Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ех, Цвети това сигурно е от хиперстимулацията ... всичко ще е наред и ноември стискам палци  Praynig Вярвай силно и това, че Магунска ти дава увереност е много важно!

# 661
ShuShaaa, ако въпросът е към мен - още не съм се консултирала, тези мисли ми се въртят от няколко дни и не съм решила окончателно. Между другото и аз съм при Магунска, наистина излъчва нон- стоп позитивна енергия, чак да не повярва човек Simple Smile 

# 662
  • София
Portokalova.korichka  вярвам, че ако я послушате, това ще е най-доброто за вас. Успех и дано това е последният ви опит  Hug

# 663
Благодаря Цвети! Успех и на теб и на всички останали Simple Smile

# 664
  • Димитровград
Днес ми изписаха ОВИТРЕЛ трябва да си я ударя в 11 вечерта, но тази писалка ме плаши, до сега не съм ползвала. Гледах в интернет как се бие, но там я държат на 90° и така я поставят. Не може ли с лек наклон, този прав ъгъл ме плаши?

# 665
Сладка, не мисля, че е проблем ако я биеш с наклон. Прочети и инструкциите какво пише.

# 666
  • Димитровград
Благодаря Regina и аз мисля с лек наклон да я ударя. Това с правия ъгъл ме плаши Crossing Arms

# 667
Ако си слабичка е по-добре да се бие под наклон.
Аз винаги си ги слагах под ъгъл 45 градуса.Резултатът е един и същ,лекарството пак си отива където трябва.

# 668
Момичета,
Изолираха ми кандида преди поредния опит. Оставила съм материала за антимикограма. Ясно е, че ще се пие антибиотик, но повече ме притеснява да не пропусна месеца. Някой провеждал ли е лечение на кандида паралелно със стимулация?
Понеже докторът ми е в друг град, исках да се подготвя дали има смисъл да ходя на втори ден от цикъла за стартиране на стимулация, или да му се обадя преди това с резултата от изследването.

# 669
  • София
Моето успешно инвитро беше с кандида абиканс в началото, не мисля, ч е е проблем, слагаш Гиназол и две таблетки Микомакс през 7 дни. За гъбички антибиотик е абсурдно да се изписва, те точно от прием на АБ най-често се появявт newsm78 Според мен гъбичките не са повод за отлагне на процедура.

# 670
Дано, благодаря ти за отговора. А за антибиотика споменаха в лабораторията, но те какво ли разбират.

# 671
И аз питах тези дни дали биха попречили гъбички на престоящата ми процедура......
В крайна сметка се свързах с моята АГ и с доктора, който ще прави процедурата и двамата казаха че не пречи.Взех мерки естествено за изчистването им междувременно.

# 672
Привет момичета. В събота съм на пункция. Моите 9-10 фоликула вече са по 17.5 и 18мм. Доволна съм след като всички растът еднакво. Дано да извадим хубави яйцеклетчици, които да оплодим с Икси и Имси 😄

# 673
  • София
Привет момичета. В събота съм на пункция. Моите 9-10 фоликула вече са по 17.5 и 18мм. Доволна съм след като всички растът еднакво. Дано да извадим хубави яйцеклетчици, които да оплодим с Икси и Имси 😄

Звучи чудесно както бройката, така и размерите Peace Дес на прегледа са ти били толкова големи и довечера биеш прегнил/Овитрел, нали така?

# 674
  • Sofia
Успех Piti Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт