Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 63 098
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мили момичета.И аз стартирах стимулацията но не ми казаха дори колко фуликула имам.Стимулация 4 дни Бемфола 300 сутрин.Утре за изследване на хормони .Успех на всички

# 361
Здравейте, включвам се и аз в тази тема. Утре взимаме втората ни заповед, чакаме да ми дойде и после на преглед.

# 362
Реджина миличка,следващият път ще успеете.Поне знаеш,че е имало имплантация,всичко ще е наред и ще завърши пухкав бебешки финал.bouquet

# 363
Благодаря, Стефи Simple Smile
Да, ние имаме и още един успешен, който обаче също приключи бързо. Имплантация имаме, но защо всичко приключва до там, ето това не мога да  си обясня, а и никой май не може...

# 364
  • София
Благодаря, Стефи Simple Smile
Да, ние имаме и още един успешен, който обаче също приключи бързо. Имплантация имаме, но защо всичко приключва до там, ето това не мога да  си обясня, а и никой май не може...

Rigina Много съжалявам Hug, имунологични и генетични изследвания правила ли си?

# 365
  • София
Цвети, миже ли да те питам колко единици Овитрел имаш, 6500 ли? Мерси bouquet

# 366
Да правили сме всички изследвания и уж всичко е ок.

# 367
  • София
Да правили сме всички изследвания и уж всичко е ок.
Реджина, прощавай но съм забравила, някаква причина за несличването открили ли са ви, мъжки фактор?

# 368
Регина и като пишеш всички изследвания сме правили изреди ги ,може да се сетим нещо.

# 369
  • София
Мерси, Цвети bouquet
Риджина, няма как да си наоравила всички изследвания, няма такова понятие, винаги има какво оше да се пусне Peace Както са казали и преди мен, изброй какво имате като изследвания, за да се вклпчим с идеи.

# 370
  • София
Момичета отивам за пункция сега и както ми беше спокойно до сега изведнъж започнах да се чувствам напрегната и притеснена. Дано всичко мине добре.  Praynig

# 371
  • София
Успех Cveti!Бъди спокойна /доколкото може/, нищо няма да усетиш!Чакаме после да споделиш как е минало,а ние ще стискаме палци всичко да е наред!Исках да попитам на кой ден ти се пада?

# 372
  • пазарджик
Късмет Цвети,няма нищо страшно-не се притеснявай.Аз даже последния път на ЕЦ бях без упойка-нищо не усетих.Успех  bouquet

# 373
Цвети, стискам палци за много и хубави яйчица  Hug

# 374
  • София
Цвети, силно стиснати пацли от мен, наистина не е страшна пукцията, аз даже след пукции си отивам в офиса на работа Peace При теб по-скоро притеснение е да не направиш хиперстимулация с тия много фоликули Praynig Много успех!

Общи условия

Активация на акаунт