ако не вземат мерки няма да ти се размине  Rolling Eyes
доверието е хубаво нещо, но последиците са за теб.

# 348
  • София
При опасност от хиперстимулация, не се ли даваха нещо с калций, но имаше допълнителна терапия за застраховане.

# 349
ако не вземат мерки няма да ти се размине  Rolling Eyes
доверието е хубаво нещо, но последиците са за теб.

Съгласна съм, макар че не искам да те плаша, Цвети , но просто бъди подготвена.
Аз на пункцията имах 20!

После на трети ден се поду корем, пълен с вода и ми беше лошо, задъхвах се . Tired
Ден преди трансфера ме погледнаха пак с условието, че ако имам много течност около матка, към бъбреци и изобщо , ще замразяват ембионите за след 2 месеца. Peace
Но имах малко задържана течност и бях свежарка- само 1 ден бях зле.
Ако ти стане много лошо искай да ти ги замразят, защото ако се захване нещо , става страшно. Тука една девойка май си отвися в патологична бременност поне 2 седмици, а хем беше само със 150 единици Мерионал.
По принцип мога да те посъветвам на 4-ти ден от зреенето на ембрионите да те прегледат и да решите , дали да замразявате, защото на ембриолозите им трябва подготовка- или за замразяване , или за трансфер.
И трябвало да знаят по-отрано какво ще правят на 5-ти ден.
Общо взето не стискай зъби вкъщи , ами им звъни и им разказвай как си.
 bouquet

# 350
И аз съм на старта. Започвам с 225iu Менопур. За тези, които са си били Менопур - Имахте ли странични ефекти от него?
Успех на всички!  Hug Praynig Peace

# 351
  • пазарджик
Момичета,вчера ми звъняха ембриолозите от Надежда-ембриона до 3 ден е бил добре,вчера 5 ден ми казаха,че  още е на стадий морула-казаха,че ще го изчакат,за да видят дали ще се развие.Снощи ми звъняха,но не можах да си вдигна тел,а днес още не са звъннали.Според вас има ли шанс ембрито?От миналия месец пак на ЕЦ имам замразен един бластицист,дано и този навакса. baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 352
Има шанс Peace
Щом са ти звъняли, сигурно още вчера е станало бластоцист.

# 353
  • София
И аз така си помислих, сигурно вече са я извикали за трансфер и ще мине да ни се похвали Simple Smile

# 354
  • София
Здравейте,
Благодаря на всички за съветите. Днес отново бях на преглед, говорихме отново с док. Нямам течност около яйчниците, а и каза че ако стане нещо след пункцията, няма да има трансфер и ако позволяват ембриончетата ще замразим. Бях се притеснила, но тя ми вдъхна спокойствие.
Утре в 11 вечерта ще си бия Овитрел и в понеделник сутринта живи и здрави на пункция. Така се вълнувам, че не мога да мисля за нищо друго освен за фолкули, колко яйцеклеттки ще извадим, дали ще са качествени, ще се оплодят ли Crazy От друга страна имам едно усещане, че всичко ще е наред и вътрешно съм спокойна. Луда работа Joy

# 355
Цвети, нормално е, че само за това мислиш - няма как. Гледай да си почиваш и да си позитивно настроена. Всичко ще бъде на ред.

# 356
  • Бургас
Привет момичета,

извинения че така се намесвам в темата, но имам много странен казус. Днес ми беше пункцията извадени 9 Я от които 5 годни. Всичко до тук ок, но накрая ми подадоха един лист с резултат от изследване - прогестерон 12ng/mL.

Първо кръв не съм давала а резултатът е с днешна дата, второ тази стойност възможна ли е непосредствено преди пункция и да изкарат дори качествени Я.

Много ми е объркано и следя за всякакви нередности. Благодаря за вниманието.

# 357
  • Бургас
Момичета, имам една писалка Гонал 900, една 450 и 5 Цитротида. Не са отваряни, купувани са от Турция. Ако на някого ще му свършат работа, моля да ми пише на лични.

Извинете, че пиша тук, но не открих подходяща тема. Ако модератор прецени, моля да изтрие поста ми и да ме насоочи.

# 358
  • пазарджик
Запис и от мен-да кажа за ембрито,вчера ми звъннаха и ми казаха,че са го замразили,а пък аз милото ми бях го отписала,определиха го като средно качество-ембриоложката каза,че има 2 клетки с фрагментации,но имало шанс(а пък на мен ,че ще ми побелее косата от чакане,какво им пука ).Надявам се сега и контролната биопсия да е ок и др.месец с другото замразено ембрионче,което имам на трансфер,Ама защо така тези доктори не ги коментират тези биопсии не разбирам ?! Thinking

# 359
Момичета имам излишни 40 Менопура,4 Цетродида и 1 Овитрел в срок на годност и неразпечатвани.Ако някой проявява интерес да ми пише на лични.Желая ви успех в борбата за рожба.

Общи условия

Активация на акаунт